Sayfa 75/201 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1607 madde; 593 - 600 arası.

Konu: DGGYO Doğuş GE Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Jakob!Jersen Yazıyı Oku
    Sakla zamanı gelir zamanı ��
    Ben yazmayayım yaw. Yazınca kağıt düşüyormuş. Bi arkadaş öyle diyordu. Yeter bu hafta yazdığım.
    Tatile çıkayım ben en iyisi.

Herkese iyi günler. Spek kardeşe bile ��
    yazsanda yazmasanda tahtada bi bekçi var hemen gereğini yapıyor zaten azcık kafayı kaldırmasın hemen devrede başka birinin girmesinede izin vermiyorlar geleni tokatlayıp gönderiyorlar
    yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

2. istedikleri malı bu fiatlardan kimse vermez ..dolar bazlı son bir ayda %10 zaten millet zararda olması gereken fiat 3.50 li seviyeler doların çok gerisinde kaldı...ytd

3. O 31 leri kafasina cakacam bekliyoruz 1000 lot yazmadan 4 5 kademe geri cekiyor

4. Kendileri aliyor satiyor .sen yazincada seytan gormus gibi geri geliyor...belki kovalariz diye....ytd

5.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    Kendileri aliyor satiyor .sen yazincada seytan gormus gibi geri geliyor...belki kovalariz diye....ytd
    👏👏
    Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum 🤐
    Seans kapanışından sonra verilen Bist emir numaralarına dikkat ettiniz mi ?
    Sonu tekli rakam olan emirlerde almış. Çiftli olanlarda satmış. Yani alım ve satım Emirler’i ardışık 😜. Aynı adresten çıkma yani alım-satım emirleri. Ne zevk alıyor acaba ?

Bazen sırf endekste tutmak için fiktif işlem yaptıklarını düşünmüyor değilim hani 🤔

pSPEKopat leynnnn bu !!

6.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    Kendileri aliyor satiyor .sen yazincada seytan gormus gibi geri geliyor...belki kovalariz diye....ytd
    Yazdım ben 100 bin küsür alacakmi diye hemen 13 basri karaktersiz bunlar ne bok yediklerini bilmiyor ufak ufak satıp uzaklaşmak lazım yavsak kağıtlardan

7.  Alıntı Originally Posted by muratknd Yazıyı Oku
    Yazdım ben 100 bin küsür alacakmi diye hemen 13 basri karaktersiz bunlar ne bok yediklerini bilmiyor ufak ufak satıp uzaklaşmak lazım yavsak kağıtlardan
    İyi biliyor ! Gitmeye kesin karar verdiysen güle güle. Hakkında hayırlısı olsun. Kalan 5-6 KY takılırız biz. Seni siliyorum listeden o zaman

Yok kalıyorsan yukarıdaki yorumun hoş değil

8.  Alıntı Originally Posted by Jakob!Jersen Yazıyı Oku
    İyi biliyor ! Gitmeye kesin karar verdiysen güle güle. Hakkında hayırlısı olsun. Kalan 5-6 KY takılırız biz. Seni siliyorum listeden o zaman

Yok kalıyorsan yukarıdaki yorumun hoş değil
    yaws arkadaş KY likten çıkmış 100 bin küsür lot diyo birde kaça yazdı acaba ben hiç yüz bin lot görmedim 66 bin yazıldı alındı tekrar 60 bin yazıldı 3,19 a sonra endeks bozunca destekleri çekip aşağı verdi satmadan
    yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

Sayfa 75/201 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •