Sayfa 743/1008 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    aklın yolu bir

hepimiz para kazanmak istiyoruz... ama önemlisi beeen, kendim kazandım demek istiyoruz

asıl isteğimiz : şu PALA'dan çarptığın paralardan BORNOVA'daki cikis mekanlarda 2 bira ısmarlaman

öbür dünyayamı götürecen, dicem.. onada inanmıyorsun
    bornova ne alaka ben izmirde bile değilim

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    stratejist değilim ama ben dahil çoğu kişi aslında hiç bir şey yapmadan para kazanabileceğimizi biliyoruz yapmamız gereken şey alıp beklemek sadece ve sadece..

bizler daha çok.. değim yerindeyse aksiyon ve bu işi yaparken hem eğlenmeyi hemde hemde işin tadını çıkarma peşindeyiz.

zaten aksini düşünen burada en azndan bu topicde olmazdı. alır hisseyi veya viopta orta vadeli pozu beklerdi...

pandemi bir krizdi ve tarlayı tabanı satıp girileblecek bir krizdi ve bizler için bir fırsattı

ancak en iyi stratejist sandığınız bu işin piri vs dediğiniz insanlar bile çoğu en iyi ihtimalle % 200 kar'ı görünce satmıştır )

belki sonradan yine girmiştir ama rallinin büyük bir bölümünü kaçırarak...

benimde soruya bağlı olarak.. asıl istediğimiz ne ??

diye sorayım..
    çıtak bütün gün boyu teknik analiz anlatmış okuduğum kadarı ile diğer arkadaşta temelci madem bu kadar biliyorsun grafta göster demiş ne olacağını bende diyorumki bu işler bu kadar basit değil temelci arkadaşlar bu saatten sonra ne olacağını bir yazsın kendi adıma teknik bakan birisi olarak bizde karalarız birşeyler.
    kontrollü bir borsada ne zaman ne olacağı sorulduğu için garipsedim
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bornova ne alaka ben izmirde bile değilim
    nasıl yani ? birisi öyle demişti sanki

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Paranın bir yerde batması gerekmiyor ki... Kadın kendi parasını borsada başlangıçta batirmis galiba. Sonra da böyle bir yöntem bulmus. Ponzi yapmışlar en son giren kekler de parti kalmış gibi... Yalnız gerzekce olan böyle bir faiz verilmesi... Ayda yüzde beş falan yapsalar daha uzun surermis.
    Ancak dün bağlanan bir adam bu işte denizbank ta var diyor. Denizbank görev zararı yapalım ödeyelim falan demiş ama sisteme girmediğinden BDDK sanırım görev zararı kabul etmeyiz demiş. Belki o zamanlar banka yönetimi böyle borsada falan değerlendirip oderiz demiş olabilirler. Ama faiz oranını aklım almiyor veren de kabul eden de acaip saçma.. bu iş öyle basit birşey değil gibi. Altından yine soylu çıksa şaşırmam [emoji16][emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    soylu çıkmazsa şaşırmak lazım zaten..

bankanın haberi var.. kadının kendi ifadesinde zaten 500 dolar üstü veya 500 bin dolar üstü tüm işlemlerde bankanın haberi olmak zorunda diyor yani kanun gereği... ve bu parayı kadın kendi bankasında kendi masasında kameralar eşliğinde alıyor bazı paralarıda dışarıdan elden alıyor.

bankanın haberi olmaması mümkün mü.. paket yapmışlar evine gidip kadını serum falan takmış müdürler .

soyluyada pek dokanamıyorlar kim bilir onda da kimin kasetleri var..

kısaca tuzun bile koktuğu bilmem kaçıncı vakalar 20 senede.

nasıl yani ? birisi öyle demişti sanki
    baya izmirlide değilim .. izmiride bilmem..

arkamdan dedikodu yapan mı var ?

he abi la... hoşgeldin

o hikayeyi bir daha anlatsana, gülelim biraz

Her sabah gibi o gün de bir umutla kalktım.
    Kılı 40 yararak özenle seçtiğim 7 senedin 7 sine de şöyle bir göz attım sabah."heh ovlum pisyedili01 gene en iyi 7 hisseyi buldun" dedim kendi kendime.Moral motivasyonumu en üst düzeyde tuttum her zamanki gibi.
    O gün de çok rahattık .
    Akşampazarından sonra sürüden eksilen koyun var mı diye baktım.
    Ortada ne sürü kalmış ne koyun. Meğer 7 hissede eksi kapatmış.
    Bizim kuzucukları kurt kapmadı ,yıldırım düştü hepsi telef oldu o gün.
    Ne diyelim ?
    Sağlık olsun.
    Saygılar sn Çıtak

Saygılar
    Son düzenleme : pisyedili01; 26-11-2023 saat: 23:07.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Kılı 40 yararak özenle seçtiğim 7 senedin 7 sine de şöyle bir göz attım sabah."heh ovlum pisyedili01 gene en iyi 7 hisseyi buldun" dedim kendi kendime.Moral motivasyonumu en üst düzeyde tuttum her zamanki gibi.
    O gün de çok rahattık .
    Ne diyelim ?
    Sağlık olsun.
    Saygılar sn Çıtak.

Saygılar

adamsın abi... seviliyorsun... sevgiler saygılar

ölmezde, adana'ya yolum düşerse BABA ONBAŞILAR'da bir yemek borcum olsun sana

8. Kaldirac a bulaşma Şubat gibi başlar ralli... Unut gez toz hesabına akşamları bak.. bir sene sabret sabit kal hele...
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    O gün de çok rahattık .
    Ne diyelim ?
    Sağlık olsun.
    Saygılar sn Çıtak.

Saygılar
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 743/1008 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •