Sayfa 749/1001 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Dow ucuyor burda da tam yukari kirilim gelmek üzereydi yine navtex haberi
    Birileri islerin iyi olmasini istemiyor bu kesin artik

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu tarikat şeyhi dediğinin peşinden koşanlarin çoğu Kutsal kitabı okuyup anlamayan dini bilgileri zayıf insanlar. Yoksa çoğunluk bunların peşinden gitmez. Bu bütün dinlerde var.
    biliyorum abi

bunlar çocukken yetiştiriliyor

hepsi para iktidar ve şehvet düşkünü din min hikaye

https://twitter.com/tele1comtr/statu...943670785?s=20

hayvan terli patinaj yapıyor.. o kadar gaz haberlere rağmen..mr erdoğan "ekonomi pik yapıyor " komedisine rağmen.. trollerde şaşırdı.. hukumetin 17 yılda ülkeyi berbat konuma getirmesine üzülme, ses etme, hazineyi boşaltmasına üzülme ama üfürükten 2 tr m3 gaz haberini sevincinden hemen daha dakikasında paylaş.. tipik trol turnosolu..hahaa..komedi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hayvan terli patinaj yapıyor.. o kadar gaz haberlere rağmen..mr erdoğan "ekonomi pik yapıyor " komedisine rağmen.. trollerde şaşırdı.. hukumetin 17 yılda ülkeyi berbat konuma getirmesine üzülme, ses etme, hazineyi boşaltmasına üzülme ama üfürükten 2 tr m3 gaz haberini sevincinden hemen daha dakikasında paylaş.. tipik trol turnosolu..hahaa..komedi..
    ama yollar yapılıyor
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5. Erdogan 2 ay izne ciksa bist 125 bine gider

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Avukatsan savunacaksın...Avukatım bunu savunmuyorum diyemezsin. Onu avukat olmadan önce düşünecektin. Diyelim ki düşünemedin, Hukuk Fakültesine girdin, ilk sınıfta görüp, bırakman gerekir. Geriye dönmek için çok fırsat var.

Dostoyevski, Karamazof Kardeşler isimli romanında avukatlar için ''kiralık vicdan'' demişti.

Şeytanı, yılanları, çıyanları savunacaksın. Mesleğin budur.

Diyelim ki, banka avukatısın. Bankayı savunuyorsun. Şayet bir hırhız gelir de bankayı soyarsa önce o hırhızı savunacaksın.

Mesleğin budur. Ancak böyle yaparsan kendine ve mesleğine saygın vardır.

Çocuk tacizcisini savunmuyorum diyen avukat, boş adamdır.
    o sizin düşüncenizdir.

ve ben katılmıyorum.

siz doktor olsanız eşinizi ve çocuğunuzu öldüren kişiyi ameliyatla kurtarma şansınız var kurtarırmısınız?

yada şöyle söyleyeyim

namaz kılan birine hristiyansınız diye tekme atarmısınız?

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    sabır mı

aileme sabır

hahahha

ailesini tarikat şeyhleri denen zibidilere hediye edenlere de bir lafın vardır umarım gerçi milyonlarca tarikat müridi var din kisvesi altında ya

cevap yazmayın kendinizi de ötekileştirmeyin

forum sabahtan beri sizin gibiler yüzünden yolunu bulamıyor
    Ben şahsımın bu tarikatlar ile işim olmazda.
    Baykaldan, HDP'nin tecavüzcü milletvekillerinden, Didim belediye başkanından karımızı kızımızı nasıl koruyacaz sen onu söyle.
    Ahlaksız ve Ahlahsızlardan tüm dünya çekiyor.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    aynen bana sataşan abka abak kaba akba daha dün gaz haberini büyük bir sevinçle veriyor

bir seferde kötü haberleri ver

olmaz hükümete laf yok

hehe senin yalanlarına laf yok

Sayfa 749/1001 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •