hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Selamlar Desidero74, teşekkür ederim. Mesele haklı çıkmamdan öte bi durum.
tecrübe...
Yada daha kibar bir deyimle yediğim kazıkların toplamı..
Bu veri seti elde olunca, gördüklerine başka bir pencereden bakabilme becerisi gösteriyorsun. Bu beceriyi elde etmek için kaybettiklerini düşünürsen...
düşünme abi . Vallahi düşünme.
https://m.youtube.com/shorts/8k7hXj40mcs
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Selim bu yılın kapaklarını irdelemedik.
Açıkçası yazının başında bunun bir analiz olduğunu ve analiz kelimesininde karşılığının bir bulguyu, metni ya da yapıyı ayrıntılı bir şekilde incelemek, sonuca ulaşmak ve raporlamak anlamına geldiği asla unutulmamalıdır. Tetkik etmek, irdelemek, çözümlemek ve tahlil etmek kelimeleri analiz ile eş anlamlıdır.
Ayrıca analiz kelimesi Fransızca kökenli olup "anal" kökünden türemiştir. Yani oturma organımdan türemiş bir yazı olduğunu kesinlikle gözardı etmeyin. Herkese mutlu ve huzurlu bir haftasonu dilerim.
Ezoterik kültürde sembolizmin önemi çok büyük. Bu kültüre sahip kitleleri uyandırmak, yönlendirmek, yönetmek veya maniple etmek için, çok değerli ve sıkça kullanılan bir yol olan bu sembolizmi kullananlar, burada yine kendilerine ait şifreleri vermişler. Bizim için, yada bu resime bakanların şöyle bir bakıp geçeceği alalade bir resim aslında bir çok şeyi barındırıyor. Birçok konuda kendilerine ait olan mesajları vermişler. Belkide biz buna yorum yaparken birçok şeyi atlayabilecek durumdayız. Oysa onlar buradan kendilerine verilen mesajları alabilecek kapasitedeler.
Bende buna bir yorum getirebilecek durumda değilim. Ama şu resme bakıp en azından bazı anlamları çıkartabiliyorum. Bu çıkarttığım anlamlar bir kehanet niteliğinden ziyade daha çok yaşadıklarımıza ve gördüklerimize yorum katabilme çabasından öte değildir. Bu şekilde değerlendirilmesi daha sağlıklı olacağı düşüncesindeyim.
Kapağın ana teması çok karmaşık, karışık bir halı desenini andıran bir görüntü var. Ve bir Doğu-Ortadoğu havası hakim. Oysa resmin ana temasında ortada kullanılan bir çam ağacı var. Bu bir hristiyan geleneği olan yılbaşı kutlamasında kullanılan çam ağacı geleneği. Kullanılan renklerin yeşil ve kırmızı olması başka renklerin kullanılmaması çok ilginç aslında. Sanki verilen mesaj net gibi. Karmaşık bir düzen içinde yeşil ve kırmızı. Ve halı deseni olarak düşünüldüğünde çevresinde bir suyolu olarak adlandırılan alanda bir yer alan birtakım yazılar var. Onlarında soldan sağa sırasıyla
"Endonezyada ki amis"
ülkede birini temsil ediyor yada birini işaret ediyor olabilir. Buda ülkedeki seçim varsa eğer destekledikleri işaret ettiği zat olabilir
"Şapkaların geleceği"
Açıkçası şapka ve şapka geleceği Aklıma prezervatif geliyor . Ne manası var demeyin aklıma gelen o oldu.
geçmiş enflasyon dersleri"
Yaşadıklarımızı düşünürsek yani son bir yıl bile ders alınacak bir sürü konuya bedel.. Tüketim alışkanlıklarımızdan tutunda harcamaların dengesi, nelere para harcadıklarımız hakkında bir sürü mana çıkabilir
"Yeni teknoloji dünya görünümü"
Burada çokta açıklamaya gerek bir anlam olduğunu sanmıyorum zaten net bir bilgi gibi
"Avrupa da çin şehri"
????
"hakimiyetin kaybı " yada " telif hakkı kontrolü kaybı" manasında kelimeler var.
Ayrıca resmin sol alt tarafında yasak meyva olan "elma" ve kutsal kase veya kadehe ithaf var. Bu aslında bizim yabancı olduğumuz anlam bakımından kutsal kaseye gönderme olabilir.
Onun üstünde daire içinde yazan yazı Japonca mı yoksa tai dilinde yazı mı içeriği nedir bilemiyorum ama. Onun üstünde yer alan sembol ve gönderme gayet açık ve net diye düşünüyorum. İnsan beyni içinde yer alan mide figürü insanların aklında beyninde sadece midesi olacak şeklinde mealen anlatılacak olan yani aklını fikriniz karnınızı doyurmak olacak diyerek kıtlık üzerinden gönderme yapıyor diye düşünüYORUM. Onun üzerinde yer alan kurukafa ölüm mealinde bir sembol mü bilemedim. Onun üstünde yeralan boynuzlu hayvan figürü içinde yıldız yada bir mikrop virüs gibi anlam taşıyor olabilir. Sırada çam ağacını en tepesinde yeralan elektron ise sanki azot döngüsünü sembolize ediyor bu da biraz karışık sonrasında zayıf ve çelimsiz bir hayvan figürü var. Ardından gelen daire içinde bir futbol topunada benziyor bir lastik jantınıda andırıyor . Tutup burada JANTS almayın . diğer daire içinde ise iki farklı spor lati sembolizie edilmiş. Bir kriket sopası birde beyzbol sopası. Bu karşılıklı çatışma veya karşılaşacak olan Amerikan ve İngiliz kolonileri gibi de değerlendirilebilir. Ve en sonda yeralan figür ise marketten dönen ebeveynler gibi resmedilmiş. Adamın eli cebinde, cebi delikse eğer eline gelenlerden dolayı adam biraz yamulmuş
Bu konuda Abdullah Çiftçi nin Beyaz TV de yapmış olduğu programı da izlemenizi tavsiye ederim..
https://m.youtube.com/watch?v=_uvk8fL-Yp0
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri