Sayfa 76/1012 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3.08 gösterildi ABD açılışını bekliyor bu ara hacim için indir bindir onların en sevdiği oyun.
    badem bofası tahtalarda satış yaptı geri alım yapar mı gölü yemlemek için ona bakıcaz.
    3.06 altı kapanışlarda formasyonu koyarız yeniden
    şimdilik dışarısı ve yeni hikaye olmadığından git geller mevcut benim gördüğüm.
    haber=momentum oyun bu + katar Qnb yabancı alımları vs hikayesi yani işin özü bizim görmemiz gerekeni gösteriyorlar

dün kendi grafıma göre yorumladım 3.06 dikkat çektim şuanda oradayız bu bölge altı kapanışlarda 3.02 kayış devam eder.
    tl bazlı 8300 denk geliyor benim önemsediğim bölge altında grafda gördüğünüz formasyon çalışmaya başlar.
    dün bu yüzden formasyondan dolayı uyarıda bulundum.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Gara oğlanla yağlı güleş tutuyorum arada bir benim kıspetin içine elini daldırıyor. Ben el ense çekiyorum. Bunlar yağlı güleşi bilmiyor birazdan bunu kaldırır top gibin havaya atarım. Atamazsam bu benim kemiklerimi kütür kütür kırar

3. Bu borsanın pek aşağılara gönlü yok gibi.Olsa basardı şimdiye kadar.shortçu dolduruyor herhalde.Bir kere doldurdu mu 15 dk da hepsini stoplatıp çekilse bile yeterli kapanmalar ile fışkırırız.
    sasa hekts ı çizse zaten hekts teşne gibi. endeks füzeler.küçük hisseler zaten yüzde 5+ borsayı fiyatlıyor

4. gecen hafta dipten ODAS dedik kagıt hala banamısın demiyor bu hafta HEKTAS iyi gibi ama tam emin olamadım
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Simdi avcı hikayesi gibi işlem yazmayayım. Ama 8450 üstünde kaldığı sürece short çok çok çok riskli diyebilirim. Piyasa yorumu böyle olsun. Memedabi sık sık geliyor herhalde hesap günü yaklaştı ama şimdilik piyasa çok güçlü.

6. Bence ara sıra borsalarda kayıp olabilir mesajı verecekler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    gecen hafta dipten ODAS dedik kagıt hala banamısın demiyor bu hafta HEKTAS iyi gibi ama tam emin olamadım
    kalmasakınbaşkayerdeneişinvarbaşkayerdehadiseninba naneborcunvarnedeminnetiniisterimhadiuçurkaçırkend inibengereknacılarıçekerimhadiuyanyalanbuöğretilen leryalan

[IMG][/IMG]
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 76/1012 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •