Arama sonucu : 7995 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Çokta fazla uzun vadeli bakmamak lazım bana kalırsa. Uygun yer ve zamanda yapacağımız işlemlerle makulün ötesinde getiriler elde etmek gayet mümkün üstadım. Hatırlatma babından önemle hatırlatmalıyım ki, bu türden belirsizlik durumlarında hisse pozisyonu yüksek fonların ağırlığı minimum seviyelerde olmalıdır. Endeksin orta vadeli bir yükseliş trendine girdiğini görmeden gerek banka yoğun gerekse de hisse yoğun fonlara fazla bulaşmamak lazım. Endeksten bağımsız hareket eden 2 çeşit fon var piyasada; Tahvil ve Altın fonlar. Ve bu iki fon çeşidi birbiri ile arbitraj yapılabilecek derecede ters korelasyon halindeler. Her türlü detaylı açıklamayı yaptık ha keza. Sözüm meclisten dışarı tertemiz para işte, deli tavuk gibi sağı solu eşelemeye gerek yok.
    Tahvil fon dedikleriniz hangi fonlar hocam ? Yoğun devlet tahvili taşıyan fonlar mı ? Özellikle takip ettikleriniz hangileri ? Tablonuzdaki HTT ve DZT mi, YSU OBP de bu kapsamda mı ?

2.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Tahvil fon dedikleriniz hangi fonlar hocam ? Yoğun devlet tahvili taşıyan fonlar mı ? Özellikle takip ettikleriniz hangileri ? Tablonuzdaki HTT ve DZT mi, YSU OBP de bu kapsamda mı ?
    Tövbe bismillah. Son 15 gündür neler yazdık burada hiç okunmamış demekki. Yorgun olmasam tekrar yazardım ama siz en iyisi geriye doğru okuyun üstadım, gerek grafik gerekse rakamsal bazda ve dahi tablolar eşliğinde bu konuyla ilgili her şey yazıldı. Size hak vermemek de mümkün değil bu arada, gereksiz mesajlaşmalar yüzünden sayfalar takır takır atıyor ve bir çok bilgi heba olup gidiyor ve buna bir son vermemiz lazım artık.

Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Tövbe bismillah. Son 15 gündür neler yazdık burada hiç okunmamış demekki. Yorgun olmasam tekrar yazardım ama siz en iyisi geriye doğru okuyun üstadım, gerek grafik gerekse rakamsal bazda ve dahi tablolar eşliğinde bu konuyla ilgili her şey yazıldı. Size hak vermemek de mümkün değil bu arada, gereksiz mesajlaşmalar yüzünden sayfalar takır takır atıyor ve bir çok bilgi heba olup gidiyor ve buna bir son vermemiz lazım artık.
    Bir mesajımda da belirttim hocam, geçen başlığın son sayfalarını atlaya atlaya okudum itiraf ediyorum

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •