Sayfa 76/1000 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 601 - 608 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkürler NewsTR, inşallah doğru bir karar vermişizdir. Merak ettiğim bir husus var; fonlarda da aynen hisselerde olduğu gibi AL, SAT, NAKİTTE KAL gibi göstergeler oluyor mu acaba? Örneğin BORSADA bu iş için Turkishbulls oldukça faydalı bir uygulamaydı be hisseler hakkında bir öngörü oluşturabiliyordu. Bu durum fonlarda da mı acaba?
    Fonbul plus sürümü belki gösterir ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez çünkü sizin alış fiyatınız önemli yoksa sat diyordur ama sizin alış zarar getirmiştir bunu bilemez sizin alış fiyatını bilmeden.
    Zaten çokta anlamlı olmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Tahvil fon dedikleriniz hangi fonlar hocam ? Yoğun devlet tahvili taşıyan fonlar mı ? Özellikle takip ettikleriniz hangileri ? Tablonuzdaki HTT ve DZT mi, YSU OBP de bu kapsamda mı ?
    Tövbe bismillah. Son 15 gündür neler yazdık burada hiç okunmamış demekki. Yorgun olmasam tekrar yazardım ama siz en iyisi geriye doğru okuyun üstadım, gerek grafik gerekse rakamsal bazda ve dahi tablolar eşliğinde bu konuyla ilgili her şey yazıldı. Size hak vermemek de mümkün değil bu arada, gereksiz mesajlaşmalar yüzünden sayfalar takır takır atıyor ve bir çok bilgi heba olup gidiyor ve buna bir son vermemiz lazım artık.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bir sıkıntı gözükmüyor üstadım cevaplarda fakat saat 13'e odaklamasın her fonun ayrı valör atlatma saati var 12:30 olanda var 13:30'da
    12:30 da mı var Ben 13 veya 13:30 var diye 13:00 demiştim.

3. madde doğru mu peki hocam ?

4.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Tövbe bismillah. Son 15 gündür neler yazdık burada hiç okunmamış demekki. Yorgun olmasam tekrar yazardım ama siz en iyisi geriye doğru okuyun üstadım, gerek grafik gerekse rakamsal bazda ve dahi tablolar eşliğinde bu konuyla ilgili her şey yazıldı. Size hak vermemek de mümkün değil bu arada, gereksiz mesajlaşmalar yüzünden sayfalar takır takır atıyor ve bir çok bilgi heba olup gidiyor ve buna bir son vermemiz lazım artık.
    Bir mesajımda da belirttim hocam, geçen başlığın son sayfalarını atlaya atlaya okudum itiraf ediyorum

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Fonbul plus sürümü belki gösterir ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez çünkü sizin alış fiyatınız önemli yoksa sat diyordur ama sizin alış zarar getirmiştir bunu bilemez sizin alış fiyatını bilmeden.
    Zaten çokta anlamlı olmaz.
    Teşekkür ederim üstat

6.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    12:30 da mı var Ben 13 veya 13:30 var diye 13:00 demiştim.

3. madde doğru mu peki hocam ?
    3.Madde de doğru üstadım Hiç T+2 fon satmadınız galiba

7. Aynen ben de tahvil içeren her şeyden çıktım. Sn maydanozcu'nun 12.8 analizi mantıksız gelmiyor, fed indirimi bu durumu bence daha olası kılıyor aslında. Ama 12.5-12.8 e aşırı yakıniz ve olası yükselisler fazla riskli geliyor.
    Bir de vade durumu var, bu konuda da sn admustafa uyari yapmisti.Yani biz 13 Kasım dedik ama son ppk'ya kadar bir aydan fazla süre var, belki de bu zamana yayilacaktir süreç. Sonucta full ppf'e döndüm. Belki ileride yine çeşitli fırsatlar çıkar.
    Son düzenleme : verytired; 31-10-2019 saat: 01:45.

8. Gpg maşallah tebrik etmek lazım %7 hisseyle nasıl - 0.22 zarar yazabiliyorlar hayret böyle zararlar olacaksa hisse yoğun fon alsak daha iyi ki bir kısmı bugün bile iyi kar etmiş. Sanırım haftaya gerçekten çıkacağım fondan.
    Okt satmıştım bugün %32 mk getirmiş iyi kapanış yaptık kendisiyle diyebilirim.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 76/1000 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •