ttedeki % arlk
ASELS 13,97
LOGO 13,58
NETAS 8,39
INDES 7,82
KAREL 7,23
KFEIN 6,23
ALCTL 4,13
hocam ben 7-8 mart tarihindeki d sordum gelen cevap bu. demenin hangi tarihte yaplmas gerektiini sylememiler o gnk portfyden bulunup karlabilir yada tacirlere sorulup direk cevap istenebilir. Sorup cevap alrsanz burada paylan ltfen. Teekkrler.
para huzur vermiyor insana. sadece yaam daha bir yaanabilir hale getiriyor.
"baki kalan bu kubbede ho bir seda imi"
statlar ne yapyorsunuz byle? bu gn cuma dua edelim falan derken burada bir sr gereksiz yazma olmu. ncelikle buras bir yatrm danmanl sitesi deil. herkes fikrini syler o kadar. kendi aratrmasn yapmadan sadece burada sylenenlere gre alm satm yapann da aklndan phe ederim. burada bir aile gibi olduk. birbirimizden ok ey rendik. her birimiz, bir dierimizin bilmedii noktalar ortaya kartt ve mthi bir ortam olutu. banka alanlarnn yzde 90'ndan daha fazla tecrbe sahibi olduumuzu dnyorum yatrm alannda. burada dorularmzn yan sra egoya falan kaplmadan hatalarmz da paylatk ki ders alalm, benim yaptm bir hatay baka bir kardeim yapmasn diye. bu yzden ltfen, rica ediyorum, bu ortama zarar vermeyelim. birbirimizle gereksiz yazmalara girerek arada daha faydal paylamlarn da kaynamasna msaade etmeyelim. bir numaral gndemimiz tte'ye gelince de: bu sektr uzun vadede gelecei parlak olsa da ksa vadede olduka sert hareketlerin yaand bir sektr. hareket sert olunca kazan ta, kayp ta byk olur. bir ay sonra yzde 30 daha kazanabilecei gibi borsa ykselirken kebilir de. bunlarn hesabn kitabn yapp risk algsna gre alm satm karar verilse daha iyi olur. Ahmet ald diye, Mehmet ald diye fon alnmaz. riskini alacak yrei olan alr, servet sahibi de olur, Allah korusun batabilir de. ne kadar risk, o kadar para. bu iler byledir. ltfen kimse kimseyi sulamasn ve kararn kendisi versin. sizlerden son ricam: ltfen bu tr gereksiz yazmalar son bulsun. Kalp krmak, kbeyi bin defa ykmaktan daha ktdr peygamberimiz. Mevlana diyar Konya'mzdan tm yatrm fonlar ailesine sevgi ve selamlar gnderiyorum, bol kazanlar dileiyle
Yer mleri