Sayfa 744/1012 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    +300 Burgan dijital 24,3 ile 91 gun.Bilanco doneminin etkisi olmadı.Dolarda prtfoy oldugu icin 24 lü oranları kaçırıp riske atmak istemedim.
    Ben iyi bir yatirimci degil im anladim.
    6,5 dan satsam dolarları,stopaj yüzde 5 ken % 29 dan baglasaydim TL yi sonra 5,3 den tekrar dolara donseydim 1 yillik maas cepteydi,fazlasını bilmiyorum[emoji3]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Merak etme yalnız değilsin

2.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    +300 Burgan dijital 24,3 ile 91 gun.Bilanco doneminin etkisi olmadı.Dolarda prtfoy oldugu icin 24 lü oranları kaçırıp riske atmak istemedim.
    Ben iyi bir yatirimci degil im anladim.
    6,5 dan satsam dolarları,stopaj yüzde 5 ken % 29 dan baglasaydim TL yi sonra 5,3 den tekrar dolara donseydim 1 yillik maas cepteydi,fazlasını bilmiyorum[emoji3]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burgan dijital'de 250kTL'ye kadar %24.30 üstü için %23.5 veriyor gözüküyor. Web sitelerindeki bu bilgiler güncel değil mi?

Ayrıca burgan dijital'de çağrı merkezindeki mt ile mi görüşüp bağladınız yoksa direk internet şubesinden girip mi bağlıyorsunuz?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burgan dijital'de 250kTL'ye kadar %24.30 üstü için %23.5 veriyor gözüküyor. Web sitelerindeki bu bilgiler güncel değil mi?

Ayrıca burgan dijital'de çağrı merkezindeki mt ile mi görüşüp bağladınız yoksa direk internet şubesinden girip mi bağlıyorsunuz?
    Çözümü parayı 250 nin altinda olacak şekilde dilimlemek[emoji3](belki ocakta dolara atak olur ve donerim diye birazda fazla kiyma cektirdim ama olsun)
    Benim internettende yaptigim oldu ufak kalan tutarda hata mesaji verdi onuda musteri temsilcisiyle çözdük

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Çözümü parayı 250 nin altinda olacak şekilde dilimlemek[emoji3](belki ocakta dolara atak olur ve donerim diye birazda fazla kiyma cektirdim ama olsun)
    Benim internettende yaptigim oldu ufak kalan tutarda hata mesaji verdi onuda musteri temsilcisiyle çözdük

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yani bir mevduatı 250k'dan bağlayıp diğerine geçince oranları düşürmüyor. Bu taktik aklıma geldi ama banka sistemden engeller diye düşünmüştüm. Müşteri temsilcisi dediğiniz şubedeki mi? Yoksa dijital şubenin çağrı merkezindeki müşteri temsilcisi mi?

Ben de dijital'e geçireceğim bir sonraki dönüşten önce ama eğer böyle bir imkan sunmazlarsa kalan parayı başka bir bankaya göndermek zorunda kalacağım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yani bir mevduatı 250k'dan bağlayıp diğerine geçince oranları düşürmüyor. Bu taktik aklıma geldi ama banka sistemden engeller diye düşünmüştüm. Müşteri temsilcisi dediğiniz şubedeki mi? Yoksa dijital şubenin çağrı merkezindeki müşteri temsilcisi mi?

Ben de dijital'e geçireceğim bir sonraki dönüşten önce ama eğer böyle bir imkan sunmazlarsa kalan parayı başka bir bankaya göndermek zorunda kalacağım.
    burgan parayı bölmek mümkün. 250k yı böl böl 24,30 dan bağla. saçma bir şey. sanırım bankanın gözden kaçırdığı bir durum.

6.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    burgan parayı bölmek mümkün. 250k yı böl böl 24,30 dan bağla. saçma bir şey. sanırım bankanın gözden kaçırdığı bir durum.
    Evet bence düzeltmek isterlerse düzeltirler. Şu limiti neden 500k yapmazlar onu anlamıyorum. Sanırım 500k yapınca şubelerin müşterilerden dijitale fazla kayma olacak. E istedikleri zaten maliyet düşürmek değil miydi?. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Eyy burgan tez vakte şu dijitaldeki limiti diğer dijital bankacılık sistemlerinde olduğu gibi 500k veya hatta 1mTL'ye çıkartıver.

Yoksa işimiz var seninle.

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Naapsınlar parayı bankalar ? Kime satacaklar ? Bu faiz oranları ile...Kriz varken...Kimsenin ödeme potansiyeli kalmamışken ?
    -Geçen hafta TL cinsinden kredi hacmi de gerilemesini sürdürerek haftalık bazda -%0.37 oranında azaldı.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Hepsi öyle hepsi, kamusu özeli hepsi aynı. Benim banka da kuş kadar günlük atm para çekme limiti koymuş, günlere bölüp parça parça çekiyorum, sinirimden deliriyorum çözümü yok. Sırf eziyet insana..
    Emin olunki günlük limit olmasaydı ,bankamatiklerde para bulamazdınız çoğu zaman

Sayfa 744/1012 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •