Sayfa 74/383 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 3061 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Emekli aylıklarına zam çalışması konusunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bakan Şimşek, Ak Parti Grup Başkanı Güler ve Başkanvekili Elitaş toplantı yapacak- Bloomberg HT
    O tavandan ödeyenler için değildir,3600 en düşük göstergeden ödeyenler içindir,alt kademeleri üst kademelere yaklaştırmanın peşindeler,hani 2000 öncesi intibakları verip üstüne vermeyip maaşları denkleştirmeleri gibi,çıkıp peşinden zam yaptık demeleri gibi,memur ve kamu işçisi yoksulluk içinde çabalıyor,emekli ,asgari ücretli açlık sınırı altında,23 senedir hiçbir iyileştirme yapmadılar emekli ve emekçiyeüstelik halada baştalar,suç bunlardaysa onlari destekleyenlerde çok daha fazla.

2. Sedat Peker'in uyardığı şirket

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...rce=YazarDetay

Barış Terkoğlu'ndan yine halkı bilgilendiren çok önemli bir yazı.

Suç işleyenlerin yanına kar kaldığı, haber yapanların yargılandığı başka bir makale.

Bir gün yapılanlar tüm gerçekliği ile meydana çıktığında ne kadar şaşıracağız acaba?

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Süper Lig'de derbi tarihleri

5. Hafta Trabzonspor - Beşiktaş

6.Hafta Fenerbahçe - Galatasaray

10.Hafta Galatasaray - Beşiktaş

11.Hafta Trabzonspor - Fenerbahçe

15.Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

16. Hafta Galatasaray - Trabzonspor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB/Hatice Karahan:
    - Hizmetler enflasyonundaki katılık aktarım mekanizması için bir meydan okuma, zorluk
    - Kira enflasyonundaki ısrarcılık, katılık oldukça yüksek
    - Dezenflasyon süreci Haziran ayında başladı

TCMB/Hatice Karahan:
    - Dezenflasyonist dönemlerde çekirdek enflasyon göreceli olarak daha hızlı zayıflar
    - Çekirdek mallarda. özellikle dayanıklı mallarda enflasyon düştü

TCMB/Hatice Karahan:
    - Kurun, Türkiye gibi gelişmekte olan piyasa ekonomileri üzerinde ciddi bir etkisi var
    - Kur, Türkiye'de enflasyonun önde gelen yönlendirici güçlerinden biri
    - TL mevduatların payında artış para politikası aktarım mekanizmasını destekliyor

TCMB/Hatice Karahan: Politika faizinin artırılmasının sonucu olarak TL kredi büyümesi yavaşladı

TCMB/Hatice Karahan: Politika faizi artırımları sonrasında finansal şartlar sıkılaştı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Şimşek:
    - Büyümedeki toparlanma ihracatımızı destekleyecek
    - İç talepte bir miktar daha yumuşama ihtimali yüksek
    - Program başarılı olduğunda bankacılık olumlu etkilenecek
    - Programın nihai hedefi dengeli büyüme

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek : “Kur korumalı mevduat, 60 milyar doların altına indi. Temmuzda KKM’den çıkış çok daha hızlanacak"

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek:
    -Bankacılık sektörü programımıza çok güçlü destek veriyor
    -Sadeleşme talebi var, son derece makul, sadeleşmeye devam edeceğiz
    -Büyüme hala güçlü ama daha dengeli, iç talepte bir miktar daha yumuşama ihtimali yüksek
    -Yarın cari açığın %2.5'in altına gerilemesini bekliyoruz

Sayfa 74/383 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •