Sayfa 755/981 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yine yanlış anlamışın apka nın adaya veda edip etmediği belli değil kuralllar değişmediyse 10-15 sene önce öyleydi ufak cezalar verilirdi.2 gün huzur bozmaya devam edersen haftalık verilmeye başlar 10 gün üzeri çıkmaya başlarsan uzun cezalar ve adaya veda başlardı.Apka geçen tuzlukçu tokatçının ortalığı karıştırmasıyla burada çıkan ağız dalaşından 10 gün yedi olay nerden çıktı tuzlukçu tokatlı bir arkadaşa özelden ağır küfür etmiş emlak da tehdit edip yiğenlerini göndermiş , yanlış hatırlamıyorsam küfürlü asap da yazmış öyle birşeyler yazıldı burada o olaylar burada muhataplar tarafından konuşulurken apka zıpladı o ara cezayı yedi 10 günlük.
    yani köpek olayında ne oldu bilmiyorum ama onu uyardım arka sayfada 10 günlük cezadan yeni çıktın dikkat et diye dinlemedi şimdi bozkurt özelden ailene küfür edilmesi hoş birşey mi veya seni birisinin tehdit etmesi bunu vıop ta kazandığını fakirlere veriyorum diyen lavuk yapmış.Şimdi yönetim burada ne yapsın adam olmazsa oda yakında adaya veda eder .
    Olay bu adaya veda edip etmediği belli değil herkesin burada bir ceza alma hakkı vardı eskiden değiştimi sistem bilmiyorum.
    tek süresiz ceza verilmesi gereken durumun
    küfür ve tehdit gibi durumlarda olduğunu düşünüyorum
    bu durumlarda hiç acımamak lazım 2. nikle döndüğü tespit edilinc egene hemen gönderilmeli
    çok ahlaksız ve küfürbaz insanlar var
    burada şimdi nikini unuttum biri vardı bimciydi galiba özelden söver genelden devam ederdi
    ahlaksızlığı kendine dustur edinmişti.
    o adamalrı bir daha sokmamak lazım forumlara
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    süresiz değildir herhalde cezası
    kim dedi süresiz diye
    nasıl olsa başka nikle geliniyor
    o yüzden ben süresz cezaya karşıım
    cezalı iken başka nikle gelene 2 kat ceza vermek daha mantıklı
    yaptırımı olmayınca bir süre sonra yniden geliniyor nasıl olsa
    en azından bildiğimiz göz aşinalığı olan nick
    bu k,mdi diye uğraşmayız
    hemen tanırız diyorsun yani ama başkan gelemeyenlerde var
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Expired: Özel
    Sürekli Kural İhlali

Bozkurt bu uyarı cezaların yükseleceğini gösterir.
    büyük ihtimal bu uyarıyı bir önceki cezada aldı uymadı 2. ceza gelmiş büyük ihtimal.
    olay mahalinde ne yaşandı medvig bilir zaten cezası bittiğinde alıntılıyor ne yaptığı ile ilgili.
    Sonuncusu sürekli kural ihlali olmak üzere 22 cezanız var ama üslubunuzdan gram değişiklik yok .. Siz boşverin başkalarını biraz ceza almamaya bakın .. Şimdi onlar tahrik ediyor vs vs diyebilirsiniz ama öyle bir şey yok .. Aynı kişiler sürekli karşılıklı atışmadan ceza alıyor ve ısrarla devam ediyorsalar bu artık başka birşeydir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ceza almanın bir önemi yok .. 10 gün ceza almış gelmiş aynı üslupla saldırgan bir şekilde devam ediyor .. Atmayalım diye uyarıyor ama uyarı umrunda değil devam ediyor .. Abka 3 gün ceza aldı gelecek geri ama bu şekilde devam ettiği sürece daha ağır cezalar alacak .. Ne gerek var anlamıyorum , biriyle anlaşamıyorsan engelle geç ama forumdaki diğer kişilere de saygısızlık yaparak karşılıklı atışıp duruyorsun .. sürekli aynı kişiler atışıp durur mu ? Belli ki anlasamiyorsunuz engelleyin geçin ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sonuncusu sürekli kural ihlali olmak üzere 22 cezanız var ama üslubunuzdan gram değişiklik yok .. Siz boşverin başkalarını biraz ceza almamaya bakın .. Şimdi onlar tahrik ediyor vs vs diyebilirsiniz ama öyle bir şey yok .. Aynı kişiler sürekli karşılıklı atışmadan ceza alıyor ve ısrarla devam ediyorsalar bu artık başka birşeydir
    Benim için sıkıntı yok medvig ama sizin ceza veririken yanlışınız var güneysu eskiden ceza verirken tahrik edip olayları buraya getirenede veriyordu siz kim sinkaflı cümle kurarsa ona veriyorsunuz değişen ne kurallarda , yazıyorsunuz atışmaya girmeyin bize bildirin bildiriyoruz ceza veriyormusunuz yok vatandaş ortaya yazıyorum diye laf sokma derdinde hep , özelden milleti tehdit eden , ağır küfür eden hala yazıyor burada bana kim nasıl geliyorsa bende ona öyle geliyorum
    FORMASYON AVCISI 53

Benim için sıkıntı yok medvig ama sizin ceza veririken yanlışınız var güneysu eskiden ceza verirken tahrik edip olayları buraya getirenede veriyordu siz kim sinkaflı cümle kurarsa ona veriyorsunuz değişen ne kurallarda , yazıyorsunuz atışmaya girmeyin bize bildirin bildiriyoruz ceza veriyormusunuz yok vatandaş ortaya yazıyorum diye laf sokma derdinde hep , özelden milleti tehdit eden , ağır küfür eden hala yazıyor burada bana kim nasıl geliyorsa bende ona öyle geliyorum
    Sizin için sorun yoksa konuşacakta bir şey yok zaten .. Aynen devam edin .

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sizin için sorun yoksa konuşacakta bir şey yok zaten .. Aynen devam edin .
    Sizinle birşey konuşulmuyor burada hepimiz belli bir yaşı almış kişileriz kimse kimsenin ne olduğunu bilmez ama yalandan yere beni bir Allahın kulu tehdit edemez edersede her yaşayacağı şeyi kabul edecek gelicek gücü ne yetiyorsa onu yapıcak burayı lünaparka çevirmeyecek.
    Biz bu insanlara cvp vermiyoruz bu sefer daha çok yapıyorlar sizinle şimdi bunu konuşuyoruz en çok takip edilen topikte kesip atıyorsunuz , Ayhan başkan şahittir güneysu ile konuşalım bunlar böyle devam ederse 3 müzede atsınlar forumdan diyen kişiyim bu yüzden benim için sıkıntı yok .Bende yoruldum burada bu insanlarla yazışmaktan siz diyorsunuz engelle ortaya yazıyor özeldende bize eş dost bildiriyor sana sallıyor diye bu sefer kuruluyorsun olaylar böyle medvig siz yönetici konumundan bakıyorsunuz bende kendi penceremden.
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53

8. Ülke çok gergin çok mutsuz
    İçin rahatlayın beyler

Sayfa 755/981 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •