Sayfa 755/1001 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    2022 yılbaşında ..tam 2022 kapattırdı vobyvade yi ..olay net de ..ısrarla zıt gidiyoruz
    Evet abi aynen öyle olmuştu. Milimetrik kapatmıştı. Ben o gün inadı bırakmıştım. Pala müridi olmuştum

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

YTD

Sarı ve yeşili(318,58)geçersek istikamet turuncu....

YTD

3. O kadar kazançtan gene sıfıra sıfır elde var sıfır ...
    3 şeyi bi türlü bırakamiyorum ya

1-sigara
    2-vob
    3-.......

https://www.hisse.net/topluluk/showt...56#post6553456

Tüm dostlarıma huzurlu geceler
    Hayat hoş gerisi boş

4. Talimat geliyor biraz daha kaldırıyor herif. Alımları toplu yapıyor.

Borsada görünmez el değil görünmeyen bir el var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ne gündü be. Emeği geçenlere teşekkürler. İyi akşamlar.

İşlem hacmi rekorum geldi sanırım, çoğu da karlı oldu kendime not olsun çok emek verdik güzel olması mutlu etti foruma da paylaşayım istedim.
    Tebrik ederim Çağrı.Bereketini gör.
    Arabada yağ kalmadı gidip 10-40 yağ alayım da yarın tamirciye kadar gidebileyim .
    Site bahçesi yağdan geçilmiyor.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Tüpraş'da alım 13:50 TCMB kararından önce başlamış.

KCHOL de öyle gibi.

ARCLK de sanki öyle.

Diğerleri 14:00 da hareketli olmuş.

EURTRY ve USDTRY de 13:50 gibi düşüş başlamış 14:00 de sert hareketler olmuş.

Dosyayı yükleyen whatsapp'dan belki mesaj atıyor.

Tabi benim için üst akıl ne yapıyor o önemli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Enflasyon düşmezse faiz 1000 baz puan daha artar..(12 ay sonra hesabı burada yapalım)

YTD
    Enuygun Finans/Abacı:Faiz arttı,artmaya devam edecek - Basın Açıklaması

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Önceki toplantıda enflasyonun ana eğilimini düşürme ve orta vadede tek haneli enflasyon hedefini vurgulayan Para Politikası Kurulu (PPK), bugün alınan faiz artışı kararıyla da bu hedefe ulaşma konusundaki kararlılığını sürdürdü.
    Enuygun Kıdemli Finans Ürünleri Müdürü Esin Abacı, bu durumu ayrıntılı bir şekilde analiz ederek şunları söyledi: ''Merkez Bankası, piyasaların beklentilerine uygun bir şekilde 500 baz puanlık bir artışla politika faiz oranını %30 seviyesine yükseltti. Bu faiz artışının devam edeceğini öngörmekteyiz. TCMB'nin faiz artışlarıyla birlikte mevduat ve kredi faiz oranlarında da artışlar yaşandı. TCMB verisine göre 8 Eylül itibarıyla açılan ihtiyaç kredisi faiz oranları yıllık %60 seviyesine yaklaştı, bu oran son 21 yılın en yüksek seviyesine çıkarak ihtiyaç kredisine olan talebi azalttı. Ayrıca, bankaların yeni müşteri kazanımı için özel faiz oranlı ihtiyaç kredisi kampanyalarına olan talepler de ciddi şekilde arttı ve bu artışın önümüzdeki süreçte de devam edeceğini öngörüyoruz.'' dedi.

8. Akşam seansına bak hele.

Sayfa 755/1001 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •