Sayfa 744/1004 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bu arada gündem olduğu için bende uzatıyorum hafiften bu futbol mevzusunu kusura bakmayın lütfen . Bir fenerbahçeli olarak çekilinmesinden yanayım. Bunu da açıkca belirtim. Hiç uzatmaya laf salatasına falan da gerek olmadığını düşünüyorum.
    Bence Ali Koç o gün çekmişti takımı siyaset devreye girip yalvarmıştır. Zaten o yüzden bekliyorlar ne Trabzona ceza var ne fenere her ikiside akp ye zarar verir o yüzden sallıyorlar. Trabzonspor ligden çekilse bu borçla sürekli küme düşer. Ama Fenerbahçe çekilse 20 milyon taraftarı olan takım ve elini cebine atacak çok yiğit var. Ayrıca Ali Koç gibi gözü kara fanatik fenerli bir başkanı. Koç holdingin reklamı sponsorluğu yeter. Geçen gün damatla tartışıyorduk O Cimbomlu. Dedim siz batıksınız S.Boey satılmasa futbolcuların parasını ödeyecek para yok. Ama Ali Koç Türkiye'nin en büyük şirketlerinin ortağ onların sponsorluğu yeter dedim. İnternetten baktı koç holding iştiraklerine öyle inandı.

burdan itibaren yukarı yavaştan yazıyorum shortları ne gelirse..

uçur bizi merkez..

bakalım ülkemiz ne kadar haram para dağıtcak.. bütün gözler sizde

eeeyy londralılar ...

fayız alanda yiyende verende bizden değildir.. amen

inşallah.

4.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Ya Ayasofya sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsun. Fener taraftarı 200 mil USD toplar dedin ya 😂

Yılların geyiği 1 milyon üye hayali vardı sonra masrafı kurtaracak kadar kişi bioe bulunamayinca iptal oldu.

Ali Koç ben 50 verdim zenginler ve taraftar da versin dedi 30 bile toplanmadi

Bu arada gerçek zarar 200 mu olur çok üstü mü olur bu borçlar nasıl ödenir soru işareti?
    O gün ile bugün aynı değil. O gün herkes Ali Koça kızıyordu. Bugün farklı. Bugün Fenerbahçe haksızlığa uğruyor ve taraftarlar çekilmeden yana. Öyle bir durumda fenerliler dibine kadar yardım eder. Sor bakalım böyle bir şey olursa buradaki fenerliler kaçar lira ateşler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Alınan malları doldur boşalt yapılıyor görüntüsü var......merkez 250 puan faiz artırı yaparsa bu fiyatların içinde ...Eğer 500 puan artırım olursa borsa sert düşüşle karşılar bunu.....benim tahminim merkez pas geçecek.......pas geçerse borsa ortaya karışık olur daha sakin olur......
    Normalde borsamızın az veya çok faiz artırımından negatif etkilenmesi gerekir piyasaların kurallarına uygun olarak
    faiz artırımının ortodox politikalara rasyoneliteye uygun olması,olası yabancı çekimi kaynaklı borsa açısından pozitif olacağını iddaa eden analistler de var ki yabancı önce bir neticeyi görmek süreci izlemek ister ..bugünden yarına fonunu kapan cümbürcemaat buraya akmayacak sonuçta

Kaldı ki sıkı para politikası ortodxsa devamsa kaçınılmaz

Sabah da anlatmağa çalıştığım gibi içerisinde birçok paradox barındırıyor

Geçen ay fitch havucuyla başlayan çıkış mal boşaltma için iyi bir vesile oldu
    Seçim sonrası bence milat birçok şeyin netleşmesi açısından
    Şimdilik tepki hareketine devam

6. Fenerbahçe şuanda spor hukukçuları ile doğru strateji yürütülüyor .Bir karar alınıcaksa getirisi götürüsü hesaplanıyor bunu herkesin böyle hesaplaması gerekiyor bir bedel ödeyecekse içinde kim varsa ekonomik anlamda herkes ödüyecek bu yüzden bu saatten sonra Fenerin ne yapacağından ziyade yaşanacak bu olaydan sonra diğer kulupler ne yapacağını düşünsün derim.3 Temmuz da Aziz Yıldırım bu Fenerbahçenin meselesi değil ülke elden gidiyor dediğinde ozamanki köşe yazarları ve TV lerde çıkan sıvacı yalamalar neler yazmıştı unutmayın bu yüzden Federasyon piyon burada bunu herkes görüyor.Ha herşeyin bir usulü vardır federasyonun eline koz vermeden yapacaksan şuanda konuşulanı yazıyorum 2 maça çıkmazsan 1 alt lige düşersin Avrupada devam edersin diyor spor hukukçuları izleyip görücez.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Kesin toplanır diyorsun yani. Ok o zaman gel girelim iddaaya ben 200 mil USD toplanamaz diyorum. Geçmiş zaten çok net ışık veriyor da. Kaybeden gelir ben bu konuda yüzde yüz yanılmışım diye itiraf eder.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    fener ligden çekilirse borsadaki hissesi ne olacak dersiniz?
    Kolay mı çekilmek.. Ali Koç çekilsin yatırımcı onu taşlar... buyursun yapsın

Sayfa 744/1004 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •