Sayfa 744/1004 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. YEM ile iktisat kitaplarina girecegimiz kesinde sanirim teknik analizde de Turkish Minare formasyonu ile yerimizi alacagiz.

2. Dar şeyleri tercih ettiği iddaa edilen birinci mücahit;değerlerimize,size,bize saldıran ekşimsi şeyler kapatılmalı demiş,yüzsüzlüğe bak! hangi değerin derler adama?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Eskiden trend is my friend diye biri vardı, grafı görünce hep o isim aklıma geliyor

4. ulan 2 hafta once kafaya takmistim Antalya dan 18 ay taksitle otel ayarlayacaktim son anda vazgectim

simdi kafami nereye vurayim?

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bu 2. ay aralık..
    8 9 teknik
    10 11 12 13oha
    12 13 14 nereye
    14 15 16 17 durdu galiba.
    düzeltme ?!?

savrulan bollinger değil gibi..
    zafere az kalmış... diye açıklama var

hafta sonu toparlayacak önlem gelirse ne mutlu...!
    Hatırlarsan 6.90 dibinde haftalık RSİ acayip sarktı demiştik, dibi de öyle yakalamıştık.

8.26 dibi için de çok yukarıdan düzeltiyor, çok az geri çekti demiştim.

Son takoz görünümlü yukarı eğimli üçgen de, aynı şekilde güçlü bir yukarı atak anlamı taşıyordu.

Son olarak da 2001 devalüasyonu dinamiği diye geri çekilmeleri paylaştım, max %17 düzelterek ve haftalık EMA(9) üstüne binerek yürümüş, onu kesince işi bitmiş.

Burada, teknik anlamda bakılabilecek, pek az şey kaldı, ilki haftalık RSİ nin 100 e çarpması, EMA(9) un kesilmesi, diğeri de TR10Y nin tepe yapması...şu an EWA anlamında 5 uzatıyor, 2001 den başlayan dalga 3 e gidiyor..

Yaw bunlara bakmayalım, geyik bunlar deniyorsa, olur bakmayalım, otoban senaryosu, eve balta, çekiç, çifteli tüfek alalım, bahçesi olan da korugan yapsın kendine, ne diyim yani

6. Arkadaşlar! belki kaçırmışımdır,yetkili veya yetkili görüntüsü veren birileri her hangi bir açıklama yaptı mı? yoksa herkes ıslık çalıp ,görmezden gelme modunda mı? mesela cuma namazı çıkışı açıklama falan duymadım bugün???

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Hatırlarsan 6.90 dibinde haftalık RSİ acayip sarktı demiştik, dibi de öyle yakalamıştık.

8.26 dibi için de çok yukarıdan düzeltiyor, çok az geri çekti demiştim.

Son takoz görünümlü yukarı eğimli üçgen de, aynı şekilde güçlü bir yukarı atak anlamı taşıyordu.

Son olarak da 2001 devalüasyonu dinamiği diye geri çekilmeleri paylaştım, max %17 düzelterek ve haftalık EMA(9) üstüne binerek yürümüş, onu kesince işi bitmiş.

Burada, teknik anlamda bakılabilecek, pek az şey kaldı, ilki haftalık RSİ nin 100 e çarpması, EMA(9) un kesilmesi, diğeri de TR10Y nin tepe yapması...şu an EWA anlamında 5 uzatıyor, 2001 den başlayan dalga 3 e gidiyor..

Yaw bunlara bakmayalım, geyik bunlar deniyorsa, olur bakmayalım, otoban senaryosu, eve balta, çekiç, çifteli tüfek alalım, bahçesi olan da korugan yapsın kendine, ne diyim yani
    Sn achiles son paragrafta yazdıklarınız şimdilik size uçuk geliyor.Kimbilir belki de ilerde bu mesajınızı gene alıntılarız ,bugünü hatırlarız.Zamanında ne düşünmüşüz neler olmuş babında sağlıklı olur.

Elbet tekniğe geyik demek haddim değil de misal ayçiçek yağının fiyat grafiğini koysak teknikçiler eminim short üstüne short der.Öyle ya fiyat tavan ,hacim patlamış düzeltme şart falan.E ayçiçek yağında düzeltme olacağını düşünen var mı.Dolar da bu ara bu nevi bir durumda bence..

Sayfa 744/1004 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •