Sayfa 746/1000 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Islami finans kurumlarının likidite ihtiyaçlarını ve Müslüman coğrafyanın artan altyapı finansman ihtiyaçlarını aynı anda karşılayacak ve online platforma dayalı bir İslami Megabank fikrinin de yapılabilir olduğuna inanıyoruz.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...cikisi-1826600

Islami Mega Bank kuruyor.

Konusmadan evvel adam bi dusunur, kimse bana 25 cent verir mi diye.

Alıntı Originally Posted by y.aras Yazıyı Oku
    -Borsaların pati çekmesi
    -Doların yine graflarda düz çizgi çekmeye başlaması(yani bir nevi zorla pati çektirilmesi)
    -Yerleşiklerin döviz satması yani Dthların azalması(bu topic de yani ekonomik okur yazarlığın tavan olduğu yerde bile bu net olarak gözüküyor en önemli sinyalim bu zaten) bu forumun yerleşikleri de satıyor sattığını söyledi.
    -Sosyal medyada takip ettiğim kişilerin -sayfaların birden ''Coin''ci olması

Son günlerde gördüklerim bunlar. Buna göre pozisyonumu alacağım ve artıracağım çok kişinin aksine faizde de düşüş bekliyorum veya tahmin ediyorum.zorla pati olayının bir mantığı olmalı diye düşünüyorum...
    Ben de faiz indirimi yapılmasını istiyorum. Yüksek faizler ekonomiye çok zarar veriyor. Ancak En geç Haziran sonuna kadar MB’nın faizleri yükselteceğinidüşünüyorum.
    Bakalım ne olacak?

3. DTH sahipleri 10 milyar dolar bozdu deniyor, ama devamında ne kadarı geri yerine kondu sorusunun cevabı yok...

Kamu satmadı deniyor, sanki tersine asıl kamu sattı, hatta yetersiz kalınca Garantiyi de yardıma çağırdı gibi...

Dolayısıyla poker masasında eli açık olan DTH sahiplerine karşı, herkeşin pozu...

Hep bildiklerimizden, vakıf olabildiklerimizden bir tık fazlası var...normal düşünmemek, normal yaklaşmamak lazım her zaman..

Bir gece ansızın...nasıl zıbıttığını, eli kolu bağlı izledik netekim..MB dolar şortta, vatandaşsa longta, kurallarıysa MB koyuyor şimdilik, ta ki realite margin call yapana kadar..ayı da çıkabülür daş da düşebülür..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Islami finans kurumlarının likidite ihtiyaçlarını ve Müslüman coğrafyanın artan altyapı finansman ihtiyaçlarını aynı anda karşılayacak ve online platforma dayalı bir İslami Megabank fikrinin de yapılabilir olduğuna inanıyoruz.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...cikisi-1826600

Islami Mega Bank kuruyor.

Konusmadan evvel adam bi dusunur, kimse bana 25 cent verir mi diye.
    Katardan ve singapurdan gelır o para sen merak etme

5. MB rezervleri geçen hafta 3 milyar USD azalmış. azalmanın DTH lar ile birlikte olması dikkat çekici.

öte yandan, DTH'lar nominal olarak azalırken, toplam mevduat içerisindeki payı artmaya devam ediyor..
    ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku

Varsa maçası yiyen buyursun....ben 30 yıl çalışıp,3-5 kuruş bir kenara atacağım ama benim vergilerimle semirenlerin yağdanlıkları gelip burada bize ders vermeye kalkacak,kimse kusura bakmasın,bu saatten sonra efendilik bekleyen az ötede oynasın....
    Sn.watcher46 , sizi çok haset içinde görüyorum ) Yani bu ülkede hiç güzel şey olmuyormuş gibi yazıyorsunuz. Kanal İstanbul en çok sizin ilçeye yarayacak oysa. Misal ; 30 yıl çalıştınız ve az da olsa bir maaşınız var. Yarın sabah kalktığınızda maaşınızın kesildiğini, ünvanınızın geri alındığını , mevcut mallarınızın müsadere edildiğini görebilirsiniz. Yani tüm bunlar olmuyorsa her gün her saat devletlünüze şükrederek , alkış tutmanız gerek. O zaman sizinde pudra şekeriniz olur, otomobilin en iyisine binmeye hakkınız olur.

Bu kadar kıskançlık iyi değildir. kalp sıkıntısı yapar. Aman sağlığa dikkat. Saygılar.

7. Bugün Lokman hekim Akay hastanesine kalp çarpıntısı şikayetiyle gittim. Ekg, eko derken doktor '' size Elektrofizyoloji , ablasyon yapmamız gerek '' dedi. Kasıktan kalbe girilerek kalpte sorunlu yer yakılıyormuş. Biraz internetten araştırdım, ürktüm. Bu konuda tecrübe eden veya yakınlarından olan varsa tavsiye beklerim.

Hep şey ve abisinden kaynaklıyor. Bu strese kalp dayanmıyor.

8. karşı sahile kadar meltem keyfi. (gibi)

Sayfa 746/1000 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •