Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 76/762 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 6093 madde; 601 - 608 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Güzel haber gelmiş!!!Acemşah gelmişse hareket yakındır...Önemlisi hareket kalıcı olacak mı olmayacak mı?Hoş geldiniz sn Acemşah.

2.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    Dedikleriniz sirket icin dogru yol ama bunu vaktinde yapabilme iradesi gostermek yonetimin sorumlulugu... bakalim ucagi ucuracaklar mi? Cakilacak mi? Gorecegiz.
    derimodun bugune kadar alacaklardan dolayi sıkıntısı olmadı cunku pazarlama vatandastan tahsilatı peşinen yapıyor...
    Ayakkabı ceket canta bir yana nakit yada nakit yerine gecen kredi kartı slipi bir yana..
    alacakların bu kadar buyumesi baska bir sirket olsa elbette sorun olur derimodun yapisinda bu sorun degil ve bu denli buyuk yatirim derimodun bir seylere on hazırlik yaptiginin isareti zaten kayıtli sermaye artışıda bunun habercisi oldu.
    zamaninda 2 ye 1 oraninda birlesme aciklamislar spk kabul etmemisti... bence 2ye 1 yada 1 e 1 birlessinler
    birlesmeden olmuyor sirket emin ellerde patronun oglu okumus cocuk gayrimenkul ve sirket alim satiminda master yapmis hatta bu alanlarda calismis..

birlesik derimod yaklasik 500 milyon ciro ile cok degerli bir marka ve sirket haline gelir. magazalarda gozluk parfum takı gibi maallarinda derimod markasi ile satilmasini bekliyorum
    artik zaman tek deri ceket yada ayakkabi degil...
    derimod dunyada onemli bir moda sirketi haline gelmeli
    ayakkabida italyan fru.it ile isbirligi onemli
    neticede turkiyede yilda kisi bası 3.5 cift ayakkabi tuketiyoruz.. stiletto aşkı bayanlarda oldukca derimod tutulur..
    bakalim sirket bir seyleri yapma arifesinde oldugunu bize hissettirdi.. umariz borsada da yillarin acisini unutturur.. ben cok bir sey istemiyor sadece 22.70 hisse fiyati benim icin yeterli olur... oyle 40 liralar 50 liralar istemiyorum.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    derimodun bugune kadar alacaklardan dolayi sıkıntısı olmadı cunku pazarlama vatandastan tahsilatı peşinen yapıyor...
    Ayakkabı ceket canta bir yana nakit yada nakit yerine gecen kredi kartı slipi bir yana..
    alacakların bu kadar buyumesi baska bir sirket olsa elbette sorun olur derimodun yapisinda bu sorun degil ve bu denli buyuk yatirim derimodun bir seylere on hazırlik yaptiginin isareti zaten kayıtli sermaye artışıda bunun habercisi oldu.
    zamaninda 2 ye 1 oraninda birlesme aciklamislar spk kabul etmemisti... bence 2ye 1 yada 1 e 1 birlessinler
    birlesmeden olmuyor sirket emin ellerde patronun oglu okumus cocuk gayrimenkul ve sirket alim satiminda master yapmis hatta bu alanlarda calismis..

birlesik derimod yaklasik 500 milyon ciro ile cok degerli bir marka ve sirket haline gelir. magazalarda gozluk parfum takı gibi maallarinda derimod markasi ile satilmasini bekliyorum
    artik zaman tek deri ceket yada ayakkabi degil...
    derimod dunyada onemli bir moda sirketi haline gelmeli
    ayakkabida italyan fru.it ile isbirligi onemli
    neticede turkiyede yilda kisi bası 3.5 cift ayakkabi tuketiyoruz.. stiletto aşkı bayanlarda oldukca derimod tutulur..
    bakalim sirket bir seyleri yapma arifesinde oldugunu bize hissettirdi.. umariz borsada da yillarin acisini unutturur.. ben cok bir sey istemiyor sadece 22.70 hisse fiyati benim icin yeterli olur... oyle 40 liralar 50 liralar istemiyorum.
    👏 müthiş ustadim

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ortalığı karistirdim. Kotu mu oldu?[emoji1] Herkes eteğindeki taşi dökmeye başladı. Biz de sirketin bilmediğimiz detaylarını öğrenmiş olduk...
    Bu çeyrek olmazsa, yeni yılda belki ortak oluruz. Ben de heyecanlandım simdi.

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

bende tecrubelerime binaen, fikir beyan edeyim. ortalik kalabaliklasmisken..derime dikkatli bakinca baska bir kagidin birkac yil onceki halini andiriyor dikkat edin akibeti onun gibi olmasin.. bastan bende karlar gorunce derimondahevesliydim ama, aci bir esemspor macerasi tecrubeme deger katti...esemspor dada mal mulk vardi. hatta guzel markali spor ayakkabilari spor takimlari ve spor gerecleri... aynen derimod da olan gibi sistemi patronlar kurmus hamalligi halka acik olan sirket yukleniyor, ama para her nasil oluyorsa diger sirkete akiyor..sirketin mal varliklarinida sonradan hupletiyorlar..maalesef nehesap soran var nede bugibi cevrilen dolaplarla ilgili kanun..dikkat edin derim sadece, esemsporu unutmayalim..duzenek hemen hemen ayni calisiyor...

6. derimod guzel sirkettir .. yeni atilimlarla umariz daha da guzel olur ve birazda fiyatina da bu guzellik yansır...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

7. derimod fashion talks baslıyormus....

haydi hayırlisı...

https://ftnnews.com/news-from-turkey...zorlu-psm.html
    Néy Nâmé...!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    marbaş fiyatı artırmak için uğraşıyor ama kademe birazcık kalınlaşınca apışıp kalıyor..

sayın acemşah.. derimoddan para kazanabilmemiz için yönetimin adım atması lazım..

birleşme ile başlayıp finansal veya stratejik ortak bulmaya kadar bir dizi adım.. bu adımlar atılırsa iyi para kazanabiliriz... kendileri de şirketin durumunu sağlamlaştırır..

bununla birlikte 2012deki gibi bir bildirimde 5.4 milyondan bilmem kaça bedelli gibi aptalca bir bildirimde bulunurlarsa rezil olurlar..

olası bir birleşmede yalnızca bilançolar gözönünde bulundurulup derimodun marka değeri dikkate alınmazsa bu da tarafımca diğer bir mahkemeye gitme sebebidir.

http://danismend.com/kategori/altkat...ktuel-sermaye/

http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20131228-7.htm

Sayfa 76/762 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •