Sayfa 756/1001 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    maliyetleri de az belleme abi.
    ben köye bie ev yaptıracağım arazi kendimin.
    prefabrik olacak 2 +1 olacak.
    150 kaat civarı maliyet en az.
    düşün bu prefabrik.
    betonarme desem herhal 250 300 kaattan aşağı çıkamam.
    bir de arsayı parayla alsam iş daha karışır...
    fiyat artar düşer orasını bilmem de maliyetler fena..
    Ülke normalleştiğinde maliyetlere etki eden şey de, döviz, normalleşecek. Esas olay rant hocam. Yüzde 40 hatta 50 ye varan arsa payı, yüksek müteahhit karları ve al-satçı karları. Dedim ya çok basit bazı yasal düzenlemeler ile bu sorun çözülecek.

Müteahhit kredilerine ve arsa paylarına düzenleme, tavan fiyat uygulaması, mülk edinmeye sınırlama ve birden fazlasına yüksek vergi gibi seçenekler hayal değil mecburiyet.

Eskiye dönülebilir. Kooperatifçilik.

Tabi esas bomba harcamaya vergi, nereden buldun yasası. Zank diye gelecek mutlak gelecek kaçarı yok. Yok öyle aylık 3 bin lira gelir gösterip her yıl bir daire almak.

Ülkenin düze çıkmasının, nefes almasının, fakirin fukaranın durumunun iyileşmesinin başka yolu yok.

Bir ildeki sarrafların yüzde 80 i, bir öğretmenin maaş ve ek dersinden kesilen vergi kadar vergi ödemiyorsa bu iş düzelmez zaten.

Bunları düzeltmeyecekse Ali gitmiş Veli gelmiş hiç bir farkı yok. Ki el mecbur düzeltecek. Başka yol yok. Deniz bitti. Ponzi iflas etti.

Düze çıkmanın tek yolu sosyal ve adil devlet olmak. Adalette değil sadece, gelir ve vergide de.

2. Gece seansı Viop +%5.38 Bu boğa sevenleri kim sinirlendirdi?

3. 1996 da borsayla tanıştım 25 yıllık borsa maceramda, ilk kez bu kadar gramaltın alıp bekledim. %100 kar marjı ile şimdilik tutmaya devam ediyorum .
    demem o ki
    Uzun vadeci olmak, bir çocuğu büyütmek gibiymiş.
    Para kazanmak harici duygular tattırıyor. Emek görüyorsunuz, sabrı tadıyorsunuz.
    şuda bir tecrübe oldu ;
    Sabah 9 akşam 6 ekran başında duran biri için 6 ay bir hissede kalmak ömür demek.
    becerebilene iyi sabırlı insan denir

4. Hayatınız da böyle bir grafik gördünüz mü bir barda yüzde 88 ..
    Uyanık olsam karım x5 idi vay be ..cidden nasip..
    https://www.tradingview.com/x/PTwVLsWi

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bunlar dolara müdahale etti...dolar yine müdahale ettiği seviyelere geldi...neye yaradı?

6. Tüpcünün kanalın da farkına varamadı yoksa Özgür Demirtaş,ı ekrana çıkarmazdı
    en sonunda gerçekleri tv de söyleyen biri çıktı 30 dakika kadar hayranlıkla izledim izlemeyen varsa dün akşamki telefon bağlantısını tavsiye ederim ..

7. Ozgur demirtaş borsa söyle kötü böyle kötü konut söyle böyle kötü anlatıyordu. Dolar 10 demedim diye ortalığı yakıyordu.

Burası Türkiye burada her şey olursun rezil olamazsın.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ozgur demirtaş borsa söyle kötü böyle kötü konut söyle böyle kötü anlatıyordu. Dolar 10 demedim diye ortalığı yakıyordu.

Burası Türkiye burada her şey olursun rezil olamazsın.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hayad çok acımasız.
    hele bizde ağzın iyi laf yapıyorsa kırallsınn kırallll...

aklı başında ülkede bunlara volkan konak dinletirlerdi şu an.
    bilisin bi parçası vardır.
    elimizi verdiler diye.

Sayfa 756/1001 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •