Tövbe bismillah.Son 15 gündür neler yazdık burada hiç okunmamış demekki.
Yorgun olmasam tekrar yazardım ama siz en iyisi geriye doğru okuyun üstadım, gerek grafik gerekse rakamsal bazda ve dahi tablolar eşliğinde bu konuyla ilgili her şey yazıldı. Size hak vermemek de mümkün değil bu arada, gereksiz mesajlaşmalar yüzünden sayfalar takır takır atıyor ve bir çok bilgi heba olup gidiyor ve buna bir son vermemiz lazım artık.
Aynen ben de tahvil içeren her şeyden çıktım. Sn maydanozcu'nun 12.8 analizi mantıksız gelmiyor, fed indirimi bu durumu bence daha olası kılıyor aslında. Ama 12.5-12.8 e aşırı yakıniz ve olası yükselisler fazla riskli geliyor.
Bir de vade durumu var, bu konuda da sn admustafa uyari yapmisti.Yani biz 13 Kasım dedik ama son ppk'ya kadar bir aydan fazla süre var, belki de bu zamana yayilacaktir süreç. Sonucta full ppf'e döndüm. Belki ileride yine çeşitli fırsatlar çıkar.
Son düzenleme : verytired; 31-10-2019 saat: 01:45.
Gpg maşallah tebrik etmek lazım %7 hisseyle nasıl - 0.22 zarar yazabiliyorlar hayret böyle zararlar olacaksa hisse yoğun fon alsak daha iyi ki bir kısmı bugün bile iyi kar etmiş. Sanırım haftaya gerçekten çıkacağım fondan.
Okt satmıştım bugün %32 mk getirmiş iyi kapanış yaptık kendisiyle diyebilirim.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri