Sayfa 753/972 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Websterim misterım şimdi 50k doları hisse almak için almıştım ben para pazartesi dönecek eğer bu akşam dayanamayıp girmezsem ama şunu merak ediyorum 6.78 den aldığımı 6.95 ten mi veririm pazartesi ne dersin ya da dursa mı hiç ellemesem sonuçta 800 liraya yakın vergi aldılar
    Kaaaaaşim
    Ben 7.5 a deyin bekleyecegum

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Aft de oyle degilmi ?

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://finance.yahoo.com/quote/%5ENDXT?p=%5ENDXT
    Bu degeri takip etmelisin

3.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    13 nisan sabahı aft alım emri vermiştim

gerçekleşme tarihi 14 nisandı

15 nisan oldu hala emir gerçekleşmedi ve açık duruyor.

bu durumda olan var mı?
    13 nisan sabahı ayrı, 14 nisan sabahı ayrı ayrı verdiğim AFT alış emrinin her ikisi de 15 nisan 14:30'da aynı fiyattan gerçekleşti.

nasıl olabilir böyle bir şey?
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4. G20 merkez bankasi telekonferansi saati kacta?
    Bu arada aft günlük karı kacta hesaba geciyor..siftahi hesapta goreyim zarari gormeden

5.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    13 nisan sabahı ayrı, 14 nisan sabahı ayrı ayrı verdiğim AFT alış emrinin her ikisi de 15 nisan 14:30'da aynı fiyattan gerçekleşti.

nasıl olabilir böyle bir şey?
    Benzer durum bende de oldu bu 13 Nisan tatilmiş yabancılarda Paskalya tatili oluyor. 10 Nisanda Paskalya Cuması diyorlar o da tatil. O nedenle borsalar kapalı yada sınırlı işleme açık. Bu nedenle 13 Nisanda verdiğin emir sanki 14 Nisan sabahı vermişsin gibi işleme alındı. Benimde 10 Nisanda satış emri verdim 17 Nisana attı paranın elime geçmesi satış fiyatı hangi tarihten olcak kafalar karışık.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kaaaaaşim
    Ben 7.5 a deyin bekleyecegum
    bende büyük ihtimale bu akşam kapanıştan girerim United a bir ileri bir geri yapıyor iyi senkronize olursam ölmeden Porshe alırım

7.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Çelebi ve Doco geldi yine -9 lara ben bir kere daha denedim bakalım papaz pilav yiyecek mi?
    Yanlız tahta taban olup yarin da taban açarsa ne yapıyorsunuz? Sonuçta altı yedi gün üst üste taban olan hisseler var

8. Arkadaş biraz araştırın yahu.

Adam daha fonun içinde ne var onu bilmiyor, fonu alacak. Hiç yoksa bi Google’a yazın bakın. Yarın bi gün düşünce ağlama duvarına döner yine burası.

Sayfa 753/972 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •