çıtak bütün gün boyu teknik analiz anlatmış okuduğum kadarı ile diğer arkadaşta temelci madem bu kadar biliyorsun grafta göster demiş ne olacağını bende diyorumki bu işler bu kadar basit değil temelci arkadaşlar bu saatten sonra ne olacağını bir yazsın kendi adıma teknik bakan birisi olarak bizde karalarız birşeyler.
kontrollü bir borsada ne zaman ne olacağı sorulduğu için garipsedim![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
soylu çıkmazsa şaşırmak lazım zaten..
bankanın haberi var.. kadının kendi ifadesinde zaten 500 dolar üstü veya 500 bin dolar üstü tüm işlemlerde bankanın haberi olmak zorunda diyoryani kanun gereği... ve bu parayı kadın kendi bankasında kendi masasında kameralar eşliğinde alıyor
bazı paralarıda dışarıdan elden alıyor.
bankanın haberi olmaması mümkün mü.. paket yapmışlar evine gidip kadını serum falan takmış müdürler .
soyluyada pek dokanamıyorlar kim bilir onda da kimin kasetleri var..
kısaca tuzun bile koktuğu bilmem kaçıncı vakalar 20 senede.![]()
Her sabah gibi o gün de bir umutla kalktım.
Kılı 40 yararak özenle seçtiğim 7 senedin 7 sine de şöyle bir göz attım sabah."heh ovlum pisyedili01 gene en iyi 7 hisseyi buldun" dedim kendi kendime.Moral motivasyonumu en üst düzeyde tuttum her zamanki gibi.
O gün de çok rahattık .
Akşampazarından sonra sürüden eksilen koyun var mı diye baktım.
Ortada ne sürü kalmış ne koyun. Meğer 7 hissede eksi kapatmış.
Bizim kuzucukları kurt kapmadı ,yıldırım düştü hepsi telef oldu o gün.
Ne diyelim ?
Sağlık olsun.
Saygılar sn Çıtak
Saygılar
Son düzenleme : pisyedili01; 26-11-2023 saat: 23:07.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Kaldirac a bulaşma Şubat gibi başlar ralli... Unut gez toz hesabına akşamları bak.. bir sene sabret sabit kal hele... Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri