Originally Posted by
Umk
Arkadaşlar Yatırımcı ilişkilerinden Yunus Bey ile yaklaşık 13 dakika süren bir tlf. görüşmesi yaptım.Önce bilanço ile sözlerime başladığımda giderlerin büyümesinde kurlardaki artışlardan ve satışların bir miktar düşmesi ile giderlerin arttığı yönünde bir görüş beyan etti.Sonra ise bir kaç günlük hissenin seyrinden bahsettim ve 'Yunus Bey Fabrika İflas mı etti, kapıya kilit mi vurdunuz da biz yatırımcıların bu olaydan haberi yok'' şeklinde cümle kurduğumda tüm faaliyetlerimize yoğun bir şekilde devam ettikleri yönünde bir görüş beyan etti.Hatta güzel gelişmeler beklediklerini ihracatta yeni pazar arayışları içerisinde olduklarını bildirdi.Kendilerininde son olaylara bir anlam veremediklerini, bir önceki bilançoyu piyasanın olumlu yanıtlamadığını, aynı şekilde son bilançonun da kağıdı bu hale getirdiğine anlam veremediklerini söylediler.Son olarak firmanıza güvenen birçok yatırımcının firmanıza karşı ciddi güven bunalımı yaşadığı, sizlere ve y.k beyanlarına güvenerek yatırım yapan birçok insanın ciddi kayıplar yaşadığını ileterek bu konuda yönetim kurulunun bu güvensizlik ortamını ortadan kaldırmak adına üzerine düşen tüm sorumlulukları ve icraatları göstermeleri yönünde bir görüş beyan ettim. Yunus beyde kendilerine benim gibi yatırımcılardan telefon ile sürekli başvurular yapıldığını ve her görüşmeyi yöneticilere ilettikleri yönünde bir görüş beyan etti. Biraz uzun oldu ama konuşmayı mümkün mertebe özetlemeye çalıştım.Sürçü lisan olduysa affola.
Yer İmleri