Sayfa 745/2404 İlkİlk ... 24564569573574374474574674775579584512451745 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. günaydın ..bol kazançlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    R&R hocam sabah poz paylaşırsanız sevinirim ... sistem short yakıp söndürdü o yüzden bekle bekle stoplayamadık ...

dün akşam short poza girdim ...usd grafiğinde de dirence az kaldığını ,küçük çaplı da olsa satış yiyeceğini düşünüyorum.. sanırım 108 lerde satış başlar ..boyutu ne olur bilemiyorum.. kısa , uzun ,kısa trade edecem ..terse kalmadan başarabilirsem direnç kırıldığında da nerelere uzayacağı ortada

bol kazançlar..
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

3. Günaydınlarrrrrrrrrrrr mekan

Vob 134725 ile güne başlıyor

Dünyanın major endeksleri yeşil ...mutlak bir BOĞA piyasası ..

Teknik analiz olarak bir çok göstergenin aşırı alım bölgesinde olmasından başka hiç bir düşüş belirtisi yok.

Şahsi pozisyonum ŞORT.

İyi niyetli herkese iyi seanslar.

Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    içimden geleni yapıyorum.... ispat edeceğim bir egom yok ..amacım paylaşmak sadece.... lakin bu platformda dürüst insan bulmak gerçekten yok denecek kadar az....paylaşımlarımda etkilememye çalışıyorum ....olasılık veririm her zaman..karşı görüşleri alırım
    değerlendirir gözümden kaçan varsa ona göre etkilenmeden bildiğimi uygularım.... sevabı ile günahı ile , kazancı ile zararı ile ben sadece kararlarda kendimleyim .... özlemim çakalsız bir ortam ...... beklentim hiç yok ...

Evet ...güzel ve mantıklı yazılar...Başarıların devamını dilerim.

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku

dün akşam short poza girdim ...usd grafiğinde de dirence az kaldığını ,küçük çaplı da olsa satış yiyeceğini düşünüyorum.. sanırım 108 lerde satış başlar ..boyutu ne olur bilemiyorum.. kısa , uzun ,kısa trade edecem ..terse kalmadan başarabilirsem direnç kırıldığında da nerelere uzayacağı ortada

bol kazançlar..
    Hayat hoş gerisi boş

5. http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=470&page=742

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...d=1#post662284

Pozisyonunu online paylaşmadıkça gerisi fasa fisodur.Hep bunu söylerim hep bunu yazarım.
    Aynı yazıyı vob24 topiğinde yazmıştım ,silinmiş.

İlginç.
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by arlmustafa Yazıyı Oku
    Abi Algida yani yoksa kayıp a mi güldün ;) Ankara'ya gel miss gibi Atatürk orman çiftliği dondurması var

Soğuk soğuk iyi gidiyor kayıp üstüne

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Aşk olsun arlmustafacım ,bugüne kadar kimin kaybına güldük ki bu 2. olsun.

Yazının bir bütün olarak komik şekline güldüm ,zaten sen daha önce de demiştin ; bi de karda olsam neler yazarım diye..İNŞALLAH hep beraber kazançlı günlerimiz de olur ve hep beraber muhabbetimiz de daha bol ve neşeli olur.

Davetin için teşekkürler ama bu ara Ankara'ya yolum düşmez ..düşerse araşırız.
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    msci tur +1.71

dji +0.31

her bir şeyler kertenkele gibi hem yeşil hem uzun ....
    Puhahahahahahaaa sabah sabah iyi güldüm ..bütün gün güleriz İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by arlmustafa Yazıyı Oku
    Usta 13 kontrat dolar long açtım vioptan inan piyasalarda sıfır atılması dışında yukselticek bı neden göremiyorum bakanın twetlerinden bile bugün 100bine inmemiz gerekirdi ama nasıl bir olguysa yükseltip duruyorlar

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm dünya yükseliyor ..hadise global yani ...TRUMP Effect dedikleri...
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 745/2404 İlkİlk ... 24564569573574374474574674775579584512451745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •