Sayfa 762/1011 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    dilim varmıyor KAMA nın yapacağı yıkımı % 1 de olsa ihtimal dahilinde değil mi *........*?

kama mama hıkaye cuma ya dek testere surer sonra yukarı ben sunu anladım seçim e dek ortam güzel olmalı yani endeks 7500 ytd

2. sabah dedim 1 ay once bazı hisseleri alan su an zararda yani 1 aydır borsa limoni yeni bir heman ya da voltran gelebuler ytd

3. abi n güzel dunya borsaya once halka arzlar ile yatırımcı cekildi sonra yukselisle ... o halka arzcılar yavas yavas borsa buyusune kapıldı ve simdi hisse aldılar gerci genelde alanı SASA

4. KKM kuralını ek opsiyon vs satarak kırmak yasaklanmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

SPOT, 2 gündür masanın kaybedeni İs Yatırım,

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim dayınla kimse uğraşmıyor.Malzemeyi veren o...bak son 3-4 hafta içinde dedikleri:

1- mevduatta %40 oran aldım..Hangi banka dediler...cevap yok..

2-3 hafta önce olsa gerek...dedi ki yaptığım kademeli vob ile babaya sıfır araba aldım...tamam dedik..

3-dün 1 bir milyondan fazla kazandığını söyledi.mercedes için..bunu 35 puan ile yani 1.000 kont ile..

4- günde 4 mil. altıns1 aldığını söyledi..gerisini sen düşün..buna da bir şey denilmedi..

ama 1.000 kontrat işi bizimle kafa bulmaktır..
    kafası çalışan bunların saçma olduğunu bilir..burada soytarılığın anlamı yok.sana önerim KİM OLURSA OLSUN BİAT ETME,SORGULA...

şahsen ekstre yayımlasa gurur duyacağım kendisiyle..1.000 kont. işlem yapan herif forumda diye

yaptığı algı ile VİOB un resmen para dağıtılan yer olduğu imajı vermek ky. büyük zarardır.

yapıyorsan ver mercedes kadar günlük karı,alkışlıyalım..
    Terste filan kalınca hirsa kapilip. 1000 2000 ceviren illa oluyordur günde. Bende de olmuştur belki 1 gün.

Ama tek kalemde 1000 iyi rakam yani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    10 arkadaş paramızı birleştirdik ve 70 milyon TL topladık ve bu para ile 2022 başında X fonu aldık. Yaklaşık 12 ayda %200 getiriyi görünce kar al yapma kararı aldık ve geçen hafta elimizdeki fonu satarak 210 milyon TL yi cebe attık.

Fon elindeki ürünü tutmak zorunda ise benim sattığım fona karşılık gelen 210 milyon TL yi karşılamak için bir yerden para bulmak zorunda mı (mesela bankadan kredi mi çeker?)? Yoksa fon bana paramı vermek için elindeki hisseleri mi satar?
    Fona yüksek talep oldu diye fiyatı yükselmez veya tersi düşmez.
    Siz fon alım talimatı verince paranız fonun elindeki ürünlerin yüzdesini göre dağılım yaparak alınır ve bunun için 2 gün beklersiniz.
    Tersi durumda kar yazdınız. Satış verince size ayrılan yüzde dağılımli kağıtlar satılır ve paranız verilir. Bu durum dada beklemeniz gerekir.

Fon cebinden para çıkartıp vermez. Fon kendisi risk almaz. Riski alan sizsiniz. Yani fon yöneticileri başarılı olmak için sizin adınıza risk alır.
    Riske göre başarılı veya başarısız fon olur.

Borsa tepetaklak iner mesela yüzde 80 düşer fon yüzde 70 düşer. Bu başarılı fon olur.

Bir de üstüne prim alır. Yani borsa düşüşten bile Short olmadan başarılı fon olmak mümkündür.

FON yönetim giderleri belli şeylerdir. Yazılı çizili imzalı şeylerdir. Yönetici prim alacak ise bu önceden oraya yazılmıştır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Bozkurt dayu beklediğin akşam pazarı ucuzluğu bugün olacak gibi saat 16:30'dan sonra pala kamyondan atlayabülü
    Pala şubat vadeye lönklerini taşıyor diye düşünüyorum, herif yüzyılın rallisine imza attı 2022 yılında, nerden nereye
    2bin500yüzlük endekis 6bin oldu.
    Millet alıştı ralliye ve fışkırtmaya, go go tar tar
    Akşam pazarı olsada biraz mal alsak keşke ama vermezler kene gibi yapışmışlar silkelenmiyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 762/1011 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •