Sayfa 75/1120 İlkİlk ... 25657374757677851251755751075 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Foreks Haberleri

Tüik: Yeni konut satışları ağustos'ta 56.498 (önceki 53.949)

tüik: Yeni konut satışları ağustos'ta yıllık %5,0 (önceki %42,6)

tüik: Mevsim etkisinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi eylül'de -%5,5 (önceki %3,3)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TÜİK: YABANCILARA KONUT SATIŞLARI AĞUSTOS'TA 1.684 (ÖNCEKİ 1.726)

TÜİK: YABANCILARA KONUT SATIŞLARI AĞUSTOS'TA YILLIK %11,4 (ÖNCEKİ %65,3)

Ülke uyruklarına göre en çok konut satışı Irak vatandaşlarına yapıldı Ağustos ayında Irak vatandaşları Türkiye’den 317 konut satın aldı. Irak'ı sırasıyla, 198 konut ile Suudi Arabistan, 135 konut ile Kuveyt, 95 konut ile Rusya Federasyonu ve 81 konut ile Afganistan izledi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Japonya başbakanı abe koalisyon ortağına erken seçim istediğini bildirdi-bloomberg ht

Yıldırım: Bu referandum gayrimeşrudur, sonuçları hiçbir şekilde tanınmayacaktır, yok hükmündedir

yıldırım: Bölgede var olan kaos, kriz ve sorunları daha da artıracaktır

yıldırım: Daha fazla ızdırap, daha fazla acı, daha fazla gözyaşı kararı verilmiştir

Yıldırım: Atılacak alımlara esas olacak kararlarımızı verdik

yıldırım: Alınan kararlar, ekonomik, siyasi ve güvenlik önlemleri olmak üzere 3 başlıkta

yıldırım: Inatla kerkük gibi musul gibi anayasayla tanınmış sınırlar dışında da bu referandumu yapma inadı bir anlamda sıcak çatışmaya da zemin hazırlamıştır

Yıldırım: çok geç olmadan adımları atacağız, gerek hava sahası, gerek sınır kapılarının nasıl yöneteceği ile ilgili

yıldırım: Burada zorluklarımız var, onların biri sınır kapılarında fiilen peşmerge yönetiminde, ırak sınır kapılarını teslim etmelerini istedi, orada nasıl gelişme olacak takip etmemiz lazım

Yıldırım: Sınır kapıları, havaalanları bundan böyle merkezi hükümetin sevk ve idaresindedir, petrol boru hattı, iletişim hatları da buna dahil

yıldırım: Aldığımız kararlara karşı bir engelleme, bir sıkıntı oluşursa gerekli güvenlik önlemlerini almak zorundayız

yıldırım: Durup dururken bir maceraya girmeyiz ama ülke menfaatlerine halel getirecek bir durum olursa, onun da karşılığını veririz

Yıldırım: Sınırlarımızda yeni bir oluşum kabul edilemez

yıldırım: Iran ile farklı düzeyde bir işbirliği yapacağız

yıldırım: Bunu topyekün bir savaş olarak düşünmeyin, biz savaşa girmiyoruz

yıldırım: ülkemizin güvenliğini ilgilendiren konularda sınır ötesi tedbir alıyoruz

Sayfa 75/1120 İlkİlk ... 25657374757677851251755751075 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •