Sayfa 752/999 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Viop - XXV

Türkiye'nin S-400'leri test atışları için Sinop'a göndermesinden rahatsız olan ABD'den bir açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ankara'nın S-400'ün kullanıma geçirilmesi konusunda çaba göstermeye devam ettiğine dair gelen bilgilerden dolayı da derin endişe duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Yonca şu an 89 sent

Kimine göre çok ucuz kimine göre yüksek.

2001 en düşük 9 sent
    5 kilo yoncaya 1 adet yonca alabilirsin.

Tarladaki yonca tonu 1250 stoktaki yonca tonu 1350 Nakliye işçilik alıcıya ait
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

Alıntı Originally Posted by cml Yazıyı Oku
    xbank / haftalık / usd

2010 dan bu güne dolar bazlı %88 düşmüş bankacılık endeksinde hala yabancı satıyorsa
    herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerekir

Bankaların gerçek durumunu merkez bankası ve BDDK biliyor, bir de bu bankalara kredi notu veren rating kuruluşları.Yabancı fonlar ve kurumsal yatırım şirketleri bu rating kuruluşlarının müşterileri olarak ıçeriden birinci elden bilgi ve rapor alıyorlar ve ona göre hareket ediyorlar. Yerli yatırımcılar ise bilgiye ulaşamadan körlemesine işlem yapıyor. Ortada haksız, adaletsiz , eşit olmayan bir karar alma süreci yaşanıyor.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Kuyumcu Yazıyı Oku
    Başladığında görürsün gülmeyi sakın çok yükseldi diye şort olmayasın o vakitte
    Kaç yıldır bu piyasalardasınız bilmiyorum ama 1986 dan beri bu işlerin işinde olan birisi olarak ne zaman long, ne zaman short gideceğimizi öğrenecek kadar saç ağarttık biz. Merak etmeyin. [emoji847]

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Türkiye'nin S-400'leri test atışları için Sinop'a göndermesinden rahatsız olan ABD'den bir açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ankara'nın S-400'ün kullanıma geçirilmesi konusunda çaba göstermeye devam ettiğine dair gelen bilgilerden dolayı da derin endişe duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Aklımda var fikrim de var sana mı sorucam sana mı sorucam ????????? Sen F-35 leri üretirken nerede kullanacağını bana mı soruyorsun ???????? En güzelini kuzey kore yapıyor dünyaya meydan okuyor.Böyle birilerinin gölgesinde yaşamaktansa savaşıp gebermek daha iyidir.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bankaların gerçek durumunu merkez bankası ve BDDK biliyor, bir de bu bankalara kredi notu veren rating kuruluşları.Yabancı fonlar ve kurumsal yatırım şirketleri bu rating kuruluşlarının müşterileri olarak ıçeriden birinci elden bilgi ve rapor alıyorlar ve ona göre hareket ediyorlar. Yerli yatırımcılar ise bilgiye ulaşamadan körlemesine işlem yapıyor. Ortada haksız, adaletsiz , eşit olmayan bir karar alma süreci yaşanıyor.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Halı altına altına atıyoruz süpürdüklerimizi, bir gün halı kalkınca net manzarayı hep beraber göreceğiz malesef
    2001 de böyle olmuştu,

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Yonca şu an 89 sent

Kimine göre çok ucuz kimine göre yüksek.

2001 en düşük 9 sent
    Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Şu anda 2008 krizi bölgesindeyiz. Yabancı, bizim 2001 krizi bölgesine girmeyeceğimizi düşünse, sadece bugün 20 milyon lot Garanti'yi niye satsın. Ayrıca 2001 krizi bölgesine girmemek için ekonomik bir önlem var mı? Bu hükümet ile daha iyisinin olacağını düşünen gitsin alsın, ben almayayım. [emoji56]
    Son olarak, dün akşam Kardemir leri bugün satabileceğimi söylemiştim. Kozaa'ları bırakınca ve sabah 3.43 lü rakamları görünce tam tersine poz arttırmaya karar verdim.
    %81 döviz, %6.5 Kardemir, %12.5 TL ile devam ediyorum

Sayfa 752/999 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •