Sayfa 761/827 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811 ... SonSon
Arama sonucu : 6612 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Viop LXVI

1. 02.09.2025 Salı

Hemen hemen tüm borsalar kırmızı ...İstanbul borsası bir bütün olarak koyu kırmızı ..

XU030YVADE(Ekimvade) 12172-13149 gördü 12535(uzlaşma 12536) kapattı. -%4.27

Bugün bizler için en önemli olay gene CHP kongre iptal olayı ..

Alemin şorterlerine tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

2. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 58 kişi okumaktadır. (13 üye ve 45 ziyaretçi)

mert45, 0634, alyel, cml+, D83, Denizdenizli61, katırcı_bedri+, keremalkm+, loto, pisyedili01+, SALİH, sindoma53, Valfranc

Tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=l1Ld...alanM%C3%BCzik
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

240 dk aşağı kesti.
    kapanışa bakıcaz .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    cuma paylaştığımız gibi 2.72-2.71 kanal alt bandı bu bölge çalışmalı .
    çalışmazsa kanal katlaması başlarız alt lig için.
    oynak bir eylül ayı
    Grafı geçen cuma paylaştık durum nedir diye soranlar , dünde çalışması gereken bölgeyi paylaştık çalışmazsa kaanal katlamasına bakarız dedik gelen haberle katlamayı yaptı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. ]

şuraya bakın ilerde hepinize madalya takıcaklar ipneliğin kol gezdiği bir piyasada oynuyorsun bu oyunu fazla birşey yazamayayım bir gün bu konulara değinicem
    geçen hafta alt lig tahtalarından boşaltmalar başlamıştı zaten %14 yükselen endeks tahtaları alt lig tahtaları %48
    geçen hafta ne dedik parsel parsel pıst 100 dağıtılmış bazı kurumların yaptığı işlemleri ne hikmetse kimse görmüyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

]

geçen hafta alt lig tahtalarından boşaltmalar başlamıştı zaten %14 yükselen endeks tahtaları alt lig tahtaları %48
    geçen hafta ne dedik parsel parsel pıst 100 dağıtılmış bazı kurumların yaptığı işlemleri ne hikmetse kimse görmüyor.
    geçen hafta fare kapana girmiş Sindoma..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Türkiye’nin kredi risk primi yükselişe geçti
    CHP İstanbul İl Kongresi'nin iptal edilerek il yönetimine kayyum atanmasının ardından Türkiye'nin Kredi Risk Primi (CDS) 265 seviyesinden 274 seviyesine kadar yükseldi.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    geçen hafta fare kapana girmiş Sindoma..
    Geçen hafta burada ara ara uyarılarda bulundum bofa son 1 ay aldığı malları çıkıyor , varlık fonu ince ince satıyor yerli fonlar karşıladı bakalım yarın fonlar satarsa kim karşılayacak
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Geçen hafta burada ara ara uyarılarda bulundum bofa son 1 ay aldığı malları çıkıyor , varlık fonu ince ince satıyor yerli fonlar karşıladı bakalım yarın fonlar satarsa kim karşılayacak
    Kuzu karşılar belki iddaalı konuşuyordu en son..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 761/827 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •