-
Tarzım değil ama diğer paydaşlar sinkafli küfürler savurmaya başladılar .
Spekler nedense bunu duymadan işe koyulmuyorlar aynı sütün mayalanma sıcaklığı gibi tahtanın da olması için gerekli adımlardan.
Ehh o zaman herkes üzerine düşeni yapsın paydaşlar saydırsın spekte kıvama gelince yoğurdu mayalasın.
Daha ne diyim para yok ben mi mayalayacam yoğurdu.
Patronda hiç yoğurdum ekşi demiyor ...[emoji16]
Uleynn bugün güneşte yok ama bizim kafa yine gitmiş şeker yükseldi kesin ehtiyarlik zor iş.
Delirtmeyin ehtiyar adamı şunun şurasın da biraz para yiyecek zamanımız kalmış onun da tadını kaçırmayın .[emoji41]
-
resmen mahvetti tahtayi...son paramlada bugun 193.xx lerden aldim artik benimde alacak nakit kalmadi...ama diger hisselerim var onlar cikarda kar edersem ve bu bu sevilerde olursa anca bozar buna gecerim
-
Arkadaslar imar tapulari alana kadar sesizce izlemeye aldim kendimi...alan alir satan satar...azdan az coktan cok gider...
-
Adamlar tskb de vbts yi erkenden sonlandirdilar. Halkbank geri alım yapmış yillar sonra... Bir de viopta teminatlar tekrar belirlenmiş. Sistemik riski bertaraf etmek için oyun esnasında kurallar değiştiriliyor. 2021 Aralık gibi yine ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bir türlü büyük balinaların batmasına izin vermiyorlar. Olan ky ye oluyor.
-
Helâl koçum son çıkışın tamamını geri verdin.
Demek oluyor ki çok sağlam yatırımcılar kalmış yoksa ben bile bu kadar tahmin etmemistim bu kadar dar bir zaman aralığında.
Senin en sevdiğim yönün bu bir yeri hedefledigin zaman bedeli ne olursa olsun sonuna kadar gidiyorsun.
Kur atağı da yedik mi 20 tl düştüğün zamandan bile ucuz olacaksın.
Mutludan bölündükten sonra devamlı ucuzlayan senden başka arazi sahibi olan bir varlık yada sahibi olan şirket kalmadı.
Her sene daha ucuza alma şansı veriyorsun.
Bu gün tahtaya girecek olan maşaallah benden ucuza maliyet yapacak hem de 10 sene beklememiş olacak kabaca.
Istanbul kartal merkez çavuş oğlu mah. Alacağınız arazi 19bin tl.m2 fiyatıyla satılıyor hemde truzim ticari konut imarlı denize nazır adalar manzaralı dap yapi ist marin komşu bir lokasyon .
-
Patron sana da iki çift laf edek bari.
Iyisin hoşsun temiz adamsin ama beş para etmez bir dallamaya bıraktın koca şirketi başımıza bela oldu ucarmi kacarmi denen adam.
Eline yüzüne bulaştırdı rezil kepaze etti kendini de tahtayı da.
Nami değer yatırımcısı...
-
Kafayı da bize takmış belliki daha bu kafayla çok bekler .
Sen yakmışsan gemileri biz de yaktik azdan az çoktan çok gider.
-
Hadi patronlar şahsi parasından resmi olarak almiyor diyelim. Sirketin halihazırda mevduata yatırdığı parayı hisse geri alımında kullansa en azından voletilite olmaz. Onu da yapmıyorlar. Bursa arsa parasi da enflasyona karşı eridi gitti sayelerinde. Dolarda kalsaydı ne iyi olurdu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri