4 56 ya dusus son sılkeleme olarak gorunuyor bu dusus beklenmeyen bir durumdu bılanco ile de son bir dusus yasandı ve artık umıt vermeyen hısse durumuna dustu
Bu dusuler sonrası buyuk cıkıslar olur bunun ilk adımını gorduk
4 56 ya dusus son sılkeleme olarak gorunuyor bu dusus beklenmeyen bir durumdu bılanco ile de son bir dusus yasandı ve artık umıt vermeyen hısse durumuna dustu
Bu dusuler sonrası buyuk cıkıslar olur bunun ilk adımını gorduk
Haftaya kendine önce 6 sonrada 6.60 civarını destek yapması kâfi.
12 TL hedefle bekliyorum.
Sonra benden alanda kazansın der cekikirim.
Bol kazançlar, iyi hafta sonları.
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun zamandır durağan olan hisse bir şekilde hareketlenmeye başladı. Bu tür sığ hisselerde hareket başladığında mutlaka ne yöne gidecekse o yönde hedefine gider. Kutpo’nun 3 yıldan fazla süredir yatırımcısını süründürdüğünü düşünürsek ve 4,02 den başlayan hareketin 6,23 ile bir yere son gün hariç düşük işlem hacmi ile geldiğini gördüğümüzde yolumuzun uzun olacağını düşünüyorum. Şayet bunu güzel haberler ve iyi bir yıl sonu bilançosu ilede taçlandırırsa ( temettü, sermaye arttırımını saymıyorum ) bu sığ tahtanın nerelere gideceğini hayal etmek bile insanı mutlu ediyor. Ytd
Hisse ucuz ama şirketin sıkıntısı ciro ve kar artışı yapamaması. Ciro atmadığı sürece piyasa değerinin ciddi şekilde artması zor. %30-40 a kadar olan artışları bunun dışında tutuyorum.
Kısa vadede sert hareketler olası. Hissenin fiyat anlamında bugünkü fiyatlarının yerine çift haneli değerlere ulaşması anlamında zaman gerek.
''oturan boğa zıplaya, zıplayan çekirgeden fazla kazanır'' kızılderili ata sözü değil,benim sözüm..bunu yazıp ta çekirge olmak zor..ancak bu bana daha çok araştırma inceleme fırsatı verdiği için bundan keyif alıyorum.. 20.11 2019 daki kırmızı bar ile niyetini belli etti.. ancak bunu sert hareketlerle sürdürmesini beklemiyorum.. silkelemesini yapma ihtimali var..5.40 ve 5.19 altında beklenti, 6.18 üzeri kaldığı sürece yorum çöp olur.. iyi çalışmalar
not 105.902 altında endeks gevşeyebilir..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri