Sayfa 759/1044 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    evet abi. sana ve senin gibilere sattırmak için elinde avucunda ne varsa yazmışlar hatta o zamanda korkmamak gerek demiştim.
    Ben Eylül'de Dandanakan ve T/A hocamı dinleyerek kendisine şık bir çalım atmıştım, artık elim çok rahat kolay kolay satmam ama bir gün bende satıcı olurum inşallah
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

SA sevmem ama orta ve uzun vade izlenebilir.
    Sen ne diyorsun selimcan.

İki ay da iyi gitti.

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Merhabalar abi,

Şahsi fikrimdir...
    Bir tür düzeltme diyebileceğimiz, yeni gelenlere hoşgeldin partisi düzenleniyor şu anda, Öyle hep yukarı hep yukarı değil bu gidişat onu önce iliklerine kadar hissettirmeleri lazım.. Yabancının sayısal olarak bu denli az olduğu bir ortamda, alımlar hep Varlık Fonu yardımıyla oluyordu. Yani demem o ki; piyasadaki kontrol gücü Varlık Fonu elinde. Varlık Fonu diyip duruyoruz. Peki nedir bu?

Bakınız : https://www.tvf.com.tr/biz-kimiz/hak...genel-bilgiler

Aslına bakarsanız bu hükümet demek. Yani bir çöküş beklenmemeli. Olacağı da sanmam. Bir düşüp bir yükselmeli ki; sağlıklı bir yükseliş için zemin hazırlığı olmalı. Buraya kadar ki hep yukarı hep yukarı küçük yatırımcı için gel geldi. Önümüzde; piyasaya daha büyük bir olay gündeme gelecek.Büyük bir para çıkışı yaşatacak olay olacak. EYT meselesinde yaklaşık 2-2.5 milyon insan emekli olacak. Bunların alacağı tazminatlar maaşlar falan. Öyle aklımızın hayalimizin alacağı işler değil. Hükümet şu anda enflasyonla mücadele anlamında büyük bir adım daha atıyor/atacak.
    Parayı yakıyorlar. Yani daha önceden basılan paraları burada hisse daha doğrusu borsa sayesinde parayı yakıyor. Yani ortadan kaldırıyor. Şu anda yaşanan olay bundan ibaret. O yüzden sakin kalmak en doğrusu bana kalırsa. Tabi herkesin maliyet ve risk algısını bilemediğim için genel cümleler sarfediyorum. Daha yeni borsaya gelmiş 55-60 Tl den ASELS almış olanlar için değil bu yazdıklarım. Yada 170-180 bandından SASA alanlara değil. Bunların merhemi başka tabi. Burada fırsatları gözlemlemek çok önemli. Yükselmiş yada yükselişini bitirip düzeltmeye başlamış olanlar takibe alınabilir. Dipten çıkış yapmaya hazırlananlar var, onları iyi gözetlemek gerek, hacim çok önemli olmaya başladı şu andan itibaren. " Awesome Oscillator " grafiklere eklenebilir. Genelde piyasanın momentumundan yola çıkarak alım satım sinyali ürettiği düşünülen bir indikatör olduğu için görece olarak ilk fırsatları yakalama şansı verir diye düşünüYORUM
    Abi selamlar , yine haklı çıktın kutlarım , böyle dünkü gibi zamanlarda senin yazılarına bi bakıyorum , yazılara bakınca ara da aklıma senin Candan Erçetin yüzünden yenge hanımdan yediğin fırça aklıma gelip gülümsüyorum . Selamlar .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Abi selamlar , yine haklı çıktın kutlarım , böyle dünkü gibi zamanlarda senin yazılarına bi bakıyorum , yazılara bakınca ara da aklıma senin Candan Erçetin yüzünden yenge hanımdan yediğin fırça aklıma gelip gülümsüyorum . Selamlar .
    Selamlar Desidero74, teşekkür ederim. Mesele haklı çıkmamdan öte bi durum.
    tecrübe...
    Yada daha kibar bir deyimle yediğim kazıkların toplamı..
    Bu veri seti elde olunca, gördüklerine başka bir pencereden bakabilme becerisi gösteriyorsun. Bu beceriyi elde etmek için kaybettiklerini düşünürsen...
    düşünme abi . Vallahi düşünme.

https://m.youtube.com/shorts/8k7hXj40mcs
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5. Selim bu yılın kapaklarını irdelemedik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selim bu yılın kapaklarını irdelemedik.
    İlk fırsatta bakalım abi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selim bu yılın kapaklarını irdelemedik.
    Açıkçası yazının başında bunun bir analiz olduğunu ve analiz kelimesininde karşılığının bir bulguyu, metni ya da yapıyı ayrıntılı bir şekilde incelemek, sonuca ulaşmak ve raporlamak anlamına geldiği asla unutulmamalıdır. Tetkik etmek, irdelemek, çözümlemek ve tahlil etmek kelimeleri analiz ile eş anlamlıdır.
    Ayrıca analiz kelimesi Fransızca kökenli olup "anal" kökünden türemiştir. Yani oturma organımdan türemiş bir yazı olduğunu kesinlikle gözardı etmeyin. Herkese mutlu ve huzurlu bir haftasonu dilerim.

Ezoterik kültürde sembolizmin önemi çok büyük. Bu kültüre sahip kitleleri uyandırmak, yönlendirmek, yönetmek veya maniple etmek için, çok değerli ve sıkça kullanılan bir yol olan bu sembolizmi kullananlar, burada yine kendilerine ait şifreleri vermişler. Bizim için, yada bu resime bakanların şöyle bir bakıp geçeceği alalade bir resim aslında bir çok şeyi barındırıyor. Birçok konuda kendilerine ait olan mesajları vermişler. Belkide biz buna yorum yaparken birçok şeyi atlayabilecek durumdayız. Oysa onlar buradan kendilerine verilen mesajları alabilecek kapasitedeler.
    Bende buna bir yorum getirebilecek durumda değilim. Ama şu resme bakıp en azından bazı anlamları çıkartabiliyorum. Bu çıkarttığım anlamlar bir kehanet niteliğinden ziyade daha çok yaşadıklarımıza ve gördüklerimize yorum katabilme çabasından öte değildir. Bu şekilde değerlendirilmesi daha sağlıklı olacağı düşüncesindeyim.

Kapağın ana teması çok karmaşık, karışık bir halı desenini andıran bir görüntü var. Ve bir Doğu-Ortadoğu havası hakim. Oysa resmin ana temasında ortada kullanılan bir çam ağacı var. Bu bir hristiyan geleneği olan yılbaşı kutlamasında kullanılan çam ağacı geleneği. Kullanılan renklerin yeşil ve kırmızı olması başka renklerin kullanılmaması çok ilginç aslında. Sanki verilen mesaj net gibi. Karmaşık bir düzen içinde yeşil ve kırmızı. Ve halı deseni olarak düşünüldüğünde çevresinde bir suyolu olarak adlandırılan alanda bir yer alan birtakım yazılar var. Onlarında soldan sağa sırasıyla
    "Endonezyada ki amis"
    ülkede birini temsil ediyor yada birini işaret ediyor olabilir. Buda ülkedeki seçim varsa eğer destekledikleri işaret ettiği zat olabilir
    "Şapkaların geleceği"
    Açıkçası şapka ve şapka geleceği Aklıma prezervatif geliyor . Ne manası var demeyin aklıma gelen o oldu.
    geçmiş enflasyon dersleri"
    Yaşadıklarımızı düşünürsek yani son bir yıl bile ders alınacak bir sürü konuya bedel.. Tüketim alışkanlıklarımızdan tutunda harcamaların dengesi, nelere para harcadıklarımız hakkında bir sürü mana çıkabilir
    "Yeni teknoloji dünya görünümü"
    Burada çokta açıklamaya gerek bir anlam olduğunu sanmıyorum zaten net bir bilgi gibi
    "Avrupa da çin şehri"
    ????
    "hakimiyetin kaybı " yada " telif hakkı kontrolü kaybı" manasında kelimeler var.

Ayrıca resmin sol alt tarafında yasak meyva olan "elma" ve kutsal kase veya kadehe ithaf var. Bu aslında bizim yabancı olduğumuz anlam bakımından kutsal kaseye gönderme olabilir.
    Onun üstünde daire içinde yazan yazı Japonca mı yoksa tai dilinde yazı mı içeriği nedir bilemiyorum ama. Onun üstünde yer alan sembol ve gönderme gayet açık ve net diye düşünüyorum. İnsan beyni içinde yer alan mide figürü insanların aklında beyninde sadece midesi olacak şeklinde mealen anlatılacak olan yani aklını fikriniz karnınızı doyurmak olacak diyerek kıtlık üzerinden gönderme yapıyor diye düşünüYORUM. Onun üzerinde yer alan kurukafa ölüm mealinde bir sembol mü bilemedim. Onun üstünde yeralan boynuzlu hayvan figürü içinde yıldız yada bir mikrop virüs gibi anlam taşıyor olabilir. Sırada çam ağacını en tepesinde yeralan elektron ise sanki azot döngüsünü sembolize ediyor bu da biraz karışık sonrasında zayıf ve çelimsiz bir hayvan figürü var. Ardından gelen daire içinde bir futbol topunada benziyor bir lastik jantınıda andırıyor . Tutup burada JANTS almayın . diğer daire içinde ise iki farklı spor lati sembolizie edilmiş. Bir kriket sopası birde beyzbol sopası. Bu karşılıklı çatışma veya karşılaşacak olan Amerikan ve İngiliz kolonileri gibi de değerlendirilebilir. Ve en sonda yeralan figür ise marketten dönen ebeveynler gibi resmedilmiş. Adamın eli cebinde, cebi delikse eğer eline gelenlerden dolayı adam biraz yamulmuş

Bu konuda Abdullah Çiftçi nin Beyaz TV de yapmış olduğu programı da izlemenizi tavsiye ederim..

https://m.youtube.com/watch?v=_uvk8fL-Yp0

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Değerli başlık sakinleri.

Bakın resmi tekrar atıyorum. Kuru yer kalmayacak şekilde olacak diye de not düşüyorum Lütfen itina gösterelim. Bakın son desteklerdeyiz ona göre

Sayfa 759/1044 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •