Sayfa 742/997 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sayın Sindoma53;

Hisse senetleri işlemlerinizde çok dikkatli al sat yaptığınızı biliyorum.Ama ne kadar dikkatli olunursa olunsun ülkemizin içinde olduğu kırılgan yapı ve her taraftan kuşatılmamızdan dolayı hisse al sat makası çok daraldı ve her işlem kontrol altında gibi geliyor bana özellikle son günlerde sıkı bir kontrol altında her işlem

Hal böyle iken siz nasıl para kazanmaya devam edebiliyorsunuz?

Yoksa işlem yaptığınız miktar mı çok düşük?

Ben bu aralar hangi hissede pozisyon alsam fiyat geriliyor hangi hisseden çıksam fiyat yükseliyor.Sanki sadece hisse alıp satan benmişim gibi geliyor?
    Kendisini çok tanımasam da anladığım kadarıyla Sn Sindoma53 tahta okuma konusunda kendisini çok iyi yetiştirmiş. Bunun için iyi zaman harcamış. Ve SL lara çok dikkat ediyor. Sıkıntıya düşeceğini pek düşünmüyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Viop XXXIII

Bence pozisyon ve teknik beklenti paylaşımı riskli olmaya başladı portföyü yüksek olan bir avuç viopçu kaldık. adamlar 10k pozisyon yakaladı mı piyasayı döndürüyor. Onun için pozisyon paylaşımı için haftada bir yapma taraftarıyım gün içi ve saatlik planları yazmamakta fayda var. Herkese iyi hafta sonları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. London swap piyasası felan filan
    Yok mu bişe

4. Dolar 8.61 e zıpladı..
    Borsaya da alım geldi..

1-2 kuruş gevşese mazallah yüzde 3 3.5+ yapacak ..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolar 8.61 e zıpladı..
    Borsaya da alım geldi..

Ülkedemizdeki skandallar ve kötü iktidar Amerikada olsa yemin billah Yahudi lobisi Dow u 15 binlerde süründürüyodu şimdi , biz tartışmasız dünyanın en sağlam borsasısına sahibiz, 2-3 tane zibidi kabul etmesede burda gerçekler böyle...

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolar 8.61 e zıpladı..
    Borsaya da alım geldi..

Bu iyi bir şey değil mi? Bim'den dövize/altına geçmeme yardım ettiler. Allah razı olsun.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Ülkedemizdeki skandallar ve kötü iktidar Amerikada olsa yemin billah Yahudi lobisi Dow u 15 binlerde süründürüyodu şimdi , biz tartışmasız dünyanın en sağlam borsasısına sahibiz, 2-3 tane zibidi kabul etmesede burda gerçekler böyle...
    Paragöz abi senlen aynı düşüncede olmak sevindirici,
    Daş gibi bist yapmışlar, s2en vermiyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yıllara yayılarak oldu zaten..
    TR nin politikası... enflasyon altı faiz yüksek döviz kuru..
    Yani bu bir devlet politikası..

İst. deki kupon arazilerden haberi olan RTE nin 128 milyar doların satılmasından mı haberi olmayacak..
    Güldürmeyin..
    genel olarak okuduklarımdan yaptığım çıkarımı paylaşmıştım. aşağıdaki habere yalanlama gelmedi.

https://www.korkusuz.com.tr/turkiye-...ur-borclu.html
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 742/997 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •