Sayfa 76/372 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 601 - 608 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    sen emanet verirsin bize
    eskimi sana emanet değil hediye ederim dostum... ben dün arkadaşın paylaştığından bir tane aldım bile...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    eskimi sana emanet değil hediye ederim dostum... ben dün arkadaşın paylaştığından bir tane aldım bile...
    helal olsun sana

3. hadi Mia 700ü kır işi gücü bıraktık bunu izliyoruz

4. İn cin top oynuyordu..

5. sn kazanckapisi o zaman sizi kekonun para sayma makinası da kurtarmaz xl modelini alın

6. Ve tavana kitledi, az bi param kalmisti onunla da alayim dedim ama nasip degilmis

7. @keko cok sagolun bu arada bilginizi burada hep paylastiginiz icin

8.  Alıntı Originally Posted by habzij Yazıyı Oku
    @keko cok sagolun bu arada bilginizi burada hep paylastiginiz icin
    ben başkası gibi bilgi saklamayı sevmem dostum...bana verilen ve emanet edilen sırları hariç bildiğim ve duyduğum ne varsa forumda paylaşırım...bilgi paylaşıldıkça çoğalır inanışındayım...fayda görenler bana dua etsinler yeter...bana ve aileme...hanımım sağlığı çok da iyi değil...duanız ilaç gibi gelecektir...

hepinize bol kazançlar diliyorum...satıp gidenlere de afiyet şeker olsun..herkes nasibi kadar kazanacak...bakalım kime ne kadar nasip olacak ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 76/372 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •