Sayfa 75/301 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. Ya Cehepe olarak Akapenin etnik milliyetçiliği yasal yapması seçime sokması anayasamıza aykırı bir suçtur diyeceksin,
    ya da Atatürk'ün etnik milliyetçileri astırması bir suçtur diyeceksin..
    İkisi de suçtur veya değildir diyemezsin birini seçeceksin..

Hem "Apoya Gül uzatmış bir adama iyidir diyemem..."
    hem de "Ben bir hdp'liyi tercih ederim.." diyemezsin
    ikisinden birini seçeceksin...

Seçmiyormusun? O halde iki yüzü olan birisin..

2. Sözlerimi çarpıtma. Bir hdpliyi bir şeriatçıya tercih ederim demiştim.
    Senin kadar insafsız olsaydım sende bir şeriatçıyı hdpliye tercih edeceğin için sana şeriatçı demem gerekirdi.. böyle olmaz bu işler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Senin bu falancanın veya felancanın yerine Hdp'i tercih ederim lafının aynısını Bora Yaşar da söylemişti..
    Bu örgüt senden toprağını isteyen vermediğin için de ***** babanı eşini kardeşini çocuğunu katleden bir örgüt..
    Akapeye Mehepeye oy verenler senin de akrabaların olan Türk insanlarıdır onlar senden toprağını istemedi yakınlarını katletmedi yalnızca siyasi karşıtların. Hdp'e karşı tek seçenek onlar olsa onlara oy vereceğime Hdp'i tercih ederim diyebilmeniz için benim aklıma tek neden geliyor;
    Siz aslında PKK/hdp'lilerin Kürdistan için toprak istemelerine hak veriyorsunuz dolayısıyla yaptıkları da katliam değil öz savunma oluyor ve bizim gibi onlara kin ve nefret duymanız için de hiçbir neden kalmıyor....
    Ben bu tercihinizin başka bir mantıklı açıklamasını bulamadım varsa buyrun açıklayın..

4. Eski Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı, işadamı Besim Tibuk,
    'Ben isterdim ki, Kuzey Kıbrıs Türkiye yerine İngiltereye bağlı olsun' ifadesini kullandı.
    https://veryansintv.com/skandal-sozl...e-bagli-olsun/
    İngiltere için toprak istiyorsan nasıl alacağın belli...
    Kürtçülere söylediğimizi sana da söylüyoruz Tibuk gavadı, bu işler parti kurmakla rica etmekle olmaz ya savaşacaksın alacaksın ya da .ötü kaptıracaksın..

5. Mehmetçiğin terör operasyonlarına her fırsatta karşı duran İzmir Barosu, şimdi de 23 Nisan skandalını imza attı. 23 Nisan için 'özel yayın' yapacağını duyuran baro, konuk olarak da HDP'li Meral Danış Beştaş'ı alacak!
    https://veryansintv.com/izmir-barosu...kinden-utanin/

İzmir Barosu Başkanı iken söylediği "Ne Türk bayrağı, ne Atatürk, ne türban" sözüyle tepki çeken, odasından Atatürk resmini indiren CHP'li Konak Belediye Başkanı Avukat Sema Pekdaş'dan beri İzmir barosunun Kürt milliyetçilerinin fethettiği bir yer olduğunu biliyoruz..
    Yılmaz Özdil bu Tunç Soyer'lerin Sema Pekdaş'ların rezilliklerini yazmazsa daha da bir şey yazmasın.!.
    Son düzenleme : METEPOSTA; 21-04-2020 saat: 16:26.

6. Klimadan koronavirüs yayılmış
    Çin'de hazırlanan bilimsel bir raporda, Guangzhou kentinde bir restoranın klimasından koronavirüs yayıldığı ve restorana gelen bir koronavirüs hastasının, klima yoluyla 9 kişiye koronavirüs bulaştırdığı tespit edildi.
    https://veryansintv.com/klimadan-koronavirus-yayilmis/

7. Buyur işte Çinliler de COVID-19 ABD'den çıktı diyor...
    Trump'dan 40 terilyon dolar tazminat isteyeceklermiş!
    A TV presenter for Chinese state television claims that COVID-19 came from the United States - either escaping from a US lab, or having been brought into China during the Military World Games in Wuhan last October, reports the UK's Metro.
    https://www.zerohedge.com/geopolitic...-united-states

8. Almanya'nın havaalanımızı kıskandığını Merkel'in ağzından duymadık emme
    ABD'nin salgını ucuz atlatan Çin'in sağlık sistemini kıskandığını Trump'ın bok atmasından anlamış olduk..

Sayfa 75/301 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •