Sayfa 745/2349 İlkİlk ... 24564569573574374474574674775579584512451745 ... SonSon
Arama sonucu : 18792 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. ⚡️idil
    @idil20231
    ·
    13s
    Biraz evvel ülkemizin önde gelen bankalarından birinde görevli tanıdığım 40’lı yaşlarda müdür bir bayan, beyin kanaması geçirdi. Arkadaşları son 2 hafta kalp krizi, beyin kanaması gibi olayların Türkiye genelinde şubelerinde çalışanlarda çok sık görülmeye başlandığını ve ++
    ⚡️idil
    @idil20231
    ·
    13s
    @idil20231
    adlı kişiye yanıt olarak
    Buna aşıların sebep olduğuna inandıklarını söylediler.

Uyanıyor insanlar ama umarım bu katillet hesap verir!
    Madame OZ
    @oz_madame
    ·
    13s
    @idil20231
    adlı kişiye yanıt olarak
    Geçmiş olsun. Gerçekten salgın gibi kriz var.
    idil
    @idil20231
    ·
    13s
    Evet maalesef çok kötü. Bu noktada Merkel’in 2020’in başında söylediği “hepimiz sevdiklerimizi kaybedeceğiz” cümlesi aklıma geliyor.
    hilaliçe🎈
    @anahilalice
    ·
    12s
    @idil20231
    adlı kişiye yanıt olarak
    Çünkü bankacılar 3 er doz oldu . YK bankasında çalışan arkadaşım her hafta damar yolu fotosu paylaşıyor. Ağzıma etti bu aşılar diyor . Kan sulandırıcı iğne başlanmış kıza .

.............................
    @erefefik

2. Yakında "1 TL 100 bin dolar olacak" başlığımı yeniden açmayı düşünüyorum. Moderatör kabul ederse tabii. Ülkeler ellerindeki dolarları boşaltıyorlar. Şimdilik kitliyerek engelliyorlar.
    @erefefik

3. Elon Musk bu kez de Fed'e seslendi. Piyasalar Fed'in 21 Eylül'de en az 75 baz puanlık faiz artırımına gitme ihtimalini fiyatlarken Musk, 25 baz puanlık indirime gitmesi gerektiğini söyledi. Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk Fed'in faiz indirimine gitmesi gerektiği söyledi.
    Bak bu pokemon da benden kaptı. Hi ho ho...
    @erefefik

4. Hürriyet'in haberine göre Erdoğan kapalı grup toplantısında vekillere, "Keşke Esad da Özbekistan'a gelseydi ve görüşseydik" demiş.
    Nasıl olacak abi bu görüşme? Turkiye butun gucuyle uğraştı ve Esad'ı gonderemedi. Bir şey kesin, Esad yerinde kalacak. Adamın memleketi alt üst oldu. 10 milyon Suriyeli mülteci. Yüzbinlerce insan ölüp gitti. Firat'in doğusunda 100 bin kisilik pyd ordusu var. Ellerinde ağır silahlar var.

Görüşme olsa ne olacak? Esad gitmiyorsa, Turkiye'de yeni bir yönetim olmalı ki Suriye ile görüşme olsun
    ve bir anlaşma gerçekleşsin.

Kılıçdaroğlu bu sorunu çözebilir. Ama başımıza çok daha çetrefilli bir pkk belasını da açar.
    @erefefik

5. Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    Bize mail geldi. Her ay elektrik ve gaz için 140 euro sabit fiyat ödüyorduk. Sene sonu hesaplanıyor. Az ödediysen ekleme yapıyorsun, çok ödediysen geri çekiyorsun. Bugün mail geldi. Artık her ay 1400 euro ödencekmiş. Nasıl olcaksa artık.
    Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    ·
    15 Eyl
    @HaticeSuv
    adlı kişiye yanıt olarak
    Neyse bizden beteri varmış. Ben aslında içten içe gülüyorum bu duruma. Biz almanya da tuvalet yıkıyoruz diyenler Türkiyeye kaçacaklar. Klişe bir soru var ya hani, neden Türkiyeye gelmiyorsunuz diye. O sorulara hep hazır laf gelir. Şimdi onlar da kaçacak eminim bundan.
    Nizamettin Şahin
    @Nizamet63484279
    ·
    14 Eyl
    @HaticeSuv
    adlı kişiye yanıt olarak
    140 tan 1400 euro ya çıktı.
    Öyle mi
    %1000 öyle mi
    Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    ·
    14 Eyl
    Evet malesef öyle. Geçen kardeşim demişti x10 olcak diye inanmamıştım. Bugün inandım. Ne yapacağız hala kara kara düşünüyoruz. Diyelim çok çok 400ü gittirdiler bin oldu. O da çok. Hayatta ödeyemeyiz.
    atıl acemeoğlu
    @atilac_l
    ·
    14 Eyl
    @HaticeSuv
    adlı kişiye yanıt olarak
    Asgari ücret ne kadar ki sadece elektrik ve gaz için 1400 euro ödenecek?
    Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    ·
    14 Eyl
    Bu ara 1800 olması lazım. Karı koca asgari ücret alsa bile ödenecek para değil. Bakalım yarın şirketi arayacak eşim.
    @Rrza08950141
    @rrza08950141
    ·
    14 Eyl
    @HaticeSuv
    adlı kişiye yanıt olarak
    Almanya değilmi orası
    Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    ·
    14 Eyl
    Belçıka.
    Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    ·
    12s
    @HaticeSuv
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bu kişinin sabit fiyatı 2500 euro olmuş. Eğer kabul etmeyip eski fiyatı ödemeye devam ederse 1 sene sonra eksik ödemiş olduğundan dolayı 9000 ödeyecekmiş. Bu ara insanlara mektuplar mailler gidiyor. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım.
    Zülfikar Karakaya - ذو الفقار
    @savunanadam78
    ·
    18s
    @HaticeSuv
    adlı kişiye yanıt olarak
    Hatice Hanım böyle bir şey mümkün olabilir mi? Aylık 1400 € diyorsunuz. Bunun delili nedir?
    Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    ·
    17s
    Çok imkansız gibi dimi? Gruplardan insanlara ne gelmiş diye takip ediyorum, bu alttaki kişinin sabit fiyatı 1040 olmuş. Eğer yok ben yine düşük ödeyeceğim derse sene sonunda fark geldiğinde 8397 euro ödeyecekmiş. Nezamandır bu tür paylaşımlara denk geliyordumda okumuyordum.
    Ack 🇹🇷
    @Ahmet6_1
    ·
    12s
    @HaticeSuv
    adlı kişiye yanıt olarak
    Yanlış tır
    Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    ·
    12s
    Malesef doğru. Bugünden sonra heryerde duyulur bu artık. Ben bu tür paylaşımı görünce es geçiyorum. Dünden beri artık okuyorum. Bizden beterleri var. 😊
    Hacer Başbuğ
    @BasbugHacer
    ·
    12s
    @HaticeSuv
    adlı kişiye yanıt olarak
    Ee sizde soba yakın öyle bir imkan yokmu tabi size diyorum biz de öyle birşey olsa Allah korusun yani TÜRKİYE'DE yakacak soba bacası yok bina da benim oğlum da firansa da ordada bütün ışıklandırmalar kapaliymis tasarruf diye sürekli çağrı da bulunuyorlarmiş TV de
    Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    ·
    12s
    Oğlunuz da bakalım ne yapcak. Bana öyle geliyorki hepimiz koşa koşa Türkiyeye gideceğiz.

Turkiye'ye dönenler olacak. Ama birikimleri olup, bu paraları odeyip, duzelir umuduyla cogunluk yine orada kalacaktir. Bunlar bir sure sonra, aynen Ukrayna'daki kafa kesen Nazilerle muhatap olacaklar. Bunlar guzellikle dönemleri daha.

Ben bunlari 10 senedir yaziyorum. Daha bir kaç ay once, Turkiye'de doktorluğu birakip, yurt disina hamburgercide calismaya gidenler olmustu. O zaman da yazdim.
    @erefefik

6. Doç. Dr. Muhammed Keskin
    @kardiyobey
    ·
    47d
    Her sabah yapılması gereken 3 şey:

-1 büyük bardak su içmek (gece oluşan sıvı açığını kapatmak için)
    -1 dk açık camdan dışarı bakmak (kızılötesi ışınlar için)
    -İlk 30 dk telefona bakmamak (sirkadiyen döngüyü bozar!)

Sonra güne başlayabilirsiniz 🚀
    @erefefik

7. Bu resim, sosyal medyada heryerde. Photoshop tabii...Fahrettin'in işi decem de değildir. O kadar da değil.
    @erefefik

8. Tacik birlikleri Sınırda bulunan kırgız okulunu ele geçirip Tacik bayrağı çekti.

Çatışmalar yoğun olarak devam ediyor.
    İki tarafta da bizim Bayraktar TB 2 var.
    @erefefik

Sayfa 745/2349 İlkİlk ... 24564569573574374474574674775579584512451745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •