Sayfa 74/207 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 1652 madde; 585 - 592 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

En kötü zaman diliminde maliyet yaptım Sahol da boğulacaksam en büyükte boğulurum.Karanlık odaya girip yüksek çıktığında çoçuk gibi mutlu olurum Sahol eski hisselerime benziyor yükselen trend Sahol zamanla daha iyi olacaktır önce düşüş yaşamasın yükselişi geç zaman diliminde yapsın sıkıntı yok

2. Bilanço hissenin yükselişinde etkili mi değil mi yarın göreceğiz akbank tarihi kar açıkladı sonraki gün eksi yaptı.

Alıntı Originally Posted by ugur1706 Yazıyı Oku
    Bilanço hissenin yükselişinde etkili mi değil mi yarın göreceğiz akbank tarihi kar açıkladı sonraki gün eksi yaptı.
    Grafik incelemek gerekir hızlı yazıyorum akbank bilanço açıkladığı tarihle ile banka endeksine bakmak gerekir ne durumda diye aynısı Sahol içinde geçerli her şey farklı şuanda.

Son olarak Sahol banka endeksinde İş bankası holding endeksinde yarın biletini keser gönderirim 2 gün izledim yeterlidir.

Arkadaşlar,
    Akbank hareketleri ile ve banka sektörünü göz önüne alarak yapılan değerlemelerden artık bıktık.
    SAHOL bir holding ve Akbank holding bünyesinde sadece bir şirket, hissedarlık oranı da %40.75, Akbank ın reel manada SAHOL ün öz varlıklar toplamımda Enerjisa Enerjisa Üretim santralları kadar bile payı yok.
    SAHOL içinde 12 tane büyük iştirak şirketi var hepsi birer holding sayılır. Dolaylı veya dolaysız sahibi olduğu şirketler toplamı 60 üzerinde. Akbank ın Sadece kara etkisi biraz fazla olabilir, o da sektör icabı. SAHOL de Akbank karını saymayalım. Hisse başına son yıl için 10 TL ye yakın kar etmiş durumda. Üstelik Akbank karı sisteme girmiş taze paradır. Akbank ın karı, mali yapıları güçlendirir, holdinge de katkı sağlar. Bankası olan bir holding in yurt dışında iş çevrelerinde itibarı büyük. Akbank gibi iştirakınız olsun, hangi holding de böyle bir iştirak var.?
    SAHOL e piyasa haksızlık ediyor ve banka sektörünü bahane ederek, Akbank ın mali yapısını da göz ardı ederek Sahol e sadece bir iştirakı kadar değer biçiyor. İşte bu önemli ve çarpık bir durum..
    Son düzenleme : agg; 01-03-2023 saat: 07:38.

6. SABANCI bilançosunu beklerken koç bilançosunu bir inceleyim dedim, meğer ki koç holding imtiyazlı hisse senedi olan , a grubuna farklı b grubuna farklı temettü veren bir hisseymiş, bu bilgiyi yeni öğrenmiş olduğumdan kendimden utandım. Birde utanmadan sabancının 2 FK dan işlem gördüğü yerde 3fk dan işlem görüyor, ALLAH dedim sabancıya daha da sarıldım. Artık koç mu sabancı mı ikilemim yok , imtiyazın her türlüsüne karşıyım...
    Gelelim bizim eşeğe; resmi gelen bilançolara göre FK tarihi olarak 2.29 altına hiç düşmemiş, bugün beklediğimiz kar rakamlarına göre FK 2 lerin altına düşme ihtimali var. Ya hisse yükselecek bilançoyu öyle karşılayacak ya da beklenen karı açıklamayacak... Yada FK da yeni tarihi dipler görülecek , bakalım hangisi olacak....

Sahol hisse fiyatı 10 yıl önce KCHOL den pahalı idi. SAHOL yurtdışında büyüyor ve varlıklarının bir bölümü yurt dışında, o ülkelerin yasal şartlarına bağlı yönetilmek durumunda. KCHOL ile asındaki fiyat farkı bu kadar açık olmamalı.
    Şirketlerdeki hisse gruplandırılmaları da şaçma. Ortaklar kardan eşit istifade etmeli. Şirket sahibi olan ortak zaten bir türlü nemalanıyor. SAHOL tutmam nedenlerinden birisi de bu.

Alıntı Originally Posted by agg Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,
    Akbank hareketleri ile ve banka sektörünü göz önüne alarak yapılan değerlemelerden artık bıktık.
    SAHOL bir holding ve Akbank holding bünyesinde sadece bir şirket, hissedarlık oranı da %40.75, Akbank ın reel manada SAHOL ün öz varlıklar toplamımda Enerjisa Enerjisa Üretim santralları kadar bile payı yok.
    SAHOL içinde 12 tane büyük iştirak şirketi var hepsi birer holding sayılır. Dolaylı veya dolaysız sahibi olduğu şirketler toplamı 60 üzerinde. Akbank ın Sadece kara etkisi biraz fazla olabilir, o da sektör icabı. SAHOL de Akbank karını saymayalım. Hisse başına son yıl için 10 TL ye yakın kar etmiş durumda. Üstelik Akbank karı sisteme girmiş taze paradır. Akbank ın karı, mali yapıları güçlendirir, holdinge de katkı sağlar. Bankası olan bir holding in yurt dışında iş çevrelerinde itibarı büyük. Akbank gibi iştirakınız olsun, hangi holding de böyle bir iştirak var.?
    SAHOL e piyasa haksızlık ediyor ve banka sektörünü bahane ederek, Akbank ın mali yapısını da göz ardı ederek Sahol e sadece bir iştirakı kadar değer biçiyor. İşte bu önemli ve çarpık bir durum..
    Olumlu anlamda yazdım Sahol iyi banka endeksi yükseliş yaşadığında holding endeksi de iyi olacaktır.ters olan iş bankasi Sahol iyi.

Sayfa 74/207 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •