Sayfa 75/892 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 593 - 600 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    tren eli kulağında kalkacak illa keko bakalım zamanlaması nasıl olacak riskli ama güzel hareketler

hatta tahminim 16.00 ları 252 üstlerinlerde karşılayabiliriz. fal 3 vakte kadar diyor
    bir süreliğine gesandan çok agresif hareketler beklememek gerek bence...çünkü son satılan2,5-3,00 milyon lotu alan bir çok yatırımcı var..bunların önemli bir kısmı maliyetime gelsin de satıp kurtulayım derdinde...işte bu yüzden her zıplayışta maliyetini gören yatırımcılardan bir kısmı satışa geçiyor buda gesanın fiyatının gerilemesine neden oluyor...

son satılan lotların tam olarak hazm edilmesi için bir süre güvenmeyen yatırımcılardan güvenenlere mal toplanması lazım...öyle ki maliyetine gelen bu hisseye güveniyorum ve satmayacam diyebilmesi gerekiyor...ancak o şekilde çıkışı agresifleşebilir...300 tl ye kadar da bu psikoloji hakim olacak...300 tl geçildikten sonra ise alanların büyük bir çoğunluğu tutacağı için gesan agresifleşebilir...

bu yüzden de gesan çanak yaparak yavaş yavaş 300 direncine kadar çıkabilmeli ve o serseri lotlar toplanmalı..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Europower halka arzında elinde gesan olanların öncelik, ayrıcalık hakkı olmalı yada onlara bir limit verilmelidir
    öyle olmasını ben de çok arzuluyorum...patron böyle bir şey yaparsa belki kendini af ettirebilir yatırımcı nezdinde...diyelim ki europowerden 50 milyon adet hisse arz edilecek...bunlardan 15 milyonunu gesan yatırımcısına ayırırsa ?? gesanın da arz olmuş kabaca 30 milyon lotu olduğunu düşündüğümüzde , elinde gesan bulunduren yatırımcıya bulundurduğu gesanların yarısı kadar da europower verilir....2000 lotu olan gesan yatırımcısına 1000 adet de europower alma hakkı verilir...parasını denkleştiremeyen ve alamayanların malları da diğer gesan yatırımcıları arasında paylaşılır...

böyle bir şey olursa gesanımıza olan talep de artacak...böylece patron da yatırımcı da memnun olur...aslında çok güzel fikir bence uygulanabilirliği de var...böyle bir şey ilk olacak...bence çok da şık olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Kontr bize neyi hatirlatti. Patron satarsa düşer geri alırsa uçar ..

Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Europower halka arzında elinde gesan olanların öncelik, ayrıcalık hakkı olmalı yada onlara bir limit verilmelidir
    öyle bir haber yapsalar gesanı kimse tutamaz

coin piyasasını bilenler vardır. orda da halka arz diyim.. ellerinde binance olanlara bir tık daha fazla veriyorlardı ve binance coini iyi yükseliyordu :D

çok zor öyle bir şey olması keşke olsa piyangodan ötesi olur )))
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Yeni yatırımlarını Gesandan uzak tutanların böyle bir niyetlerinin olabileceğini düşünmek hayalcilik olur sanırım...

6.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Yeni yatırımlarını Gesandan uzak tutanların böyle bir niyetlerinin olabileceğini düşünmek hayalcilik olur sanırım...
    aynı görüşteyiz patronun son adımları böyle bir şeye yanasacagını pek göstermiyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Yeni yatırımlarını Gesandan uzak tutanların böyle bir niyetlerinin olabileceğini düşünmek hayalcilik olur sanırım...
    olursa iyi olur...çünkü gesanın da %70 i patronlarındır...kalan %30 u ise biz borsa yatırımcılarınındır...biz üç kazanacaksak onlar yedi kazanacak...bence düşünülebilir...

8. Keko hocam bu şekilde bir arz öreneği varmı geçmişte?

Sayfa 75/892 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •