saat 14.00 kadar çene yapın sonra hepiniz ekonomi konuşacaksınız bence![]()
saat 14.00 kadar çene yapın sonra hepiniz ekonomi konuşacaksınız bence![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Benim bildiğim Ali Koç takımı ligden çeker. Fenerbahçe taraftarı da şampiyon olmuş gibi düşünür. Bu haksızlık Fenerbahçe'ye yapılıyor ve başında Ali Koç var. Ayrıca Fenerbahçe taraftarı da 200 milyon doları kendi arasında toplar bu durumda. Fenerbahçe taraftarı takımı başka takımlara benzemez. Fenerli değilim Konyasporluyum.
Bu arada gündem olduğu için bende uzatıyorum hafiften bu futbol mevzusunu kusura bakmayın lütfen . Bir fenerbahçeli olarak çekilinmesinden yanayım. Bunu da açıkca belirtim. Hiç uzatmaya laf salatasına falan da gerek olmadığını düşünüyorum.
fener ligden çekilirse borsadaki hissesi ne olacak dersiniz?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Ya Ayasofya sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsun. Fener taraftarı 200 mil USD toplar dedin ya 😂
Yılların geyiği 1 milyon üye hayali vardı sonra masrafı kurtaracak kadar kişi bioe bulunamayinca iptal oldu.
Ali Koç ben 50 verdim zenginler ve taraftar da versin dedi 30 bile toplanmadi
Bu arada gerçek zarar 200 mu olur çok üstü mü olur bu borçlar nasıl ödenir soru işareti?
görüşmeye bordo mavili kravatla gelen, içinde fenerbahçeye hakaretler yazan bi kitabı da hediye olarak getiren imamoğlu için ali koç şöyle demişti- "inşallah fenerbahçeliler kendisine hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatmak zorunda kalmazlar"
haftaya seçim var, bakalım bi hatırlatma olacak mı ??
https://www.youtube.com/watch?v=uvrNKbb0lII
Yer İmleri