Kapanışa sağlam bir sallama gelirse yarın vezüv yanardağı gibi patlar demedi demeyin..
Kapanışa sağlam bir sallama gelirse yarın vezüv yanardağı gibi patlar demedi demeyin..
eregli ve tcell anında kar bıraktı, evet.
Bir de geri kaldı diye aldığım hektaş vardı, ona nedense kesinlikle dokunmuyorlar
Yarına bırakıcaz artık...
Endeks de sürekli long açıp kapıyorum. Yine viop u ciddi yukarı sürüyorlar çünkü.
Stresli küçük küçük pozisyon taşıyorum.
XU100 2000 de... tam bir kar satışı noktası. Buralarda artık riski azaltma zamanı biraz...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
MB ile ihracatçıların toplantısının bitmesiyle birlikte başladı bu hareket... esas mevzu bu %25'lik doları TL'ye çevirme mecburiyetiymiş...
toplantı sonrası bbht'ye bağlanıp konuşan ihracatçılar sorun çözüldü mealinde konuşunca... hareket başladı...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
ihracatçılar o %25'lik kısım ile tekrar bir süre için dolar alamayacaklarını sanmışlar.. tebliğden sonra...
başkan yok öyle şey, istediğiniz gibi alırsınız, daha önce nasılsa şimdi de öyle demiş...
bbht'de konuşanlar böyle dedi ama tabi pratikte ne olur bilmiyorum... yakında anlarız...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Eee diyelim 100 milyon dolar ihracat dan para aldım..
25 ini şimdi MB ına mı swap lıyorum..
MB bana TL mi verecek..
Yok hiç bişi vermeyecek doların bende mi diyecek..Gel istediğin zaman al..
Ben belki 100M dolar ile borç ödeyecem efendim yeni hammadde malzeme alacam..
Yatırım yapacam..
Şimdi o rakam 75 e mi düşecek..
Yer İmleri