Sayfa 759/1040 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tanımından çok mantığı önemli değil mi ?

ve çokta mantıklı birşey.

örneğin sende laptop var sen diyorsunki benim laptop nede olsa 24 saat açık . bu açık olan 24 saat içinde ben bu laptopun 4 5 saatini kullanabiliyorum. kalan zamanı kiralayabilirim.

peki kaç kişiye ? pc nin gücüne bağlı belki 10 kişi en fazla kaldırabilir.

bu harcanan zamanı ben kiralamak istiyorummuş gibi düşün. ana mantık budur.
    Bu bir tanım olmadı.Yani bitcoin aldım mı ne almış oluyorum,ben 60 bin dolar verdim adam bana ne verdi.

2. O zaman Bitcoin bir hizmettir veya servistir. Tanımlamanız bununla örtüşüyor.

Peki neyin servisi? Ne hizmet alıyorum ben Bitcoin ile?

tanımından çok mantığı önemli değil mi ?

ve çokta mantıklı birşey.

örneğin sende laptop var sen diyorsunki benim laptop nede olsa 24 saat açık . bu açık olan 24 saat içinde ben bu laptopun 4 5 saatini kullanabiliyorum. kalan zamanı kiralayabilirim.

peki kaç kişiye ? pc nin gücüne bağlı belki 10 kişi en fazla kaldırabilir.

bu harcanan zamanı ben kiralamak istiyorummuş gibi düşün. ana mantık budur.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu bir tanım olmadı.Yani bitcoin aldım mı ne almış oluyorum,ben 60 bin dolar verdim adam bana ne verdi.
    İşin komiği, Bitcoin emtia olarak kabul ediliyorsa, ki Amerikalılara göre öyle;

https://decrypt.co/43756/is-bitcoin-legal-in-the-usa
    Under federal law, Bitcoin is defined as a commodity.
    O zaman diğer bütün kriptoların (8000 den fazla var) da aynı şekilde emtia olarak tanımlanması gerekir. Emtia böyle her önüne gelenin kopyala yapıştır yaparak yenisini üretebildiği bir şey oldu mu şimdi Amerikan yasalarına göre? Oldu. O zaman ben de böyle yasanın içine tükürürüm yani ayıp olmazsa şimdi.

Ptüh

Bu kanunu hangi aklı evvel hazırladı acaba asıl onu merak ediyorum. :d

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    sistemin kendisine dahil edip 60 bin dolar ile. sistemden çıkıp geri 60 bin dolara ne almak istiyorsan onu vermiş işte

siz konut aldığınızda tapuda . kamyonetle evin beton kısmını mı veriyorlar dışarıda. ?

A4 veriyorlar sadece

a4 ne

tapu

satınca ne oluyor.

eline para geçiyor

aynı yağni
    Son düzenleme : EMLAK; 12-04-2021 saat: 00:31.

emtianın sözlük anlamını az önce yazdım.

sistemin kendisine dahil edip 60 bin dolar ile. sistemden çıkıp geri 60 bin dolar ne almak istiyorsan onu vermiş işte
    Peki üç yıl sonra bu aldığım şey hep benim mi olacak.Mal dediğin şey tanım olarak aldığım zaman hep benimdir.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Peki üç yıl sonra bu aldığım şey hep benim mi olacak.Mal dediğin şey tanım olarak aldığım zaman hep benimdir.
    milyonlarca pc içinden kaydını sildirebilirsen başarabilirsen yani bunu. ancak ozaman senin olmaz.

sistemin kendisine dahil edip 60 bin dolar ile. sistemden çıkıp geri 60 bin dolar ne almak istiyorsan onu vermiş işte

siz konut aldığınızda tapuda . kamyonetle evin beton kısmını mı veriyorlar dışarıda. ?

A4 veriyorlar sadece

a4 ne

tapu

satınca ne oluyor.

eline para geçiyor

aynı yağni
    İyi de tapunun karşılığında orda bir ev var,herkes o evin benim olduğunu kabul ediyor,evin kullanım hakkı bende.Bu bitcoin dediğimiz şeyi aldım mı 3 yıl sonra da yerinde durur mu.Malum bu ordunun tek askeri benim ya o bakımdan soruyorum sn emlak Anladınız siz onu )))))))

Sayfa 759/1040 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •