Sayfa 747/1002 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Kapanışa sağlam bir sallama gelirse yarın vezüv yanardağı gibi patlar demedi demeyin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    eregli ve tcell anında kar bıraktı, evet.

Bir de geri kaldı diye aldığım hektaş vardı, ona nedense kesinlikle dokunmuyorlar
    Yarına bırakıcaz artık...

Endeks de sürekli long açıp kapıyorum. Yine viop u ciddi yukarı sürüyorlar çünkü.
    Stresli küçük küçük pozisyon taşıyorum.
    XU100 2000 de... tam bir kar satışı noktası. Buralarda artık riski azaltma zamanı biraz...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

3. MB ile ihracatçıların toplantısının bitmesiyle birlikte başladı bu hareket... esas mevzu bu %25'lik doları TL'ye çevirme mecburiyetiymiş...

toplantı sonrası bbht'ye bağlanıp konuşan ihracatçılar sorun çözüldü mealinde konuşunca... hareket başladı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    MB ile ihracatçıların toplantısının bitmesiyle birlikte başladı bu hareket... esas mevzu bu %25'lik doları TL'ye çevirme mecburiyetiymiş...

toplantı sonrası bbht'ye bağlanıp konuşan ihracatçılar sorun çözüldü mealinde konuşunca... hareket başladı...
    Nasıl çözülmüş?

Ben NEBATİ nin ..Dolar la işimiz bitti lafından sonra borsa çoştu diye düşünüyorum..
    Yani artık 18 de olsa gerisin geri..Kafasına kafasına vurmaca kalmadı..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Nasıl çözülmüş?

Ben NEBATİ nin ..Dolar la işimiz bitti lafından sonra borsa çoştu diye düşünüyorum..
    Yani artık 18 de olsa gerisin geri..Kafasına kafasına vurmaca kalmadı..
    ihracatçılar o %25'lik kısım ile tekrar bir süre için dolar alamayacaklarını sanmışlar.. tebliğden sonra...

başkan yok öyle şey, istediğiniz gibi alırsınız, daha önce nasılsa şimdi de öyle demiş...

bbht'de konuşanlar böyle dedi ama tabi pratikte ne olur bilmiyorum... yakında anlarız...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ihracatçılar o %25'lik kısım ile tekrar bir süre için dolar alamayacaklarını sanmışlar.. tebliğden sonra...

başkan yok öyle şey, istediğiniz gibi alırsınız, daha önce nasılsa şimdi de öyle demiş...

bbht'de konuşanlar böyle dedi ama tabi pratikte ne olur bilmiyorum... yakında anlarız...
    Eee diyelim 100 milyon dolar ihracat dan para aldım..
    25 ini şimdi MB ına mı swap lıyorum..
    MB bana TL mi verecek..
    Yok hiç bişi vermeyecek doların bende mi diyecek..Gel istediğin zaman al..

Ben belki 100M dolar ile borç ödeyecem efendim yeni hammadde malzeme alacam..
    Yatırım yapacam..
    Şimdi o rakam 75 e mi düşecek..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    para piyasası fonları bişey getirmiyor mevduat faizleri 25 lerde geziyor normaldir
    ppf yapacağıma , arbitraj kovalarım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    eregli ve tcell anında kar bıraktı, evet.

Bir de geri kaldı diye aldığım hektaş vardı, ona nedense kesinlikle dokunmuyorlar
    Yarına bırakıcaz artık...

Endeks de sürekli long açıp kapıyorum. Yine viop u ciddi yukarı sürüyorlar çünkü.
    Stresli küçük küçük pozisyon taşıyorum.
    XU100 2000 de... tam bir kar satışı noktası. Buralarda artık riski azaltma zamanı biraz...
    O bölge son düşüşte en çok hasar alan bölge ,
    kredili işlem yapanlar dikkat etsin dedik 3-4 gün önceden burada .
    mecburen yemliyecekler bu hareketler normal

Sayfa 747/1002 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •