Sayfa 762/1001 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Dün belirtmiştim sevgili Ariston , hesaplama kriterlerine göre girenler çıkanlar bunlardı.
    Evet son 6 aylık oralama halka açık piyasa değerine bakıyor olmalılar.

Borusan vs son anda atak yaptı yetişemedi. Migros garanti olduğu için hiç onu düşünmemiştim. vadelisi vs de vardı.

ODAŞ kendi faaliyeti yok diye biliyorum iştirakleri ile iş yapıyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. ENKAI millet çok dillendirdi, endeksden yükseliş ile çıkar diye düşünmüştüm, o teori iptal oldu.

Dövizleri bozdurmadıkça o da sorunlu bir hisse bence. ENKA camisi, imam hatip lisesi, kuran kursu, taziye evi vs var mı, ben duymadım.

SASA'yı almam lazımdı,

3. https://www.hisse.net/topluluk/showt...99#post6565999

Alıntı Originally Posted by Kalantor bey Yazıyı Oku
    Gece gayet içmesel gece
    Perşembeyi Cuma ya bağlıyan gece de içmem ..

Haa..benim de İSCTR de kalantor bir ekstrem olsaydı Hafta sonu keyif yapardım

https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post6564272
    Hayat hoş gerisi boş

4. Komplo teorime göre Arçelik Avrupa dağıtım ağı ile evler için solar sistem satacak.

Orada bir herif varmış toplu girenin kafasına vuruyormuş. Sohbette biri toplu giren olur ise ona kalmadan ben kafasına vururum dedi oradan biliyorum.

5. Oyak Çimento'nun sahibi Denizli Çimento olarak gözüküyor. Birleşme süreci olması lazım. Oradan haber gelebilir.

6. 100 liralık şirket 150-200 lira ise short denenebilir, ama 500 lira ise orada macera aranmaz yem olunur.

7. Herifin puan derdi olsa TAVHL yükselerek veda eder derdim ama umurunda olmaz. kendi halinde işlem görür. Ana ortak Fransız.

Yerli şirket derdini anlatmanın ve kime anlatacağının yolunu yordamını biliyor. Anlatsa da sözleşmede ne yazıyor ise o geçerlidir denir.

8. Nasdaq 13200 un altina gelirse yarin eksi acariz. Vadelinsu anda 50 puan kopurmus. Pozda olmayan arkadaslarin buradan short acmalarini oneririm. Bofa nin mali geri basmasindan baska yolu yok

Sayfa 762/1001 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •