Sayfa 76/303 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2421 madde; 601 - 608 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

şu trabzon havalimanının gözünü seveyim yaa

körük yok, otibis yok... pilot uçağı gözel biryere park ediyor, açıyor kapıyı

davarın yazıya yayıldığı gibi yayılıveriyon alana...

bagajın yoksa, uçak kapısının açılması ile binadan ayrılman 5 dakika (wc'de hemen yol üstünde... 15 tl'de oradan kardasın )

birde biz trabzonluların huyu... uçağın tekeri yere değdimi, hemen kalkarız, el bagajlarını falan indir

haa... öyle istanbul havalimanı gibi itin öldüğü yerde değil, çarşı içinde... havaş'a soyulmadan, 2 dakikada evindesin

adamlar yapmış abi

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ha ha ha

ona kaldıysa... bist100 bolinger alt band -3400 de

yani 700 milyar dolar borç ile ülke batmış...

elinde halkbank hissesi olan adam gelmiş sana diyorki ''kuzu emmi, al şu hisseleri sana vereyim... üstünede 100 milyon tl vereyim... noolur al ''

zuahahaha
    bu konuyu açıklığa kavuşturalım abi

sen yokken başka başlıklarda ''Türkiye batıktır'' dediğimde, toplu saldırılara maruz kalmıştım

buyrun bloomberg vermiş bunu

bu grafiğin en sağ tarafı, batık olduğunun ispatıdır.

soldan sağa okursanızda ; Kemal Derviş politikaları ile düzlüğe çıkmış ekonominin, 2006'dan sonra EKONOMİSTLER (!) tarafından, ne güzel yönetildiğini apaçık görürsünüz.

üniversitede bir hocamız vardı... uzunca bir problem çözümü anlatıyor mesela...tahtaya bir taraftan yazar, bir taraftan söylerdi... x, y bilmem ne...problemin sonuna yaklaştığında, detaylı anlatımı bırakır... '' buradan burası APAÇIK GÖRÜLMEKTEDİR.'' der bitirirdi.

yaw hoca nasıl apaçık diyemezdik... en önemli yeri anlatmadan bağladın

birşey daha var unutmuşum : doların baskılanıp gerçek değerinde olmadığını ispatlamıştık. şuan 38 yerine 85 lazım ama düz 2 katı 76 diyelim.

o zaman (meydanlarda üfürüyorlarya ) gsmh 'mız 10 tirlyon dolar diye... o öyle olmuyor... 200 milya dolar oluyor

ve borç/gsmh = % 130 oluyor... % 65 değil
    Son düzenleme : çıtak; 06-04-2025 saat: 15:50.

Degerli Okuyucularim.....

ARALIK ayinda.....YENI DUNYA DUZENININ KURULACAGINI....tum dunya borsalarinin cokecegini....turkiyede kuzu nickimle....amrikide YOUNG TURK nickimle forumlarda yazmis....tum piyasalari shortlayion demistim....

SHORTLADIK.....cuma gunu pozlarimizi kapadik.....PARALARI DEPOLARA DOLDURDUK...

KUZU......gelecektir.....gecmis degildir....

simdi....

herkez yeni uyandi ve olanlari yorumluyor.....ben ise bu yorumlari....ARALIK AYI BOYUNCA YAPTIM...

SIMDI YENI BIR turku soyluyorum.....cokmus olan bu herseyi BELESE GERI ALMAK....

hizla.....

onumuzdeki 3 ay ucun POZIZYON ALMAK.....

ceddimiz.....

BIN ATLI AKINCILARDI.....bizde oyleyiz.....

derhal ve hizla.....BU COKUSU PARAYA CEVIRECEGIZ....

bu topige....TURKUN EN BILGILI INSANLARINI TOPLADIM....toplamaya devam edecegim...

olusan bu gucle.....

KEFEREYI VE YERLI ISBIRLIKCILERINI ANASINDAN DOGDUGUNA PISMAN ETMEZSEM NAMERDIM....

5. Türkün vuruşkan kürşadları diyorsun yani...Kuzu eti, butu için toplandık, buradayız.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

ben amerika bilmem... ben Türkiye'de yaşıyorum

ve Türkiye Cuhmuriyeti bu belalardan kurtarılabilecek mi ? onun derdindeyim

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ben amerika bilmem... ben Türkiye'de yaşıyorum

ve Türkiye Cuhmuriyeti bu belalardan kurtarılabilecek mi ? onun derdindeyim
    KURTULACAK.....once batacak.....halk bu batisi degerlendirecek....ve....uyanacak....bir daha....OYUNU VERIRKEN.....cuma namazindan cikmissa biri....ONA VERMIYECEK....

TAYYIP BEY....turkiyede ATATURK DEVRIMLERININ EN BUYUK SAVUNUCUSU OLDU....yaptiklariyla....buyuk bir hizmetti....KULTUREL DEVRIMDI BU DONEM.....dincilerden kurtulduk....

sevgili citak....

"yazdiklarimla.....buyuk saldirilara ugradim"....demissin....

bu NORMALDIR....sen BILGISIN.....toplumun MOTORUSUN.....onu degismeye ve adapte olmaya zorluyorsun...

sana saldiranlar....cahiller....onlari affet....birgun....SENI ANLIYACAK HALE GELECEKLER.

Sayfa 76/303 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •