Sayfa 758/885 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Global bir sıkıntının ayak seslerinin yarattığı tedirginliği hisseye özelmiş gibi sanan; her şeyi bu tür forum köşelerinde yazılan çizilen geyiklere bağlayanlar...Daha siz hiç bir şey yaşamamışsınız...2009 yılında 5.5 TL lik ARCLK'in 0.87 TL ye düştüğünü gördü bu gözler...Dünyayı buradaki 1-2 mesajdan ibaret sanmaktan vazgeçin.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Global bir sıkıntının ayak seslerinin yarattığı tedirginliği hisseye özelmiş gibi sanan; her şeyi bu tür forum köşelerinde yazılan çizilen geyiklere bağlayanlar...Daha siz hiç bir şey yaşamamışsınız...2009 yılında 5.5 TL lik ARCLK'in 0.87 TL ye düştüğünü gördü bu gözler...Dünyayı buradaki 1-2 mesajdan ibaret sanmaktan vazgeçin.
    Kesinlikle doğru..
    Hissedeki düşüşün 2 sebebi ;
    Konjonktür(yüksek faiz-sıkı para politikası ve enf.muhasebesi)
    Tahta da philipçi tarikatdan satışın olması
    Görüşüm bu yönde..
    Ana çıpamız şirket faaliyetleri..

3. Her şeyin herkese göre değişkenlik gösteren bir ederi vardır...Zaten piyasa da bundan oluşur...Şu Sırbistan konusu hissede majör bir değişiklik yaratabilecek potansiyele sahip ve şahsen bu mevzuyu dikkatle takip etmekteyim...Belki de Skumtech operasyonundan vaz geçmenin bir nedenidir, bilmiyorum...Yakında "tahtadaki hareketlerden" anlarız...İlk işareti 6 aylık bilançodan alırız gibime geliyor...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Her şeyin herkese göre değişkenlik gösteren bir ederi vardır...Zaten piyasa da bundan oluşur...Şu Sırbistan konusu hissede majör bir değişiklik yaratabilecek potansiyele sahip ve şahsen bu mevzuyu dikkatle takip etmekteyim...Belki de Skumtech operasyonundan vaz geçmenin bir nedenidir, bilmiyorum...Yakında "tahtadaki hareketlerden" anlarız...İlk işareti 6 aylık bilançodan alırız gibime geliyor...YTD
    Kapasite ve sermaye artırımlarının boşa düşeceğini sanmıyorum..
    İçerideki fabrikalar üzerinden de ürün gönderildiği unutulmasın..!
    Benim hesabımda 2 sene önce berkosan yıllık cirosu kadar bir ciro sadece sırbistan ve ispanyadan gelecek gibi görünüyor..

5. Kriterlere göre..

Sayfa 758/885 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •