stopaj indirimi 31 Mayısa kadar uzatıldı...
stopaj indirimi 31 Mayısa kadar uzatıldı...
Arkadaşlar karardan bütün yatırım fonların uygulanmak üzere gibi bir anlam çıkarıyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
SN tradestop, haddimi aşarak ve affınıza sığınarak sormak istiyorum: ziraatin kısa vadeli kira sertifikası fonuyla aşağı yukarı aynı getiriyi sağlayan ve bazan da hafif gerisinde kalan pdd'yi neden taşıyorsunuz? zpk'da dursanız da aynı getiriyi elde edebileceğiniz gibi farkklı fon alacağınızda anında bozma avantajını da kaybetmiş olmuyor musunuz bir günlük valörden dolayı?
Selamlar sn TonyStark.
Kira sertifikaları getiri olarak kıyaslanırsa, Bonoların faizsiz versiyonu gibidir. Kira sertifikaları fonlarıda Orta-Uzun vade Borçlanma araçları fonları ile kıyaslanabilir. Kısa vade borçlanma araçları fonları(KVBA) ile de Kısa vade Kira Sertifikaları Fonları kıyaslanabilir. Faizlerin tepe yaptığı noktalarda bir dönem güzel getirileri olabiliyor.
Zpg performans olarak 2020 Ağustos - 2021 Mart arası stabil değildi, bu dönemde eksi getirileri oldu. son zamanlarda telafi ediyor, belki bir miktar döviz kira sera sertifikası getiriyi düzeltme adına portföye alınmış olabilir, emin değilim.
Kira sertifikası fonlarında Aktif Portföy'ün ve Qinvest'in fonlarına da göz atabilirsiniz.
Saygılar.
Yer İmleri