Sayfa 750/1000 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Çok güzel haber...Umarım vergi adaletsizliği bir nebze de olsa azaltılır.
    Çünkü tamamen çözülme şansı yok
    Abi bisküvinin takasında çıkan mallar emeklilik ve yatırım fonlarından. Bugun satan denizin maliyeti 117 800 bin lot almış

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi bisküvinin takasında çıkan mallar emeklilik ve yatırım fonlarından. Bugun satan denizin maliyeti 117 800 bin lot almış
    Hiçbirşey yapmasa 110-113 bandına çıkar bence...Oradan sonra bakacağız..
    İnsanlar borsa fonlarını bozup hala mevduat ve ppf ye kayıyor. Fondan çıkış olunca da doğal olarak fon yönetimi hisseleri satmak zorunda...Yabancı çıkışı tüm hisselerde olduğu gibi bunda da oldu doğal olarak..Sonuç fiyat yarıya inmiş..
    Bu büsküvit geçen senenin popüler fon kağıdıydı..Sok-Mavi de aynı şekilde..
    Fon çıkışları olunca büyük dayak yediler..
    Ama bir taban oluşumu yapar ve güzel gider 3 ü de.. Ama hee deyince zor ...Ben Şok ve Mavi de de alıcı tarafındayım. Ama sanki biraz daha beklemek lazım onlarda

3. 9200-9300 arasında gezinecek bugün sanki..Yarın da artık papatya falına bakılır

Son dakika | Bakan Yerlikaya ile CHP'li vekiller arasında arbede! Salonun önüne set çektiler, Yerlikaya güç bela girebildi

Erdoğan bu durumu affetmez.....

5. Karar Haber
    @KararHaber
    ·
    Şimdi
    Son dakika! Sosyal medya paylaşımlarında kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkeme Mahruki'nin tutuklanmasına karar verdi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Karar Haber
    @KararHaber
    ·
    Şimdi
    Son dakika! Sosyal medya paylaşımlarında kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkeme Mahruki'nin tutuklanmasına karar verdi
    Muhalif adamın dışarıda ne işi var zaten...Yatsın o da...Farklı fikir üretip yormasın bizi..
    Hamdolsun mesajımızı bugün de vermiş olalım...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem âÅ“°
    @PiyasaTurkiye

İş adamları, yeni asgari ücretin 21 bin lira olmasını, 22 bin lirayı aşmamasını istediklerini söylediler.

-Sözcü / Erdoğan Süzer
    YOK LA işçi mayış almasın, üstüne para versin birde.... godumun bebeleri

[QUOTE=Denizdenizli61;6931705]
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek:

"Bütçenin %42'si personele gidiyor."[/QUOTE
    Eeee..

Neyse ağzımı bozmayayım.
    biz ne için buradayız ? böyle durumlarda hemen bana haber verin

ben akşama kadar sağda solda destekli giydirecek adam arıyorum

tam benlik işler... yollayın bana

küfürlerimizde tescillidir yani evropa birliğinden onaylı

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Çok da hassassın ya hanım forumdaşlara ..

Bilimum küfür açık saçık yazılar sende

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hiçbirşey yapmasa 110-113 bandına çıkar bence...Oradan sonra bakacağız..
    İnsanlar borsa fonlarını bozup hala mevduat ve ppf ye kayıyor. Fondan çıkış olunca da doğal olarak fon yönetimi hisseleri satmak zorunda...Yabancı çıkışı tüm hisselerde olduğu gibi bunda da oldu doğal olarak..Sonuç fiyat yarıya inmiş..
    Bu büsküvit geçen senenin popüler fon kağıdıydı..Sok-Mavi de aynı şekilde..
    Fon çıkışları olunca büyük dayak yediler..
    Ama bir taban oluşumu yapar ve güzel gider 3 ü de.. Ama hee deyince zor ...Ben Şok ve Mavi de de alıcı tarafındayım. Ama sanki biraz daha beklemek lazım onlarda
    Abi 1 Kasım'dan itibaren her gün kapanışta aşağıdan kapayıp ertesi gün yukardan açıyor. Ben de her gün bunu yapıyorum. Emekli yevmiyesi çıkıyor bunda bu şekil.

Sayfa 750/1000 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •