Sayfa 742/1008 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Vıop LVI

son birşey yazayım, benim için kapansın konu

5 ayda FAİZ... 4 katına çıkmadı mı ? ÇIKTI

borsa ? 2'ye katladı

faiz'in 4 e katladığı yerde borsa yükselir mi ? yükselmez... düşer

niye düşmüyor ?

verdiğin faiz DEĞİL Kİ ?

enflasyon % 70... % 40 faiz nedir ? en az % 100 vereceksin ki adam faize dönsün ?

adamda biliyor bu enflasyon ortamında hisselerin durup dinlenip, 6 ayda % 100 yapacağını

neden çıksın BORSA'dan ?

hemde BORSA helacanlıdır, hareket vardır

İNSAN para kazanırken, kendini övmek, gururlandırmak ister... fıtratında vardır... öyle aldım, böyle sattım, HÜSTAD oldum ister

koy faize mal gibi bekle...peehh.. % bin versen de istemez

illaki gözünün önünde, BOFA ile, YAPI KREDİ ile, İŞ YATIRIM ile çarpışacak ki

tatmin olsun

tatmin olmanın başka yolları da vardır da...

o konular başkanımızın ilgi alanına giriyor

tam 13 senedir sevişiyor dolar ile... 31 olsa tamam diyeceğiz de

bırakmaz...

bu seferde 69 olayına bakacak

2. Forumdaki iyi stratejistlere bir sorum olacak ne olur borsa
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Seçilin 1.3 milyarın ı kim çarptı

Dayı senmi çarptın seçili

Vob yapmayın carpilirsina en iyi örnek minik seçil,
    Vobda mı batmış paralar ?

4. Stratejist arkadaşlardan topikte bol bol yorumlar görelim faydalansın topik , teknik olarak graf üzerinde gösterilsin isteniyor tamamda iyi stratejistlerde haftalık bülten çıkarır yorumlamalar yapar valla kimseyi görmüyoruz sizler bir yorumlayın bakalım piyasayı biz tekniklçilerde birşeyler karalarız.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Forumdaki iyi stratejistlere bir sorum olacak ne olur borsa
    stratejist değilim ama ben dahil çoğu kişi aslında hiç bir şey yapmadan para kazanabileceğimizi biliyoruz yapmamız gereken şey alıp beklemek sadece ve sadece..

bizler daha çok.. değim yerindeyse aksiyon ve bu işi yaparken hem eğlenmeyi hemde hemde işin tadını çıkarma peşindeyiz.

zaten aksini düşünen burada en azndan bu topicde olmazdı. alır hisseyi veya viopta orta vadeli pozu beklerdi...

pandemi bir krizdi ve tarlayı tabanı satıp girileblecek bir krizdi ve bizler için bir fırsattı

ancak en iyi stratejist sandığınız bu işin piri vs dediğiniz insanlar bile çoğu en iyi ihtimalle % 200 kar'ı görünce satmıştır )

belki sonradan yine girmiştir ama rallinin büyük bir bölümünü kaçırarak...

benimde soruya bağlı olarak.. asıl istediğimiz ne ??

diye sorayım..

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Vobda mı batmış paralar ?
    ismail saymaz kaldıraçlı piyasalarda battığınında bir seçek içinde olduğunu söyledi.

ama kadın parayı alıp gömmüş bile olabilir.. tonla seçenek var.

ama bana kalırsa para kaldıraçlı piyasalarda battı ... belirtilen tarihlerde hissede batması mümkün değil zaten yükseliyordu geçdiğimiz 6 ay içinde veya 2 seneyi düşünürsek.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    değim yerindeyse aksiyon ve bu işi yaparken hem eğlenmeyi hemde hemde işin tadını çıkarma peşindeyiz.
    benimde soruya bağlı olarak.. asıl istediğimiz ne ??

diye sorayım..
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hemde BORSA helacanlıdır, hareket vardır

İNSAN para kazanırken, kendini övmek, gururlandırmak ister... fıtratında vardır... öyle aldım, böyle sattım, HÜSTAD oldum ister

illaki gözünün önünde, BOFA ile, YAPI KREDİ ile, İŞ YATIRIM ile çarpışacak ki

tatmin olsun
    aklın yolu bir

hepimiz para kazanmak istiyoruz... ama önemlisi beeen, kendim kazandım demek istiyoruz

asıl isteğimiz : şu PALA'dan çarptığın paralardan BORNOVA'daki cikis mekanlarda 2 bira ısmarlaman

öbür dünyayamı götürecen, dicem.. onada inanmıyorsun

8. Paranın bir yerde batması gerekmiyor ki... Kadın kendi parasını borsada başlangıçta batirmis galiba. Sonra da böyle bir yöntem bulmus. Ponzi yapmışlar en son giren kekler de parti kalmış gibi... Yalnız gerzekce olan böyle bir faiz verilmesi... Ayda yüzde beş falan yapsalar daha uzun surermis.
    Ancak dün bağlanan bir adam bu işte denizbank ta var diyor. Denizbank görev zararı yapalım ödeyelim falan demiş ama sisteme girmediğinden BDDK sanırım görev zararı kabul etmeyiz demiş. Belki o zamanlar banka yönetimi böyle borsada falan değerlendirip oderiz demiş olabilirler. Ama faiz oranını aklım almiyor veren de kabul eden de acaip saçma.. bu iş öyle basit birşey değil gibi. Altından yine soylu çıksa şaşırmam [emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ismail saymaz kaldıraçlı piyasalarda battığınında bir seçek içinde olduğunu söyledi.

ama kadın parayı alıp gömmüş bile olabilir.. tonla seçenek var.

ama bana kalırsa para kaldıraçlı piyasalarda battı ... belirtilen tarihlerde hissede batması mümkün değil zaten yükseliyordu geçdiğimiz 6 ay içinde veya 2 seneyi düşünürsek.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 742/1008 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •