Sayfa 742/1002 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Biz Rusya Ukrayna krizini tarafız şekilde uzaktan seyretmeliyiz.

Ses edersen Rusya sen kıbrısta ne yapıyorsun askerin ne geziyor der
    Sen el-bab ta, afrin de elin toprağında ne yapıyorsun der
    Libya da askerin ne geziyor der.

Güvenlik dersin, halkımı koruyorum dersin, o da bizde aynı senin yaptığını yapıyoruz aynaya bi bak der !!!

Amerika afganistana gider güvenlik der, Irak ta savaşır güvenlik der, Suriye de gezinir güvenlik der, kimse dünyanın öbür tarafından burada ne işin var diye soramaz !!!

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    anlamamışsınız..

yüz yıllar filen değil..
    o küçümsediğin influenza, 1918-57-68-2009, 4 lü salvoya sahip

her yıl da tur atıyor
    nasıl içlerinden geçerim diye.

anladığım, biyoloji ile alaklı giriş düzeyinde bir eğitiminiz yok..
    yanlış argümanlarla, yanlış sonuçlara ulaşıyorsunuz,

yetkinliğiniz yoksa, neden etkin olmaya çalıştığınızı sorabilirmiyim ?

Konuyu cevirmekte cok iyisiniz. Bireysel ozgurluklerimi savunmak icin biyolojist olmama gerek yok. Verileri analiz etmek yeterli.

Hicbir devlet zorunlulugu getirmeyen Isvec'in durumu bakkala bile girmeye karne isteyen Almanya'dan veya Ispanya'dan pek de kotu degil. Onlar da ayni simdi yaptiginiz gibi vaktinde afaroz ediliyordu. Cok korkuyarsaniz evinizde kalin, kapinizi bacanizi kapayin. Ama hayatimiz 2 senedir zindan edildi, dahasina devlet eliyle gerek yok diyorum.

How Sweden's lockdown gamble paid off: Nation has suffered fewer coronavirus deaths than most of Europe and has a lower infection rate

Figures show Sweden's confirmed Covid death rate (1,500 per million) lower than European average (1,800)
    When looking at excess mortality during the pandemic, Sweden ranks just 21st out of 31 European countries
    Sweden also has a lower infection rate (100 per million) currently than most EU nations that locked down

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Konuyu cevirmekte cok iyisiniz. Bireysel ozgurluklerimi savunmak icin biyolojist olmama gerek yok. Verileri analiz etmek yeterli.
    temel teknik argümanlarınız hatalıydı... onun dışında..

açıkcası bireysel özgürlüğünüz/poponuzun rahatı inanın umurumda bile değil.
    kamu yönetimi dertetsin.

İNGİLTERE/JOHNSON: RUS ŞİRKETLERİN LONDRA PİYASASINDA FON TOPLAMASINI DURDURMAK İSTİYORUZ

çok şükür bizim öyle bir sorunumuz yok..yabancı mabancı kalmadı bizdede ondan :D
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Britanya Başbakanı Boris Johnson, Rusya'nın 5 bankası (Rossiya, IS Bank, General Bank, Promsvyazbank, Karadeniz Bankası) ile milyarder iş insanı Gennadi Timçenko dahil 3 vatandaşını yaptırım kapsamına aldığını duyurdu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

premier ligde oynayan mesela m.city nin sahibi ABRAMOVİCTZ.. ingiltere o nada yaptırım yapacakmı ?

cidden meraktayım
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Rusya/Medvedev: (Kuzey Akım 2'nin durdurulması) Avrupalıların gaz için 2 bin euro ödeyeceği dünyaya hoş geldiniz- RIA

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Kubi elbette ahkam kesmemek için orada olmam gerekmez...

Ama Çekoslovakyanın, Polonyanın o Hitlere nasıl peşkeş çekildiğini ve Finlandiyanın aynı bugünkü Ukrayna gibi nasıl satıldığını bağımsız kaynaklardan öğrenebilirsin...

2. Dünya Savaşını Stalin değil ABD uşağı Hitler çıkarmıştır...

Ve Stalin oğlu dahil 25 milyona yakın vatandaşını kaybetmiştir...

Stalin eşit Hitler diyerek 60 yaş üzerinin bilgeliğini haketmiyorsun bence...
    Seninle aynı görüşte olmammı gerekiyor?

Stalinde katliamlar yapmıştır 5 milyon kişi ha 40 milyon kişi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 742/1002 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz