Sayfa 749/2404 İlkİlk ... 24964969973974774874975075175979984912491749 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    bol kazançlar ...

birkaç iş vardı geciktim ama neyse shortlar kar yazmış
    Bu ara iyi gidiyorsun R&R hocam MAŞALLAH ...cümleten bol kazançlar İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şimdi ben bir soru sorayım, çoğunluk şu an şortta .. peki bu kadar yatırımcıya para kazandırır mı ?... ama sonuçta hiç bir ağaç uzaya kadar uzamaz .. düşüş daha doğrusu düzeltme kaçınılmazdır ...

Piyasa yapıcı çok kişiye kazandırmadan düşüşü nasıl gerçekleştirecek!?

Dostum başımdan geçen bir olayı anlatayım sanki Birbiriyle ilişkili ne alaka derseniz kusuruma bakmayın lütfen ..

rosense hocam ..bu soru hakkında bir cevabın var mı ..senin için sakıncası yoksa fikrini alabilirmiyim..

Şimdiden teşekkürler
    Benim bir ayağım KÖY'le hala bağlantılı küçük çaplı da olsa severim çiftciliği.

50 kadar ARMUT ağacı var MART, NİSAN aylarında gidip bu ağaçlara sert budama yaptım beni gören köylülerden sen ne yapıyorsun ağacı gövdesinde koparsaydın diye benimle dalga geçtiler
    bir kaç ay zaman geçti mahsüller ortaya çıkmaya başladı benim sert budadığım armut ağaçlarında çiçek ve mahsül o kadar çok olmuş ki şimdi diyorlar ki sen ne yaptında bu kadar fazla armut var ağaçta diye aynı mevkideği diğerlerinde benim kadar mahsül yok .
    Borsada da AĞAlar hiç kimsenin ummadığı bir budama yaparlar diye tahmin etmekteyim ..

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Benim bir ayağım KÖY'le hala bağlantılı küçük çaplı da olsa severim çiftciliği.

50 kadar ARMUT ağacı var MART, NİSAN aylarında gidip bu ağaçlara sert budama yaptım beni gören köylülerden sen ne yapıyorsun ağacı gövdesinde koparsaydın diye benimle dalga geçtiler
    bir kaç ay zaman geçti mahsüller ortaya çıkmaya başladı benim sert budadığım armut ağaçlarında çiçek ve mahsül o kadar çok olmuş ki şimdi diyorlar ki sen ne yaptında bu kadar fazla armut var ağaçta diye aynı mevkideği diğerlerinde benim kadar mahsül yok .
    Borsada da AĞAlar hiç kimsenin ummadığı bir budama yaparlar diye tahmin etmekteyim ..

rosense hocam ,her zamanki gibi çok bilgece bir cevap oldu ...teşekkürler
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu ara iyi gidiyorsun R&R hocam MAŞALLAH ...cümleten bol kazançlar İNŞALLAH
    eyvallah saolasın .. hepimiz kazanacaz inşallah... geçen hafta yediğim 2500 point zarar 2 günde yerine kondu ve artıya geçti... ümidim bugün hepimizin kazanması ....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

5. Beni tedirgen eden GARAN ...TL bazlı tarihi zirvesi olan 10.52 yi dün 10.59 görüp ve 10.56 kapatarak daha yeni kırdı ...

Bugün 10.51-57 gördü şu an 10.53

Grafiğinde bayrak oluşumu var ..gerçekleşirse ..vay şorterlerin haline .
    Hayat hoş gerisi boş

6. garanın günlük marjı 12.45 e kadar çelmesi normal ...dünkü zirvesini geçememiş ... dünkü zirveye yönelirse işler değişir.. geçemediği sürece sürekli satış yer ..mal yedirir bence..
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

7.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    eyvallah saolasın .. hepimiz kazanacaz inşallah... geçen hafta yediğim 2500 point zarar 2 günde yerine kondu ve artıya geçti... ümidim bugün hepimizin kazanması ....
    Çok güzel strateji yaptın bunu da online paylaşman çok ahlaklı oldu...

Stoploss ,kaybın üstüne biraz bekleme..sonra da vur kaç ....çok ustaca..canı gönülden tebrik ederim ..hep istediğim bu tip samimi ve dürüst dostlarım olsun idi ...şükür oldu ..

Güzel temennin için .. amin İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 749/2404 İlkİlk ... 24964969973974774874975075175979984912491749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •