Sayfa 744/999 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Viop LVII

1. Tuik bugün madde fiyat listesini açıklamıyorum diyebilir. Ama yarın rüzgar başka yerden esmeye başlayınca eli mecbur o listeleri denetçilere mahkemelere ve dahi halka açıklayacak.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün akcay abinin gümüş tradesi mükemmel ötesiydi, tam tepede okuttu, burdan tebriklerimi iletiyorum
    Bugün yerine koysa mikemmel ötesi maliyet iyileşmiş olur ama bilemem gümüşte 25 dolarlar konuşuluyor
    25 dolar konuşuluyorsa buradan niye erine koysun.....yoksa şort mu açsın diyorsun ...tam dediğini anlayamadım.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Siyah Kuğu’ yatırımcısı uyardı: Borsalar önce ralli yapacak sonra…

Karamsar borsa tahminleriyle tanınan ve borsalardaki en kötü senaryoya yatırım yapan Mark Spitznagel S&P 500’den %12’lik yükseliş beklediğini açıkladı. Ancak bu yükseliş dev bir çöküşün de habercisi

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Tuik bugün madde fiyat listesini açıklamıyorum diyebilir. Ama yarın rüzgar başka yerden esmeye başlayınca eli mecbur o listeleri denetçilere mahkemelere ve dahi halka açıklayacak.
    Patron adamlar birinci parti çıktı fiilen iktidar lakin adamın görevi Tayyip e gelen eleştirileri yumuşatmak… devir değişecekse bunlarla değişmez… sanırısın akp sözcüsü Ömer Çelik… memlekette muhalefet yok ki devir değişsin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu arkadaş nerede. ZDX LUNAR.5 dolar endeks diyordu....

Hatta ,BUNDAN SONRA kimsenin görmeyeceği bir rallideyiz,diyordu...

Merak ediyorum,HALA AYNI DÜŞÜNCEDE Mİ?

Günlerce YAZDI.....Benim bildiğimi sen bilseydin,böyle konuşmazsın...diyordu...Üstelik ISRARLA VE SÜREKLİ İDDİALI KUNUŞTUĞUNDAN elbette bir cevap vermeli...

Bir de ,BEN SERTİFİKALIYIM AMA SEN HARRANLISIN,diyordu...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu arkadaş nerede..5 dolar endeks diyordu....

Hatta kimsenin görmeyeceği bir rallideyiz,diyordu...

Merak ediyorum,HALA AYNI DÜŞÜNCEDE Mİ?

Günlerce benimle inatlaştı.Benim bildiğimi sen bilseydin,böyle konuşmazsın...diyordu...Üstelik ISRARLA VE SÜREKLİ İDDİALI KUNUŞTUĞUNDAN elbette bir cevap vermeli...

Bir de ,BEN SERTİFİKALIYIM AMA SEN HARRANLISIN,diyordu...

Bugün endeks nasıl hareket eder abka.......düşüncen nedir...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Patron adamlar birinci parti çıktı fiilen iktidar lakin adamın görevi Tayyip e gelen eleştirileri yumuşatmak… devir değişecekse bunlarla değişmez… sanırısın akp sözcüsü Ömer Çelik… memlekette muhalefet yok ki devir değişsin
    Mevcut siyasetçilerin hiçbirinden öyle bir beklentim yok. belki biraz ümit hoca. Ama onun da kimsesi yok. Allah büyük be abi.

8. Oha o nasıl açılış

Sayfa 744/999 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •