Sayfa 75/1015 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Cuma ayrılmış nereden biliyorlar da rapor yayınlamıslar? Ben vatandaşıyım bu ülkenin cuma duyuyorum bunlar duyuyor konuşuyorlar üstüne de rapor hazırlıyorlar. Biraz garip

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sürekli muhalifsiniz sürekli eleştiri. Peki bir soru yere göğe sığdıramadığınız Naci neden görevden alındı haberiniz var mı?

Sayın Rosense nin yazının altına imza atarım.

ve bu Ülkenin bir nebati olayını daha kaldıracak hali yok bu sefer herkes hep beraber altında kalırız. Neyi yapmayı düşünüyorsanız bunu aklınızdan çıkarmayın.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 04-02-2024 saat: 11:18.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...12698355806450

özgür demirtaşa aynen katılıyorum. az bile yazmış.

ama önümüzdeki hafta bu haber akışını kullanmaları çok daha büyük ihtimal.

3. Bu ülke batmaz güzel kardeşim tabiatına aykırı. Benim muhalifliğim sefilliğin tercih olması. Ben borsacıyım, beni kağıtlar ilgilendirir lakin gıpta ile bakılabilecek bir ülke olacakken saçma sapan palyatif çözümlerle yıllardır düzelmeyen yönetim ve sebepleri başka yerde aramak. Naci ağbal kimdi önceden de bilmezdim ayrıldı sonuçları görünce demek ki iyi adammış dedim. Ben bilimsel düşünen biriyim, ilahiyatı işin içine sokmam. Ortasınıf bir amerikalının Fed başkanı ne diyecek diye konusmayı beklediğini sanmıyorum. Benim köşedeki pastanenin sahibi bırak bizim merkezi Fed i bile takip etmek zorunda. Millet işi gücü bırakmış parasını korumak için oradan oraya savruluyor. Benim kızdığım bu. Kişiler beni hiç ilgilendirmiyor
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sürekli muhalifsiniz sürekli eleştiri. Peki bir soru yere göğe sığdıramadığınız Naci neden görevden alındı haberiniz var mı?

Sayın Rosense nin yazının altına imza atarım.

ve bu Ülkenin bir nebati olayını daha kaldıracak hali yok bu sefer herkes hep beraber altında kalırız.Neyi yapmayı düşünüyorsanız

bunu aklınızdan çıkarmayın.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu ülke batmaz güzel kardeşim tabiatına aykırı. Benim muhalifliğim sefilliğin tercih olması. Ben borsacıyım, beni kağıtlar ilgilendirir lakin gıpta ile bakılabilecek bir ülke olacakken saçma sapan palyatif çözümlerle yıllardır düzelmeyen yönetim ve sebepleri başka yerde aramak. Naci ağbal kimdi önceden de bilmezdim ayrıldı sonuçları görünce demek ki iyi adammış dedim. Ben bilimsel düşünen biriyim, ilahiyatı işin içine sokmam. Ortasınıf bir amerikalının Fed başkanı ne diyecek diye konusmayı beklediğini sanmıyorum. Benim köşedeki pastanenin sahibi bırak bizim merkezi Fed i bile takip etmek zorunda. Millet işi gücü bırakmış parasını korumak için oradan oraya savruluyor. Benim kızdığım bu. Kişiler beni hiç ilgilendirmiyor

Arkadaşım kusurabakma.Ben Naci işinin iç yüzünü yazsam o yazı burada silinmek zorunda kalır. Pastaneci işini iyi yapacak cin alilik peşinde koşmayacak.Onun işi değil Fed takip etmek.İşini iyi yaparsa parasını mutlaka korur .Bende o pastane sahibi gibi çok patron tanıyorum.Çoğu cinlik peşinde.

ABD dini inançları işin içine sokmuyorlar lafı da külliyen yalan.Hatta orada bizdekinden bile fazla bu işin içinde.

Ben çok nazikçe yazayım iktidarı savunmak içinde yazmıyorum ama insanlarda bunlar yeter ki gitsin nasıl giderse gitsin ekonomik krizle gideceklerse en sertini yaşayalım gibi bir inanış var ben buna karşıyım. Bunu isteyenler ne dilediğinin farkında değil.

İnşallah şimdi uygulanan program başarılı olur ha seçimi yine muhalefet kazanırsa kazansın.Benim de olaylara bakış şeklim bu.

Daha sonuçları görmek ve bir yargıya varmak içinde erken. Kemal Derviş geldi 6 ay dedi bir 6 ay daha sabredin dedi 3. altı ayı göremedi. Ama sonra onun doğru kurduğu sistemin kaymağını şimdiki iktidar yedi.. Şu an doğrular yapılıyor zaten yapılmakta zorunda.Bu artık bir seçim olmaktan çıktı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Mrrkez bankası başkanının değişmesini bende olumlu görüyorum. Gaye hatun kesinlikle bu ülkeye uygun biri değildi. En azından ülke tornasından çıkmış biri devam edecek. Ömrü ne olur bilemem
    bir halt olacağı yok.

6. İnşallah dediğiniz olur da rasyonel olurlar. Ben 20 kere yanlış yapan birinin 21 de doğru yapacağını düşünmem. Fed e faiz düşür diyen Trump ın bunu Allah rızası için düşür şeklinde açıklamasını duymadım ama bizimkilerden duydum. Umarım dediğiniz olur da ne diyeyim yoksa yemişim Naci Ağbal ı. Memlekette adam yokmuş gibi ithal adamlarla olacaksa ona da razıyım "Pensilvanya" lı bile olsa

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Mrrkez bankası başkanının değişmesini bende olumlu görüyorum. Gaye hatun kesinlikle bu ülkeye uygun biri değildi. En azından ülke tornasından çıkmış biri devam edecek. Ömrü ne olur bilemem
    fatih altaylı nın köşe yazısı da ŞİMŞEK le husumetli gibi sanki

Bugünkü köse yazısından bir kesit, eger dogruysa borsa ıcın pozitif

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sayın Ayhan53 şu durumda istifa etme erdemini göstermiş birinin ben kalmasını isterdim. Çünkü yarın bir gün kendisinden yanlış bir şey istense karşı duracağı bence garantiydi.

Sayfa 75/1015 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •