TCMB'nin net uluslararası rezervi 269.590 milyar TL oldu (Önceki hafta 240.064 milyar TL)
- Bankanın net uluslararası rezervi geçen hafta 18.303 milyar dolara yükseldi (Önceki hafta 16.401 milyar dolar)
TCMB'nin net uluslararası rezervi 269.590 milyar TL oldu (Önceki hafta 240.064 milyar TL)
- Bankanın net uluslararası rezervi geçen hafta 18.303 milyar dolara yükseldi (Önceki hafta 16.401 milyar dolar)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Enflasyonla mücadele tam gaz sürüyormuş
TÜİK’ten izinsiz istatistiklere hapis cezası geliyor
AKP tarafından hazırlanan yasa taslağına göre, kullanılacak metodolojiyi TÜİK’e onaylatmadan resmi istatistiklere alternatif olacak şekilde istatistik üreterek bunları yayımlayanlara 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası öngörülüyor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...liyor-7074093/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bakan Koca : Bilim Kurulu haftaya en önemli toplantılarından birini yapacak. Salgın artık geride kaldı. İnşallah önümüzdeki dönemde sağlık gücümüzü daha da artıracağız. Maske ile ilgili alınacak kararlar olacak. Okullardaki maske kullanımı dahil ele alınacak. Haftaya bir açıklamamız olacak.”
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri