Sayfa 75/1006 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Su anda 19 bile negatif getirirken indirmek degil sabit bırakmak bile dolari artırır..
    2ay daha artacak enflasyon belki tuik marifetiyle ayni kalir(19) sonuc degismez yine negatif olur.

%19 da Sabit bıraktı

3. https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...216106498?s=19

Hükümetin memur maaş zammı teklifi.

Not: Para fışkırıyeeaaahhh :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Su anda 19 bile negatif getirirken indirmek degil sabit bırakmak bile dolari artırır..
    2ay daha artacak enflasyon belki tuik marifetiyle ayni kalir(19) sonuc degismez yine negatif olur.
    Dolar bugün zıplamasın diye kore ile swap anlaşması haberine denk getirilmiş olabilir mi:-)

Not: Para fışkırıyor ise neden swap ile dolar bulunmaya çalışılıyor?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. 23 Eylüle kadar tehlike geçti

O tarihe kadar tatlı faize devam
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Ben yazılarımda söylüyorum gayrimenkul ün çakılması için ABD de faizlerin artmasını bekliyorum
    O yazınızı görmedim hocam, görmemiş olanlar için buraya da kopyalabilirmisiniz, işin matematiğini bizde görmek isteriz, şimdiden teşekkür ederim.

.........

MB Faizi indiremeyeceğini bilmek içinde kahin olmaya gerek yoktu. Ben şahsen daha en az 3-4 toplantıda bile düşüş beklemiyorum, ha artış olabilir. Orta uzun perspektif bugünkü şartlar sürdüğü sürece malumunuz.

Sanki 200 bp artırdı saçmalığa bak 8.54 e kadar düştü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    Bir arada şu fon meselesine sayfa açmalı, yada burda konuşulmalı bence....bankaların ayrı ayrı....
    Çok çeşidi vsr bence....
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    böyle bir sayfadan bilgim yoktu....
    bir göz atayım....iyi bilgiler var mı....

Sayfa 75/1006 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •