Sayfa 752/1001 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Annem geçen günlerde üniversite hastanesine gitmişti, romatizma hastasi ve düzenli igne kullaniyor, kullandigi ilaclarin bazıları bağışıklığı baskilayici, su aralar agir bir grip geçiriyor, aile hekimi devlet hastanesine gidin dedi, orasi pandemi hastanesi olarak ayrilmis, acile gittik epey sira bekledikten sonra test yapip gonderdiler, sonuc yarin cikacakmis, bu arada 5 dk bir ambulans geliyor ve hepsi daha once covid tanisi konulanlar diye bir bina var oraya aliniyorlar, inanir misiniz küçücük cocuklarda covid tanisi konmus, hele bir ailede 8-10 kisi var cogunlugu cocuk hepsi pozitifmis, yani göründüğünden cok fazla vaka var gibi duruyor.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Hollanda tarihi hakkında ahkam kesemem ama bana göre Hollanda 'yı Hollanda yapan ,Amerika 'nın keşfi sırasında ülkesinde yatırımcılar için güven tesis etmesi ve bu sayede bütün yatırımcıların parasını Hollandalı kaptanlara getirmesi . Burayı sıçrama noktası olarak görüyorum. Sadede güven inşaa ederek İspanya 'yı ve Fransa'yı tarumar etmiştir. Basit ve etkili .
    Doğalgazdan öncede taş kemirmiyorlardı tabiki ama havadan 55 yılda gelen 400 milyar euro iyi para.

Total state revenue from natural gas extraction in the Netherlands since 1965 reached a total of €416.8 billion, the Dutch statistical office CBS announced on Tuesday.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Olur mu yahu ejder, mejder!
    Bizim ayranimiz asil olan, siz de raki yerine kimiz icersiniz.
    Liçi daha güzel

20 küsür sene önce yemiştim hala unutamam .

Altın sonbahar kutlamasında vardı .

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Annem geçen günlerde üniversite hastanesine gitmişti, romatizma hastasi ve düzenli igne kullaniyor, kullandigi ilaclarin bazıları bağışıklığı baskilayici, su aralar agir bir grip geçiriyor, aile hekimi devlet hastanesine gidin dedi, orasi pandemi hastanesi olarak ayrilmis, acile gittik epey sira bekledikten sonra test yapip gonderdiler, sonuc yarin cikacakmis, bu arada 5 dk bir ambulans geliyor ve hepsi daha once covid tanisi konulanlar diye bir bina var oraya aliniyorlar, inanir misiniz küçücük cocuklarda covid tanisi konmus, hele bir ailede 8-10 kisi var cogunlugu cocuk hepsi pozitifmis, yani göründüğünden cok fazla vaka var gibi duruyor.
    İhtimal yüksek, zaten muhabbetler aman dikkatten hepimiz zaten geçireceğize doğru evriliyor.

O egeli ben değilim

5. Burada doktor arkadaşlar vardı

İyi kolesterol niye düşük çıkar .

Yürüyüş demeyin her gün 7/8 km yürüyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Talking

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Doğalgazdan öncede taş kemirmiyorlardı tabiki ama havadan 55 yılda gelen 400 milyar euro iyi para.

Total state revenue from natural gas extraction in the Netherlands since 1965 reached a total of âââ ¡¬Å¡¬416.8 billion, the Dutch statistical office CBS announced on Tuesday.

Hollanda ve Norveç uluslararası sulardan çıkarıyo onu
    Istesen bizde çıkarabiliriz aynı yerden adı üstünde uluslararsı alan Kimseye ait değil parsel marsel yok senin benim davası
    Hakkın var
    Git platform dik açıkdenizlere orda
    Çıkardığın yere cng gemisi yanaşıyo zate Platforma
    Dolum yap
    Tabi ama
    Muhim olan
    Satış esnasında alıcı bulman Bulabilmen
    İşin o kısmı
    Siyasi politik
    Science politics
    Kimse senden almaz yani Parasıylada
    Sende Alıcı oluşturamıyosan
    Kendi kendine sat
    Yükle getir
    Büyük düşünecen çekirge ufak değil
    Ademoğlu hep fakir düşünmekten kaybeder bir de yanlış yerden çocuk yapmaya çalışmaktan
    Tek yapıcağın bikaç fakulte kurup
    Derin deniz dalgıcı yetiştirmek
    O derinlikte kaynak işi yapmak zor
    Metal kaynağı
    Sıradaki kuyruğa kaynak değil
    -2000 metrede kaynak işi
    Hey yavlum heyt be
    Dünyada o mesleğe sahip az adam var
    Serbest bulup maaş ödesende zaten işleri var gelmezler
    Merak eden internetten araştırsın
    Unterwasser Taucher diye Almanca dilinde geçiyo O meslek kolu Çalışırken ölüm riski en yüksek iş
    İngilizce bilmiyorum biraz da portekizce var o kadar o yüzden almancasını yazdık ya
    Uzaktan Vasco de Gama ya akrabayız galiba ordan
    Kısa özet
    Uluslararası sular ve hava sahaları anonim yani herkese ait
    Sahiplik yok kullanım var
    Balık avla petrol çıkart yada her istediğin fanteziyi yap Parayı kap
    Aynı bi derin deniz dalgıcı gibi derin uykuma dalıyom
    Herkeşe eyi uyumalar
    Not
    Bu yazıdan anlaşılacağı üzre biz derin denizlerin adamı asla olamayız çunki derin uykuların adamı olmuşuz yazık olmuş uyumağa devam
    Son düzenleme : Moruk; 14-08-2020 saat: 00:08.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu anda açıklanan günlük vaka sayısının yarısı kadar ankarada her gün vaka olduğu söyleniyor eve yolluyorlar milleti
    Evet maalesef durum epey ciddi.

8. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Bende üniversite hastanesine gittim Çelik konstrüksiyonlu binalar vardı yapılıyordu hep sordum 1.5 seneliğine kiralandı denildi görevli tarafından

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 752/1001 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •