Sayfa 763/831 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Hissede baskı bir yere kadar etki gösterir. Bir noktadan sonra koparsa çarşı karışır
    Bırak karışsün üstadım.

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bırak karışsün üstadım.
    Bence de karışsın
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4. Bilanço 22 Şubat, şu enflasyon muhasebesi bakalım bizi nasıl etkileyecek göreceğiz. Şu ana kadar gelen çoğu sanayi şirketinde kafaları feci karıştırdı. Benim anlamadığım şu ülkede bir tane adam akıllı kafası basan analist çıkmadı kurumlarımızdan şu muhabese işini hesaplayıp tahminlerini buna göre yapan. İş yatırım en büyük kurum deriz o bile 4Q tahminlerinde 5-10 tane şirketin tahminini yapıp hiç riske girmemiş. İyi de bu millet bu kurumlardan sadece alım satım yapmak için değil araştırma hizmeti almak içinde komisyon vs ödüyor. Borsa orta çağ borsası olunca kurumlarda haliyle buna göre oluyor.
    Az insan çok huzur

5.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Bilanço 22 Şubat, şu enflasyon muhasebesi bakalım bizi nasıl etkileyecek göreceğiz. Şu ana kadar gelen çoğu sanayi şirketinde kafaları feci karıştırdı. Benim anlamadığım şu ülkede bir tane adam akıllı kafası basan analist çıkmadı kurumlarımızdan şu muhabese işini hesaplayıp tahminlerini buna göre yapan. İş yatırım en büyük kurum deriz o bile 4Q tahminlerinde 5-10 tane şirketin tahminini yapıp hiç riske girmemiş. İyi de bu millet bu kurumlardan sadece alım satım yapmak için değil araştırma hizmeti almak içinde komisyon vs ödüyor. Borsa orta çağ borsası olunca kurumlarda haliyle buna göre oluyor.
    bunun analistlerle alakası yok . şirketin yaklaşımı ile alakalı . sizde bilirsinizki muhasebe iş tamamen şirketin isteklerine göre şekillenir

Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Hissede baskı bir yere kadar etki gösterir. Bir noktadan sonra koparsa çarşı karışır
    Son çeyrek 22 Şubat tarihinde açıklanacakmış kaynak İş cep.
    Haftaya perşembe günü 1 haftadan az var.
    Düşüş yaşamaması iyi traktörün.

7.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    bunun analistlerle alakası yok . şirketin yaklaşımı ile alakalı . sizde bilirsinizki muhasebe iş tamamen şirketin isteklerine göre şekillenir
    Doğru söylüyorsunuz da malum şirketler yatırımcı ilişkileri sayfalarında şirketle ilişkide olan/şirketle ilgili rapor yazan analistlerin listesini paylaşıyorlar. İşte o listenin içinden iletişimi kuvvetli olup kendisini sevdiren işinin ehli analistler şirketlerle daha iyi bir diyalog kurup bir çok bilgiyi şirketlerden alıp raporlarında işleyebiliyorlar. Ben buna çok şahit oldum. İşte bu tip analistleri kastettim ben, maalesef sayıları 3-5 i geçmiyor. Onlarda zaten bu sektörde çok kalmayıp başka sektörlerin kurumsal finans taraflarına geçiyorlar. Buna da çok şahit oldum. Çünkü aracı kurumlar araştırma departmanlarını kendilerine yük görüyorlar. Haliyle de düşük ücret politikası ve sonuç çok yetersiz analistler ve çok çok yetersiz raporları. O da 10-15 şirkette, o da aşırı zayıf aşırı kalitesiz, sizin benim ulaşabildiğimiz bilgiler yapabildiğimiz hesaplarla dolu. Sektör ile 30 küsür yıldır yakınen temas halinde olmamdan mütevellit buraya yazılabilecekleri yazdım, yani eksiği çok fazlası daha da çok
    Az insan çok huzur

8.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Son çeyrek 22 Şubat tarihinde açıklanacakmış kaynak İş cep.
    Haftaya perşembe günü 1 haftadan az var.
    Düşüş yaşamaması iyi traktörün.
    Beklendiği gibi çok iyi bir bilanço gelirse, iş yatırımın lot başına 81 lira civarı temettü beklentisi de gerçek olur.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Sayfa 763/831 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •